Nokia N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Malone, sve troskove nastale do prijavljivanja/blokiranja broja placa korisnik ... pa kao i kod kreditnih kartica...

pozdrav...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Ali, eto, preko listinga, mozda, mozes da dodjes do osobe koja je ukrala telefon...Naravno , ako je koristio telefon za privatne pozive, a ne samo za hotline... 8) :roll: :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Sava Savanović
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 14:09
:: RedmiNote3Pro

Re

Post od Sava Savanović »

@ninolina

Planiram da odradim upgrade sa n6630@N70,iskljuèivo zbor RAMa(famoznog "Memory Full,please,close some apps..etc.." jer,na mojoj n6630,po default-u uvek je podignut ALON mp3,OperaMiniHiFi i ako probam da podignem ProfiMail,trass!!! zatvori se opera.Kakva su vaša iskustva..koliko aplikacija može da se pridigne u RAM N70?
Ako bih podigao Operu,ALON mp3,ProfiMail..i opciono dodavao 2-maximalno 3 aplikacije,tipa SlovoED i sl.,odmah bih kupio N70,bez obzira što je identièna sa n6630,sem po design-u i RAMu,kameri i još ponekim sitnicama.
btw,ako neko od vas prodaje N70,ali da je u full-u da nije ogrebana i sl.,kupujem!
Nokia 6630/Kingston MMC Mobile 1GB/Apacer Card r/w 23in1

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Savo Savanoviću, pre N70 imala sam N6680...i imala sam gadnih problema sa porukama tipa Not enough memory...otkad sam kupila n70, nije mi se to pojavilo ni jedanput, niti sam imala problema zbog prevelikog broja pokrenutih aplikacija i programa u pozadini...Ako te to jako nervira i ometa u koriscenju fona, onda ti svakako preporucujem da zamenis N6630 sa N70...Iako sam ja tada za upgrade sa N6680 na N70 dodala cak 120 eura, nisam se ni jednog momenta pokajala... :D :lol: :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Hvala na odgovorima.Sve je tako bezveze,al treba cuvati svoje stvari.Nema nam druge.............
Pozdrav 8)

Sava Savanović
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Re

Post od Sava Savanović »

@ninolina

Da li bi mogla da mi kažeš koliko aplikacija pokreneš(i koje)u isto vreme i da li sve funkcioniše besprekorno i koliko to utiče na operativnu brzinu N70,jer sam negde pročitao da je n6630 brža od N70..?
Takođe,pročitao sam,ovde,na Proizvođači/Nokia/N70/Kompletan test da je džojstik nepraktičan,skučen,da preskače..i da nije tako dobar kao na n6630.Kakva je 2Mpx kamera i fotografije u poređenju sa 6630/80?
10X

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

6630 jeste brza od N70,jer ima i losiji ekran i manje zahtevniju verziju Symbian-a (mislim da samo one 3D ikonice na N70 smetaju dosta) i tu nema nista cudno,ali najvaznije je da ima vise RAM-a i zato moze da barata sa vise programa istovremeno!
E sad zavisi sta ti imas od programa trenutno aktivno tako da ipak mnogo hoces ako zelis da znas koliko bas moze odjednom,sve zavisi od zahtevnosti programa za RAM-om i CPU-om,moze 4-5 a moze verovatno i do 10-ak programa,zavisi!
Pozdrav 8)

Sava Savanović
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Re

Post od Sava Savanović »

@Lomnica_city

..ššto koristim,po default-u,jeste podignuta MiniOpera,ALON mp3 player.Onda,ukoliko podignem ProfiMail(da èekiram poštu),ili se zatvori samo Opera,ili sve kompletno..dakle,ne mogu da podignem Operu,ALON i ProfiMail u isto vreme,jer mi u RAMu èuèe FSCaller,BackgorundMusic v.1.50 i Smart Settings(a tu je i OpMan,koji menja mts logo).Opciono podignem,na sve to SlovoED i možda još neki,tipa AlonScreenCapture..
Kada bi sve ovo što sam navo funkcionisalo u real time-u bez greške i "FullMemoru!!" bez razmišljanja bih uzeo N70.
10X

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Nisam probao tu custom operu (i sta ce ti da ti stalno radi,ne visis valjda ceo dan na netu) ali N70 super podnosi istovremeno aktivne SmartSettings,FullScreenCaller,SmartCallManager i onda otvorim po potrebi PowerMP3,eventualno i pisem poruke istovremeno i nema zakrcenja ni blokiranja tako da nemas cega da se bojis,uzmi je!! :wink:
Pozdrav 8)

Sava Savanović
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Re

Post od Sava Savanović »

@Lomnica_city

Odustao sam!
Mislim da je E70 the best buy!!!Za samo 50tak €,dobije se HiTech fon,za razliku od N70 koji sam nameravao da uzmem.N70 i E70 ne mogu da se porede.Jedino im je ista rezloucija kamere..prednost ima E70 jer nema prednji shit(0.3Mpxl)od kamere za 3G,koji i tako niko ne koristi.Ima QWERTY,24bit-nu/16 000 000 paletu boja,veći display,BL-6C bateriju većeg kapaciteta,75MB RAMa,WiFi..
Da li je neko upoznat sa negativnim opcijama E70?

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Kako to da snima video samo 35 sekundi, nemogu u to da poverujem (TEK SAM SKORO TO IZVALIO, jer nisam toliko koristio snimanje) :smutny: !!! Ili sam ja glup pa NE ZNAM to da podesim (time available), aaa!!!

Sava Savanović
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Re

Post od Sava Savanović »

@dusanN70

Za koji model govoriš..N70 ili E70?U svakom slučaju..Video/Options/Settings/Video/Length-sa Short prebaci na Maximum.

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dusanN70 »

Pa nemam to!!! :o :o :o
Sta je ovo!?!?!?!?
Kad udjem u Video/Options/Settings/ Audio recording
/ Video quality
/ Add to album
/ Show captured video
/ Defult video name
/ Memory in use
i nema LENGH!!! A u ovim opcijama nema nigde!!!! :shock:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@dushanN70: Audio ili Video???

Uglavnom, udji u Video quality i kada stavish na HIGH (ili ono sto je najbolje) necesh imati limit od 35sec (ili koliko vec).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Cao ljudi...Ima li nekih poboljsanja u kvalitetu ili jacini zvuka sa ovim Power mp3 plejerom u odnosu na standardno na N70??

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

NIJEDAN softver ne moze da pojaca zvucnik,tako nesto je nelogicno i pomisliti,a kvalitet moze ako ukljucis equalizer!!Ako hoces i kvalitetniji i jaci zvuk,nabavi bar HS-23 slusali ili jos bolje AD-15 adapter i neke doooobre 3.5mm slusalice!!
Pozdrav 8)

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dusanN70 »

NECE (sve sam probao), vi mene ljudi ne kapirate!!! Na sva tri nivoa kvaliteta video ima limit na 35 sekundi!!! Sta da radim, grrrrrrrrrrrrrrr............ :x

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ok, evo i ja sam imao problem s tim, i postavio sam pitanje u nekoj temi, ali Sava Savanović mi je rešio problem. Upališ kameru>Options>Settings>Video>Lenght>Maximum.

:)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

dusanN70, mozda je problem u opciji Memory in use...ako ti stoji da se Video cuva na memoriji telefona to moze da ga ogranicava...u Video mode/Video Settings izaberi pod opcijom Memory in use da ti bude MMC...trebalo bi da ti to resi problem... :) :wink:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

dusanN70, samo kada je Video quality na "Low", odnosno "Sharing" postoji ograničenje od 35 sekundi. Već na normal ga nema. Možda je do verzije firmvera, koji je trenutno u mobu?

Cegevara, PowerMP3 trenutno važi za player sa najkvalitetnijom reprodukcijom. Jačinu možeš da povećaš softverski samo do granice koju audio izlaz na telefonu hardverski podržava, preko toga kreću izobličenja.

Odgovori