Nokia e60 certificate
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Nokia e60 certificate
znaci kupio sam ga prekljuce...strava phone!wifi preterano radi.baterija mi jos drzi al sam mu dusu iskoristio i on jos radi i na pola ja baterija, nego imam pitanje...neke programe mogu da installiram, a druge kad ocu, il teme izbaci mi neki CERTIFICATE ERROR!CONTACT THE APPLICATION SUPLIER!jel mozda zna neko da mi pomogne?!ako oce moze i ovde da napise il bagi.chat@gmail.com (mail il msn)!unapred `hvala!!!!
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Jager
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
- Kontakt:
bagi, pre svega sve cestitke na kupovini najboljeg telefona na kugli zemaljskoj 
Gotovo sam siguran da ce ti Lomnica_cityjev savet pomoci. Ja sam imao isti problem kada sam ga kupio i nakon iskljucivanja provere sertifikata moci ces da instaliras koju god hoces aplikaciju. Jedino ce ti prilikom svake instalacije telefon uredno prijavljivati da alikacija nije registrovana i da postoji opasnost od neovlascenog pristupa/menjanju podataka itd, ali samo stisnes "OK" i vozi dalje
Ja imam e60 sada vec vise od 2 meseca i poprilicno sam ga "provalio" .. ako negde zapnes u vezi bilo cega, pitaj
Mozda i budemo znali da pomognemo 
i da ... savet: sto pre uradi update software-a u telefonu preko Nokia Updatera, posto pretpostavljam da imas staru 1.x verziju. Nova 2.x donosi podosta poboljsanja....

Gotovo sam siguran da ce ti Lomnica_cityjev savet pomoci. Ja sam imao isti problem kada sam ga kupio i nakon iskljucivanja provere sertifikata moci ces da instaliras koju god hoces aplikaciju. Jedino ce ti prilikom svake instalacije telefon uredno prijavljivati da alikacija nije registrovana i da postoji opasnost od neovlascenog pristupa/menjanju podataka itd, ali samo stisnes "OK" i vozi dalje

Ja imam e60 sada vec vise od 2 meseca i poprilicno sam ga "provalio" .. ako negde zapnes u vezi bilo cega, pitaj

i da ... savet: sto pre uradi update software-a u telefonu preko Nokia Updatera, posto pretpostavljam da imas staru 1.x verziju. Nova 2.x donosi podosta poboljsanja....
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:55
-
- Neredovni učesnik
-
- Neredovni učesnik