Znam ono o ukusima ali ovo je stvarnoooooo . . . . . . . previše. Sve dok se ne otvori još i liči na nešto. Ovo k'o das u alkatelovci dizajnirali.
Predlog: LG C3380, definitivno V3 (može i pink), N7360 (dosta probija budžet, ali i vredi), a Samsung Z230 bi bio idealan kad bi ga bilo osim što bi bio preskup, ali ovde je dizajn u pitanju.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Ja glasam za k510. Taj telefon je bukvalno univerzalan (tj. i zenski i mushki), ja sam ga inace video kod drugarice. A telefon je definitvno best buy za te pare! (mnogo bolji od motorole v3!). A i z530 nije losh izbor!
@gargamel4: si ti video uospte z530 uzivo? Ovo sto se moze videti na slici na mobilnom svetu apsolutno nema veze sa onim kako telefon izgleda u real-life-u.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
I ja mislim da je V3 pink pravi izbor za devojku (u okviru budzeta do 120e),iako po funkcijama i nije nesto dobar,po dizajnu (koji je najbitniji kod vecine devojaka) je nenadmasiv,pogotovo PINK verzija!
Ni ovaj fon uopste nije los za devojke iako dosta premasuje budzet,mislim da ce biti dosta popularan kad mu padne cena koja je sad oko 290e,naravno rec je o SE Z610:!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.