NOKIA 6233 - moji utisci...
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Schkomi, a sto ne pises sve u jednom postu,ako ne mozes odmah da napises sve posle odaberes opciju izmeni i lepo sve stane u jedan post.Sto saljes sve po 2 posta.Vidim da je moderator sve sastavio u jedan posto si i gore tako pisao,to je i za njega dodatni posao. 

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Mislim i da ne mogu,ali mozes potraziti neki screensaver tipa Large Time Screensaver,mozda ima i njegova verzija za 3rd Edition Symbian,pa da imas ogroman sat,ogromne ikonice za propustene pozive i pristigle poruke,to je ubedljivo najbolje resenje!!Schkomi napisao:MANE Nokia6233 (još ću update-ovati ovaj post![]()
), dakle:
1. Kada se ekran ugasi, uključi se PowerSaver koji prikazuje samo sat&datum, ali su ta slova/brojevi premali i nisam uspeo da provalim kako i da li se mogu povećati?![]()
![]()

Pozdrav

jos mana:
- U Imeniku mozete da birate dal da vam sortira imena po prezimenu ili imenu, ali, kada pokusate da trazite ime npr, a sortirali ste po prezimenu, telefon nece naci zeljenu osobu.
Glupo zar ne?
- ne postoje "labels" za stavke u svakom kontaktu, vec postoji samo ikonica koju NE mozete menjati sto je jos jedan nedostatak
- U Imeniku mozete da birate dal da vam sortira imena po prezimenu ili imenu, ali, kada pokusate da trazite ime npr, a sortirali ste po prezimenu, telefon nece naci zeljenu osobu.

- ne postoje "labels" za stavke u svakom kontaktu, vec postoji samo ikonica koju NE mozete menjati sto je jos jedan nedostatak
UPDATE (neću više, majke mi!
)
Elem, iz prethodnog telefona sam u 6233 prebacio adresar pomoću PCSuite-a. U nekima od "kontakata" imam ubeležene rođendane.
Symbian Nokie ovo prepoznaju i nije potrebno podatke o rođendanima upisivati i u Organajzer, međutim Series40 to ne prepoznaje => morao sam da ručno prepišem sve rođendane iz Contacts u Organiser, jer u suprotnom telefon uopšte ne bi oglašavao alarm niti bi napisao bilo šta na ekranu. Probao sam da uključim i ActiveStandby, da vidim dal bi on to "skontao", ali avaj

Elem, iz prethodnog telefona sam u 6233 prebacio adresar pomoću PCSuite-a. U nekima od "kontakata" imam ubeležene rođendane.
Symbian Nokie ovo prepoznaju i nije potrebno podatke o rođendanima upisivati i u Organajzer, međutim Series40 to ne prepoznaje => morao sam da ručno prepišem sve rođendane iz Contacts u Organiser, jer u suprotnom telefon uopšte ne bi oglašavao alarm niti bi napisao bilo šta na ekranu. Probao sam da uključim i ActiveStandby, da vidim dal bi on to "skontao", ali avaj
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
Schkomi, si siguran za kartice? Ja sam ih video na par mesta u Novom Sadu, a i nisu tako skupe... Kartica od 1GB je oko 3500 dinara...
dr4qla, idi u Menu > Settings > Profiles > General (ili koji već hoćeš da izmeniš) > Personalise > za Incoming call alert izaberi Ringing. To bi trebalo da reši problem..
Inače, meni je posle 2 nedelje riknula slušalica! Ali telefon nije tako loš. Obožavam Nokiju zbog organizacije imenika i kalendara... Ali mi nedostaje kamera sa k750
dr4qla, idi u Menu > Settings > Profiles > General (ili koji već hoćeš da izmeniš) > Personalise > za Incoming call alert izaberi Ringing. To bi trebalo da reši problem..
Inače, meni je posle 2 nedelje riknula slušalica! Ali telefon nije tako loš. Obožavam Nokiju zbog organizacije imenika i kalendara... Ali mi nedostaje kamera sa k750

- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
goxee, ideš u Settings > Phone > Security keyguard > On (ako hoćeš da ti ovo bude od koristi promeni fabrički postavljen zaštitnu kod telefona (12345) u nešto maštovitije
)
napalm death, nije previše! Snima 15fps samo u 3gp formatu.. Kvalitet nije za baciti, al nije ni nešto posebno...

napalm death, nije previše! Snima 15fps samo u 3gp formatu.. Kvalitet nije za baciti, al nije ni nešto posebno...
make. believe
Dobar je tel...al ja imam jedan problem s njim:kad snimam video koji je podesen na 640x480,a duzina video snimka podesena na maksimum i kad snimam dodje do 20sekundi i tada mi se pojavi obavestenje:UNABLE TO SAVE FILE,ne razumem sto to,a memorije slobodne ima jos 16,2mb,a isto tako se desava i kad sliKAM,pise da moze jos 12 slika da napravi a kad slikam isto tako mi se pojavi:UNABLE TO SAVE FILE,a verzija SW je 3.70,dali fles moze da ispravi to?????