Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Uhh, ja ovo zaista prvi put cujem...Malone napisao:Negde sam procitao da je dzojstik los tj moze da se desi da se odlepi.Kako ti deluje?Jel bi moglo da ima istine u tome?Pozdrav
Meni je dzojstik dobar, iako (vec sam rekao) mi odgovaraju vise obicni navigacioni tasteri. Znaci sasvim OK, deluje prilicno jako i cvrsto. Izuzetno je precizan i uvek ode na stranu na koju pozelis, ne desi se da pogresi... Tako da u te price nesto i ne verujem, ali videcemo jos, vreme ce pokazati
- ixtis
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
- :: Galaxy J5
Ma ima sanse. Kao sto sam vec pisao, naleteo sam na netu, na par foruma, gde se ljudi zale da im se dzojstik odlepio, bez nekog veceg maltretiranja. Mislim da na hrvatskom (Cafe.mobil.hr) forumu ima reci o tome.6630 app napisao:Malone, nema sanse da se odlepi,dobro se raspitujes na vreme,ko zna,mozda se do tad neki odlepi
-
- Mobil poznavalac
Bolje je resenje svakako od n93... N93 je preglomazan telefon, sa losim kvalitetom slika (ima puno suma)... Tako da je bolji izbor n73 sto se toga tice... Video klipovi su naravno dosta bolji na n93 zbog rezolucije (VGA), ali i na n73 su sasvim ok, nema nikakvih unapredjenja u odnosu na n70 recimo koji pravi odlicne video klipove... Nema seckanja slika je prilicno tecna, ali ako slikas stvari koje se jako brzo krecu, nije bas najjasnije sto je i normalno
-
- Mobil poznavalac
Stereo zvucnici su OK i nista vise od toga... Prednost je sto su prilicno glasni, ali o nekom kvalitetu zvuka sad naravno ne treba pricati... Moj licni utisak je da je lepsi zvuk na n80, ali na n73 jaci. Sto se tice ljudi koji se krecu, trebalob bi da je fino, najvise zavisi od osvetljenja
... BTW, skapirao sam zasta ti treba kamera 

-
- Mobil poznavalac
luca napisao:kako mislis da su zvucnici ok i nista vise od toga? sta mislis o kvalitetu zvuka?
Mislim da kad se napise stereo, ljudi ocekuju hifi sistem... To je u sustini vise marketinski trik koji je najvise doprineo jacini zvuka. Ne znam kako mozes pitati za kvalitet na tako malom zvucniku koji stoji u telefonu? Dobar je i nista vise od toga
popste,ja imam motorolu e1000 i zvuk je stvarno dobar.Secam se da kada sam ga stavio na sto pored kompa i pustio sam neki mp3 brat je gledao dal su zvucnici ili fon.Doduse na kompu je bio obican 2.1.Al ako su takvi ili bolji zvucnici i na n73 onda je to extra zvuk a ne samo dobar.E sad ako si imao priliku da cujes oba telefona???
moje je pitanje bilo usmereno prvenstveno na jasnocu i cistocu zvuka...na W810i ( i uopste na SE telefonima) zvuk je cist, ne mora da bude glasan da bih ga okarakterisao kao kvalitetan...jasno se izdvajaju tonovi dok na, recimo, nokiji 6630 zvuk je imao neki "metalan fazon" koji me je nervirao jer kad pojacam neku pesmu sve odzvanja i ne moze se reci da je zvuk kvalitetan...eto...ko je razumeo-shvatice...pozz 

Pa iskreno ja cistiji zvuk nisam cuo od e1000(cuo sam k750i i zvuk ne moze ni da se priblizi,a sumnjam da su toliko napredovali na w810(nisam cuo kako zvuci)).Ne sto je imam nego zvuk je stvarno kristalan.Prebacio sam neke pesme i skoro svako vece zaspim slusajuci mp3 na zvucnike(doduse ujutru ga jedva nadjem po krevetu,a ponekad zavrsi i na podu).Burazer ima 3250,jeste glasniji ali zvuk nije tako cist.Al ako bih birao ipak bih uzeo symbian.Java je stvarno shit i sem par programa nema nista korisno.Svaki put se odusevim kad mi dodje brat sa 6630 i krene da instalira neke igrice i programe sa mog kompa.Samo mi staje na muku...Ako se dobro pokaze uzecu n73 kada mu poprilicno padne cena a mozda ga neko od operatera da u paketu.Ne bi bila losa fora da to uradi ovaj treci operater.Sigurno bih potpisao ugovor pa da je i na 10 godina.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82