dva problema nokia N91

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Oblachic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 29. Jun 2005. 14:24

dva problema nokia N91

Post od Oblachic »

ovako:
1. Kako da postavim one male ikonice na pocetnoj strani...gde je to u opcijama???
2. kadainstaliram neku novu temu na telefon. on je prihvati ali cim izadjem na pocetnu stranu on mi vrati na fabricku temu. Zna li ko u cemu je proble??
Ugledam i okomim se!!!

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Oblachic ides na podesavanje telefona ili setings pa ispod imas pasivni rezim gore je opste dole ekran znaci na pasivni ukljuci i izaberi ikonice koje hoces da stavis i nemoj da dupliras :wink:
Za temu verovatno ukljucujes probu a treba acept ili kako god da biti sacuvala i prihvatila izabranu! :D :roll: 8)
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Ostic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 22:15

Post od Ostic »

ne to je neki bag na telefonu jer nece sve teme da rade odnosno cim se izadje iz njih telefon prebaci na default temu .... moras probavati teme dok ne naidjes na prave
JA SAM SAMO OBICAN BOZIJI BATLER, NISAM JA LOS, LOS MI JE KARAKTER...

Oblachic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 29. Jun 2005. 14:24

Post od Oblachic »

Hvala ti druze na savetu...nastavicu da isprobavam...ali moram priznati da sam do sada probala sigurno 20ak tema i nista
Ugledam i okomim se!!!

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Negde sam procitao da teme ne treba instalirati na HDD vec na memoriju telefona. Probao sam neke, al' su meni bolje ove koje su vec na N91, samo ponekad menjam wpaper :D
Motorola Moto G

Odgovori