Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Koliko sam vidio kod vecine samsunga i novi kao stoo su i d500 i e 530, kada se iskljuce tonovi alarm ne moze da zvoni tj. ne cuju se.
Sto npr kod nokia sonyericssona nije slucaj kod ovih telefona cak i kada se iskljuce skroz alarm zvoni.
Jer cesto se desi da neko kada ide spavati iskljuci tonove a podesi alarm da ga budi koji se ne cuje????
Da li to znaci da tonovi moraju biti ukljuceni ili ima neka opcija u telefonu da se moze podesiti da su tonovi iskljuceni a da se alarm cuje?
Pa vi nemojte da gasite tonove i ugasite ceo telefon,i niko vas nece uznemiravati preko noci a ujutru ce se on upaliti i normalno zvoniti kad navijete alarm...
Ti sto rade u samsungu su toliki mongoloidi da to svijet vidio nije. Zasto gasiti telefon mozda ja slusam muziku preko noci mozda igram igrice ili saljem poruke ali sve sa iskljucenim tonovima i alarm ce me probuditi isto kad i snjezana sa sedam patuljaka...
Evo i ja danas stavio novi software i nikakvih promjena kod telefona gluposti su i dalje tu,nema mu spasa izgleda.Bas bezveze prodajem ga nekom neupucenom u Samsungov software dosta je bilo.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.