Crna maska N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Milos M.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 05. Okt 2006. 17:53

Crna maska N70

Post od Milos M. »

Drugari molim Vas mi pomozite gde u Beogradu mogu da nadjem Crnu masku za N70.Trazio sam u par radnji ali sve imaju onu default Srebro/Sivu.Hvala

:D

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Miloše, pročitaj ovu temu, možda nađeš nešto zanimljivo i korisno...

viewtopic.php?t=6464

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Verovatno zato što se samo tako i prodaje?!?

Uzmi Music Edition i bićeš primećen.

Btw. svi hoće da budu jedinstveni, kladim se da će vlasnici N93 za koji mesec tražiti srebrnu masku za njega :D :D

A ti Unique telefoni tipa D&G i Escada znamo koliko koštaju. E oni su jedinstveni (u seljačkim krugovima - važno je da je zlatno, da šljašti), a ovi pravi jedinstveni primerci su homemade. Jel okačila Nina slike svog lakiranog sa zvezdicama?

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Sta je Ninilina radila? :ohmy: :o :blinky:
Dobro nije stavila zvezdice na masku.....kad bude ocelo da se ljusti i svasta bice joj zao..... :cry:
Po meni jedino resenje za ukrasavanje telefona je Air-Brush.....e sad morate biti malo vestiji za ove poduhvate 8)
5130+Koss the plug....

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

gargamel4, nije :D bash me interesuje kako izgleda :D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Xexexe... :D ...Pa ewo za vas radoznale, nekoliko slika mog N70... na sledecem linku...

viewtopic.php?p=70849#70849
Poslednja izmena od Ninolina u Sre, 18. Okt 2006. 18:58, izmenjeno 1 put ukupno.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

ja sam video u novom sadu u jednoj radnji prodaju i srebrno-crnu i crno-srebrnu masku za n70! cena 2200 (valjda) kao originalna sad da li je to ne znam!

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Ninolina bas su ti lepe zvezdice :roll: kako si ih napravila izlepila ili sta vec i dali se skidaju :blinky: p. pozdrav :) :wink:
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Ok, komentare o Ninolininom "friziranju" nastavite u onoj temi, ovde pričamo o tome gde naći crnu masku...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Tesko da je to bas original maska,jer original ni kod zastupnika Nokie AlphaCopy nije ispod nekih 45 eura,pa sumnjam da je ta radnja dobila po tooooooooooliko povoljnoj ceni da je prodaje za ispod 30 eura!!
Mada je verovatno ta maska A klasa i nije sigurno losa,verujem da se neces pokajati ako je uzmes jer su A klase vrlo dobrog kvaliteta,samo malo hrapavije na dodir koliko sam primetio!
Pozdrav 8)

Milos M.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Milos M. »

Cuo sam za music series,ali ja necu da budem primecen zbog toga nego zato jer je lepsa crna

...

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Milos M., ima nas još koji tragamo za kvalitetnom crnom maskom, i to kompletno crnom! Nadam se da će Alpha Copy sada moći da nabavi takve jer je izašla ME verzija, ali cena će sigurno biti oko 50€. Ako me sećanje ne vara, mislim da je komplet siva maska bila oko 3200 dinara kod njih.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Mislim da je tako,bar je bilo otprilike ta cifra kad sam ja pitao!?Plus oko 400 dinara za tastaturu jer ne dolazi uz masku,pa dolazi do neki 42-3 eura,da budemo bas precizni,i mislim da je PDV included!?
Pozdrav 8)

Milos M.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Milos M. »

Miskoni napisao:Milos M., ima nas još koji tragamo za kvalitetnom crnom maskom, i to kompletno crnom! Nadam se da će Alpha Copy sada moći da nabavi takve jer je izašla ME verzija, ali cena će sigurno biti oko 50€. Ako me sećanje ne vara, mislim da je komplet siva maska bila oko 3200 dinara kod njih.
Aha ... jel ima neko telefon od alpha copy ... full crna vau :) :) :) :) :) :) :) :)

Jos da ima neka crna fensi tema 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ja sam video tu crnu masku,nazalost NE u Srbiji vec kod mene u Australiji.Mali komsija ima N70 i zamenio je masku za tu crnu.Kad sam video telefon,pomislio sam da nije uzeo mozda N72 :blinky: .Ima vec neko vreme,cudi me kako maske u Srbiji nema.Ovde molis Boga da stignu novi najavljeni telefoni dok ih u Srbji klinci furaju vec mesecima,pojma nemam sto nije isto i sa dodatnim stvarcicama...

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ima crna tema za nju,imam je ja u telefonu,samo jos crna maska i bar 20% brzi softver i ne bih se rastajao od N70 jos godinu dana minimum!!
Pozdrav 8)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

crna maska se moze naci na Buvljaku na NBGu, bio sam juce i danas, trazio sam neku normalniju futrolu za n70 . maska je kostala 650din, tastatura 350din, znaci sve izadje oko 1000din, e sda kakav je kvalitet, nznm, bila je lepo upakovana u kutijicu, a lik mi je nudio da mi poruci original, znaci jos jednom podvalcin original ne kinesku, za n70 za 10e posto kao za njega to kosta toliko pa bi mi on da po nabavnoj ceni. koga ne mrzi nek malo procunja mozda nadje nesto korisno...
ah da zabvoravih jel smem da okacim adresu radnje koja prodaje svu opremu za mobilne telefone i radi stvari po porudzbini, znaci 100% moze da e poruci i maska, ortak je porucio, stize mu za 10-ak dana]

Milos M.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Milos M. »

Lomnica_city napisao:Ima crna tema za nju,imam je ja u telefonu,samo jos crna maska i bar 20% brzi softver i ne bih se rastajao od N70 jos godinu dana minimum!!
Pozdrav 8)
Vaistinu
@ Lomnica city- jel bi mogao da mi posaljes tu temu na mail ako ti nije problem
Hvala

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Evo vam linkovi pa skidajte,ali nije moja tema pa se ne zalite meni sto se ne vidi okvir oko trenutne funkcije u ugradjenom kalkulatoru (jedini bag koji sam primetio) ili ako naidjete na neki drugi bag:
Za starije series 60 Symbiane tipa 6600,7610,6670,6630,6680 i 6681-> http://www.sondadesign.com/Nokia/TIB.sis
Za N-series Symbiane sa starijim Symbianom (to mu dodju N70,N72 i N90)-> http://www.sondadesign.com/Nokia/DT.sis
Za 3rd Edition Symbian fonove-> http://www.sondadesign.com/Nokia/DT_3rd.sis
Za series 40 (nije se najbolje pokazala na 6280,verovatno zbog neobicne rezolucije ekrana)-> http://www.sondadesign.com/Nokia/DT_S40.zip
Pozdrav 8)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

nije me bilo duze vremena, tj nije mi radio net, a dial up mi je naglo oslabio... dakle maler u svakom pogledu
crnu masku mozete potraziti ovde:

011/454-377 i 011/32-46-429

nadam se da mod/admin nece obrisati ovaj telefon, ne reklamiram nikoga, jednostavno mislim da je forum tu da pomogne ljudima...

Odgovori