Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ma daj bre napalm, sta pricas?
Kakav n72... Zavisi kakav mu telefon treba... sta mu je bitno... n72 je skup zbog dizajna, a u stvari je kopija n70. Ja bi ti preporucuio da skrpis jos nekako 50e i uzmes odlicni n73 ili polovan za te neke pare
Ako ces dati 30e vise za crnu masku i nedostatak druge kamere u odnosu na n70, samo napred...
Poslednja izmena od popste u Ned, 22. Okt 2006. 22:56, izmenjeno 1 put ukupno.
napalm death, u pravu si covek....n70 ili n72 kome se vec koja maska svidja posto od 3G kod nas skoro nece nista biti. cubaca_05, ako ti ne treba kamera uzmi E60, posto ima sve sem kamere.....
Za razloge zasto bi uzeo koji od ovih telefona najbolje bi bilo da procitas njihove testove a ne mi da ti navodimo razloge posto to je mnogo subjektivno.
cubaca_05, ako uspes da nadjes po ceni koja je na ovom sajtu uzmi E70....Ako ti ne treba kamera uzmi E60...a ako ti nije problem da skupis jos malo love definitivno izaberi N73...on ti je sad najkompletniji telefon ali je i malo skuplji od toga koliko ti imas na raspolaganju...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
E70 je kraljevski telefon! Samo da se nadje za neke normalne pare (300-330e). Po meni je jedan od najkompletnijih za taj novac. Ima gotovo sve sto ti moze zatrebati. Ako ti kamera nije bitna, uzmi e60. Ako si manijakalno nastrojen aplikacijama u telefonu i zelis da ih imas mnooooooooooogo, onda uzmi provereno dobar N70 ... mada nove aplikacije za S60 3rd edition u zadnje vreme nicu ko pecurke posle kise
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.