negde od 2 sata danas nemam signal na telefonu....u koji god tel da ubacim karticu nemam mrezu....da li jos neko ima taj problem?
napominjem da je mreza 063 a alazim se na karaburmi...jos nesto...da nije mozda do kartice?
sta se desava sa mrezom?
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
- Kontakt:
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Kontakt:
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Kontakt:
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
mikilegendo, koliko je stara kartica, u kakvom je stanju? Ako je matora, najbolje je da je zameniš jer bi mogla da ti otkaže baš kad ti najviše bude trebao telefon. I moja stara kartica je bila toliko ofucana, topila se (u jednom telefonu), peglao sam je (doslovno, da je ispravim), otpala mi je i folija koja okružuje celu karticu, bila je duplo tanja od nove, samo sam čekao kad će da crkne. Zamenio sam je pre par meseci prilikom prelaska na postpaid i sada sam miran... 
A kontakte možeš da očistiš alkoholom (i na kartici i u ležištu).

A kontakte možeš da očistiš alkoholom (i na kartici i u ležištu).
● PRAVILA FORUMA ●
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Kontakt:
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ništa nećeš zeznuti, ali ako ti je frka nemoj ni da diraš telefon. U principu, sigurno je kartica u pitanju jer si je probao u nekoliko telefona i ponašala se identično.
● PRAVILA FORUMA ●
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Kontakt:
mikilegenda, ja sam pre neki dan zamenio karticu pri prelasku na post i tel nije hteo da je prepozna - kao: no SIM ili tako nesto, dok je u drugom fonu radila ..... onda sam ubacio presavijen papiric izmedju kartice i baterije i proradilo je ..... ali najcudnije je sto sam odmah potom izvadio taj papiric i radilo je i bez njega
..... sada za svaki slucaj drzim komadic papira ispod maske, pa ako zatreba... 
pozdrav...

pozdrav...