Zvučnici za Walkmen modele
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 22. Okt 2006. 17:50
- Kontakt:
Zvučnici za Walkmen modele
Wideo sam mnogo lepe zvucnike za walkmen modele pa me interesuje da li oni mogu da rade na k750i?
I da li mogu da obicne zvucnike sa PC_ja zakachim na k750 pa makar morao da secem kabal?????
I da li mogu da obicne zvucnike sa PC_ja zakachim na k750 pa makar morao da secem kabal?????
Ja RULE
don't click this link...
don't click this link...
@lingur:
1. Mogu da se stave ti zvucnici na k750 (ali nisam siguran da li mora da se flashuje na w800, ja mislim da DA).
2. Mozesh, ali nemoj! Moze da ti "ode" telefon ako to radish. Mozesh jedino ako hocesh da stavish druge slusalice koje imaju na kraju muski konektor od 3.5mm. Potrazi malo forum (imas bash jednu temu gde su dati linkovi kako sa HOW TO-om kako se pravi 3.5mm jack za SE telefone).
POz
1. Mogu da se stave ti zvucnici na k750 (ali nisam siguran da li mora da se flashuje na w800, ja mislim da DA).
2. Mozesh, ali nemoj! Moze da ti "ode" telefon ako to radish. Mozesh jedino ako hocesh da stavish druge slusalice koje imaju na kraju muski konektor od 3.5mm. Potrazi malo forum (imas bash jednu temu gde su dati linkovi kako sa HOW TO-om kako se pravi 3.5mm jack za SE telefone).
POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Naravno da mozes,po meni ti je naj jednostavnije i najlakse da kupis 3,5mm jack za SE fonove koji kosta 500 kinti i onda mozes da ga povezujes s bilo cim sto ima muski 3,5mm jack (kao na primer zvucnike za PC),ovo sa secenjem ti ne bih preporucio!Lingur napisao:I da li mogu da obicne zvucnike sa PC_ja zakachim na k750 pa makar morao da secem kabal?????

Ma 'ajmo razbiti famu, gde bre da ti "ode" telefonLingur napisao:Wideo sam mnogo lepe zvucnike za walkmen modele pa me interesuje da li oni mogu da rade na k750i?
I da li mogu da obicne zvucnike sa PC_ja zakachim na k750 pa makar morao da secem kabal???

slobodno preko 3,5mm na comp zvučnike. I sve je kompatibilno sa K750i, bez flešovanja na W seriju - externi SE zvučnici, adapteri, imaš i

to "kao" direct to audio, a za zvučnike (naravno da su kompatibilni sa k750i) "prošetaj" gradom ili Netom (skupoooo

za 3,5mm konektor dobiješ na pp, by 6630 app
pozz
edit
a kad nabaviš SE 3,5mm adapter, za spoj sa pojačalom&itd, imaš kabl 3,5mmjack-"to"-audio left/right jack, jeftin, madeinserbia, (Buvljak ili radnja u TC preko puta McD u Požeškoj), da ne juriš bezveze ove SE.
Poslednja izmena od Vlada Zem u Uto, 24. Okt 2006. 00:21, izmenjeno 1 put ukupno.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt:
Hvala!
Sensei wideo sam zvucnike kod druga koji ih je dobio iz inostranstwa,kod nas josh nisam video>.<
Inache fotke zwucnika kao i ostale pratece opreme mozes videti ovde
Hvala Wladi zemuncu i ostalima na proswetljenju
Inache fotke zwucnika kao i ostale pratece opreme mozes videti ovde
Hvala Wladi zemuncu i ostalima na proswetljenju

Ja RULE
don't click this link...
don't click this link...
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Zvucnike sam ja video u Merkatoru u radnji telefona u prizemlju a mislim da samo oni i imaju to je radnja
QUADRA COMMUNICATIONS
http://www.quadra-com.net
Dao sam informacije jer znam da je dozvoljeno da se stavlja radnja ako je prisutna na ovom sajtu
Inace ove sam video i mislim da je cena bila oko 6000din
QUADRA COMMUNICATIONS
http://www.quadra-com.net
Dao sam informacije jer znam da je dozvoljeno da se stavlja radnja ako je prisutna na ovom sajtu

Inace ove sam video i mislim da je cena bila oko 6000din
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt:
Ja RULE
don't click this link...
don't click this link...
-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt:
SP-K16
Imaju R i L input?!
Bash kao na ovom kablu >.<

Znam da 3.5mm swe resawa,ali mi trebaju ps speakers zbog ekskurzije!
Bash kao na ovom kablu >.<

Znam da 3.5mm swe resawa,ali mi trebaju ps speakers zbog ekskurzije!

Ja RULE
don't click this link...
don't click this link...
Lingur, ako Genius ima ta 2 rcc ulaza spajaš sa MMC-60. Adapter 3,5mm sam samo spomenuo jer preko njega možeš nakačiti

to ti je još 400-500 din (Bandrige, a domaći su još jeftiniji) i dobijaš isto. Ne znam da li ima taj MMC-60 i pošto je, zato. Ako "Genije" za izlaz ima 3,5mm "bananu", dovoljan je samo adapter.
pozz

to ti je još 400-500 din (Bandrige, a domaći su još jeftiniji) i dobijaš isto. Ne znam da li ima taj MMC-60 i pošto je, zato. Ako "Genije" za izlaz ima 3,5mm "bananu", dovoljan je samo adapter.

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm