Dekodiranje nokie 6681 u BG?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
ZeRoCoOl
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 09. Avg 2006. 18:22

Dekodiranje nokie 6681 u BG?

Post od ZeRoCoOl »

Gde mogu u Beogradu da dekodiram i za koliko novca nokiu 6681? .
Osmeh je kriva linija koja ispravlja sve stvari.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Care, zašto si je i naručivao ako je kodirana? Zar nije jeftinije uzeti TIMovu u Srbiji?

Lomnica će to da ti kaže, ali to ti baš i nije najsrećnije rešenje.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

ZeRoCoOl
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 09. Avg 2006. 18:22

Post od ZeRoCoOl »

Kupio sam je u R. Srpskoj, inace je doneta iz Crne Gore, sa neke CG mreze, pa posto ovde nigde nema da se dekodira moram da je nosim u BG. :( Tako da bi mi zaista pomoglo ukoliko bi mi neko rekao gde konkretno da odnesem, da se ne bih cimao od servisa do servisa.
Osmeh je kriva linija koja ispravlja sve stvari.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Da,daju je Crnogorci na jednoj od mreza,a dekodiranje ce te kostati oko 60 eura,ali posto nisam iz BG-a,ne mogu ti reci gde konkretno da ides,ali bi mogao da proveris ovde-> http://www.laleshop.com/
Pozdrav 8)

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

Post od ZzHn »

Lomnica_city , u pravu si, u crnoj gori su se ovog ljeta davale nokia 6681 i n70,i cisto sumnjam da ce biti ispod 60 e,jer samo jedan lik to radi u citavom beogradu i sire! znam jer sam gledo drugu nedavno ima isti problem... zerocool, ti pokusaj ,ali ja mislim da ces ipak morati da sacekas neko vrijeme dok ne padne cijena....ako ti nije puno toliko para da das javi mi se na pp a ja cu se raspitat za ime tog lika (znao sam,al jbg,zaboravih :) senilan a tako mlad :D)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Trazis Dejana Kaljevica,ali ni kod njega nije jeftinije,a ova adresa koju sam mu dao bi trebalo da je od jednog od njegovih bliskih saradnika,koji naravno rade po toj ceni!!Negde drugde moze biti i 70 eura,a manje od 60 tesko,mislim da Dejan & co. naplacuju manje samo za 6630,zato pare u dzep i u servis!?
Pozdrav 8)

Odgovori