Sta je bolji izbor n70 ili SEw810?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Maroko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 20:19

Sta je bolji izbor n70 ili SEw810?

Post od Maroko »

Naslov lepo kaze....znam da w810 ima bolje slusalice i mp3, a n70 symbian.....koji ima bolju kameru? Vidim oba imaju blic. E da teme su mi jako vazne za telefon, na kom izgledaju bolje? I samo jos jedno pitanje: Koji od ova dva telefona se moze koristiti kao usb flash, znaci bez pc suite, samo kabal?

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Maroko, eto sve si lepo sam napisao,bolju kameru i bolji i jaci blic ima w810i.Teme mnoogo bolje izgledaju na w810i on cak poseduje i one flash teme koje su mnogo dobre.w810i moze da se koristi bez pc suite,ali tada ti je dostupna samo mem.kartica,ali ja mislim da moze i n70 bez pc suite.Ja mislim da je najbolji izbor w810i :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

milan91 napisao:Maroko, eto sve si lepo sam napisao,bolju kameru i bolji i jaci blic ima w810i.Teme mnoogo bolje izgledaju na w810i on cak poseduje i one flash teme koje su mnogo dobre.w810i moze da se koristi bez pc suite,ali tada ti je dostupna samo mem.kartica,ali ja mislim da moze i n70 bez pc suite.Ja mislim da je najbolji izbor w810i :wink:
sve ovo vazi, samo ako koristish fon bez pc suite-a vidi i memoriju telefona u my computeru!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Maroko, sve sto su vec napisali stoji...ali kad menjas temu na N70 mozes i sve ikonice da promenis...kao i font slova koja upotrebljavas...Jedino animirane teme nisu podrzane, ali bi ti one samo bespotrebno trosile bateriju... :roll: :) :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Maroko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 20:19

Post od Maroko »

Hm pa nisam osoba koja se lozi na izgled telefona, ali jako lepo izgleda w810.
ninolina, a jel moze bez pc suite da se koristi n70? Posto sam planirao da uzmem 1gb karticu pa ono malo kao flash da je koristim?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Maroko, ne znam za n70, ali ja sam za 6630 kupio card reader koji pc prepoznaje kao fles disk .... jeste da moram da ga nosim sa sobom, ali opet je zgodniji za nosenje od kabla ...

Slika

pozdrav...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

preporuka W810 best buy phone 8)
:wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@maroko: pazi uz w810 odmah dobijesh i 512mb karticu (i naravno mnooogo bolje sluske nego kod n70) pa kada se sve sabere i oduzme w810 ti izadje jeftiniji a i bolji je telefon.

Ja preporucujem w810 jer je sada definitivno best buy telefon (i jeftiniji i bolji po svemu od n70), ali n70 je symbian telefon pa ako bash hocesh smartphone onda jedino n70.

Sada ti biraj :wink: , ali w810 je w810!
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Imao sam w810 a sad imam N70, meni je bolji N70.
Sve zavisi sta ti treba, ako se "palis" na symbian onda N70 a ako ne onda definitivno w810.
Najveca zamerka mi je sto na N70 baterija traje izmedju 1-2 dana dok mi je na w810 tarjala i do 4 dana :wink:
and justice for all...

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

N70 se ne moze koristiti bez PC suita, jer PC ne prepoznaje karticu kao flash memoriju.
Ako ti bas ne treba Symbian onda W810 je najbolji izbor, mada i symbian brzo dosadi, posle 3 dana vec dosadi.

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Ako simbian dosadi za 3 dana obican telefon dosadi za 3 sekunde.Slazem se sa ostalima da je w810 bolji izbor ako se ne zeli smartphone.
LG G2 Black,16GB

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Pa ako neko nije klinac, simbian dosadi za ajd 7 dana i posle se koriste samo standardne funkcije telefona, plus slusanje mp3-a

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

:uhuh: Nije u redu uporedjivati dve razlicite klase telefona svaki od njih ima svoje prednosti i mane ali simbian je simbian kao sto neko voli windows mobile tako i ja volim simbian jer sam sa njim u prednosti . :roll:
Moj auto moze da ide 200 na sat ali ga ja ne vozim toliko il vrlo retko :D :wink: 8)
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

slavisaj, svako ima drugachije potrebe. Ja 2-3 godine koristim Symbian, i chesto sam mu zahvalan na gomili stvari. (eto, na primer, vecito kad zalegnem pc gasim sa moba (ControlFreak), takodje kad sedim s drustvom lako menjam pesme ili glasnocu sa moba). Toliko...

w810 je super fon, jako mi se svidja, vise od w800i.
...shit happens... keep d smile!

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

@blade_bre:Mnogo funkcija zajednicko je "obicnim" i symbian fonovima,npr. to sto si naveo moze da radi i w810,k750,i prakticno svaki SE!;-)Pozdrav
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Ma pustite vi sve te price, nije symbian toliko "koristan" koliko je ovako 4fun ili slicno. Jeste da je bolji u nekim stvarima jer imas npr. FExplorer i imas programe pa mozesh da otvarash mnogo file ekstenzija ali kada se bolje zapitash i nemas ti tu sada neke bitne fajlove otvarash i neke velike koristi od tog symbiana a i sa druge strane Java je stvarno jako mocna tako da, symbian je ono (kako ga vecina koriste) samo 4fun. A ako zaboravimo na symbian i gledamo ostale karakteristike telefona (n70 i w810) ukljucujicu i cenu, w810 je daleko bolji izbor i ja mislim da je bolje da se odluci za njega.

No, svako ima svoje misljenje i zna za sta ce da koristi telefon, ako slusa mnogo muziku onda mu je bolje da zajebe symbian i da uzme lepo w810 jer po pitanju muzike razbija n70 iz shale, a ako voli vishe da cacka telefon i ako mu treba za neke druge svrhe (gde bi mu symbian dobro doshao) onda da se opredeli za n70.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Rapid
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 17:33

Post od Rapid »

dobro, ima ljudi kojima symbian treba, ali prosečan kupac stvarno nema potrebe za njim, pa danas i većina "glupih" telefona podržava funkcije i neke programe za koje su vam pre trebali symbiani..
moja preporuka ide w810i, manji je, lepši je, i ima sve što može da ti zatreba...
btw:ti symbian telefoni, više ti služiš njima nego oni tebi :)
5530XM

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Bolji je Symbian - nije bolji Symbian, ja više volim obične - ja više volim OS.......
Opet naklapamo na istu temu po ko zna koji put :dry:

DREAM WEAVER, može da bude merodavan jer je imao oba, a Rapid, je dao retko lep opis sa kojim ne mogu u potpunosti da se složim ali ima istine :wink:

:uhuh:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Po meni N70 (Symbian, bolja kamera, veci ekran, ima bolji i intuitivniji D-pad, bolji prijem signala u principu imaju Nokije nego SE)
Motorola Moto G

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@nick6:
1. Bolja kamera > ae ne pricaj nebuloze, kamera od n70 nema sta da trazi pored w810.
2. Otkud ti znash da Nokia ili SE ima bolji prijem signala? Ne pricaj kojestarije, ovo nije nikakav razlog zasto kupiti n70 ili w810.

Odgovori