W810
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Sto se tice kartice,kod svakog fona ti je isto,nikada neces imati onoliko koliko pise na njoj.Doduse na mojoj 512mb pokazuje 491mb,to ti je prilikom samog ubacivanja kartice u aparat,bilo da je nova ili si je kupio polovnu.Jednostavno fon oduzme nekoliko mb (zavisi od kartice) da bi valjda lepse radila kad je napunis skroz,ako gresim nek me neko ispravi.
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 29. Sep 2006. 13:14
- Kontakt:
to je zbog onog vecitog problema da li se 1KB-racuna 1000 ili 1024 byte, ili da li se 1Mb - racuna kao 1000 ili 1024 KB. To se javlja i na hard diskovima inace(uskoro ce da pocnu da kaznjavaju proizvodjace zbog toga- WD je vec platio grdne milijarde zbog toga)
Tako da nije problem do softvera, niti da li je nova ili polovna.
PoZ
Tako da nije problem do softvera, niti da li je nova ili polovna.
PoZ
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- MilančeBGD
- Expert
fain2daniel, sad nesto razmisljam da ustekam jos 20e i da uzmem w810i ali jedino me nervira nezasticena kamera,znaci stalnog cu ga nositi u dzepu.Plus me nervira prasina kad krene da se skuplja to najvise mrzim.Eto jedini mi je to problem inace drugo nesto sve je na mestu
Jos cu razmisliti oko kupovine w810i

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Kamera nije nezasticenja! Tacno je da nema poklopac, ali kada se sve presabere nema ni potrebe za doticnim. Moji drugovi iz razreda imaju w810 i sve lepo funkcionishe 
Tako da, poklopac za kameru ja vishe ne smatram "problemom". Prasina ne omata vishe uopste telefon (tj. ni jedan dao, kao sto je npr. pre bio dzoistik). Mozesh slobodno da uzmesh w810 (sta, za 20 evra ti je frka? Pa jedi leba i masti nedelju dana pa cesh da skupish
, sta da ti kazem...)
Poz

Tako da, poklopac za kameru ja vishe ne smatram "problemom". Prasina ne omata vishe uopste telefon (tj. ni jedan dao, kao sto je npr. pre bio dzoistik). Mozesh slobodno da uzmesh w810 (sta, za 20 evra ti je frka? Pa jedi leba i masti nedelju dana pa cesh da skupish

Poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
milan91, preporuka ozbiljno...ne razmisljam da ga menjam u skorije vreme jer zadovoljava potrebe samo tako...prasina je jako mala sitnica samo treba voditi racuna gde se nosi fontel i sa cim u dzepu i problema nece biti a da se ne grebe Dario, nisi u pravu jer mi je drug uspeo da uradi dobru ogrebotinu na socivu pitaj boga kako 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Imam D600 ali razmisljam da ga zamenim za doticni W810 iz nekoloko razloga:
1.) Baterija mi traje jedan dan... kada hocu da slusam muziku sa telefona mogu da slusam muziku 2-3h i onda ode baterija.. i takodje ne moze da se minimizira mp3 player (ne bih da eksperimentisem sa firmware-ovima)
2.) Nema macro mod i nema auto fokus, sto je velika mana, jedino sto je video snimak odlican i zbog toga mi je i najteze da se "odreknem"..
3.) Moram da se patim da snimim igre na telefon, a i teme ne mogu da se menjaju, sto je poprilicno monotono..
A sada nekoliko pitanja:
1.)Sada me zanima da li na W810 postoji opcija kao na W800 da telefon radi samo kao mp3 player pa da se produzi vek baterije? I koliko traje baterija kada se samo slusa muzika?
2.) Da li je velika razlika u ekranima? Odnosno, koliko je ekran na D600 bolji od ekrana na W810?
1.) Baterija mi traje jedan dan... kada hocu da slusam muziku sa telefona mogu da slusam muziku 2-3h i onda ode baterija.. i takodje ne moze da se minimizira mp3 player (ne bih da eksperimentisem sa firmware-ovima)
2.) Nema macro mod i nema auto fokus, sto je velika mana, jedino sto je video snimak odlican i zbog toga mi je i najteze da se "odreknem"..
3.) Moram da se patim da snimim igre na telefon, a i teme ne mogu da se menjaju, sto je poprilicno monotono..
A sada nekoliko pitanja:
1.)Sada me zanima da li na W810 postoji opcija kao na W800 da telefon radi samo kao mp3 player pa da se produzi vek baterije? I koliko traje baterija kada se samo slusa muzika?
2.) Da li je velika razlika u ekranima? Odnosno, koliko je ekran na D600 bolji od ekrana na W810?
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
Takvih malo ima mozda ima neko ali jos ne znam nekog ko je imao i d600 i w810i.Jer d600 se bas malo kupuje,zbog tih ubacivanja igara,i zbog menija i nekih zabrana.Pa to si pitao ja toliko znam,a ako te interesuju ekrani idi pa vidi rekao sam ti tako ces najbolje znati. 

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...