Nokia E50

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Preneto iz druge teme koja je izbrisana...
dum9 napisao:Da li je tacno da kada se u nokiu E50 ubaci externa kartica, baterija drzi duplo manje? Drugar se zalio na to, pa bih ipak da vidim sta vi mislite! Inace, telefon je sjajan!!!
Masterokrata napisao:Pa vecina telefona koje sam imao imali su prosirivu memoriju ali nisam tu pojavu primetio....mozda on slusa mp3 pa mu zato baterija drzi krace? :?
Ne bi trebalo da je to tacno....ako imas memoriju u telefonu i slusas mp3 tacno je da se baterija brze potrosi nego kad slusas radio npr....e a ono sto sam ja primetio je da kad stavis melodiju za zvono sa kartice stvarno krace drzi baterija....mozda je drugar mislio na to?

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
Kontakt:

Post od Jager »

Oko trajanja baterije ... za neverovati je kako screensaver (na e60 a verujem i na e50) zna da pojede bateriju! Bas joj znacajno skrati vreme izmedju 2 punjenja....

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Jager, to sa GSM arene je delimicno tacno,jer su rekli samo da je zvuk sa zvucnika mono,ali da se dobija pun stereo ako se nabace dodatne sluske (ja nisam probao,nemam jos sluske)
Sto se baterije tice,drzi sasvim dovoljno,ja sam i vise nego zadovoljan,mogu da izguram 4 dana,jer ne koristim bas cesto fon.Ne znam za to da Screensaver "zdere" bateriju,jer meni stoji tema kao Saver...moguce,probacu da uradim neki test...

bibby
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 06. Mar 2005. 21:39

Post od bibby »

Da li neko zna sta se sve dobija u originalnom pakovanju, ne mogu taj podatak da nadjem na netu...
Ako neko zna ili ima link, neka postuje.

Hvala!

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Jager »

Green, ista situacija je i sa E60. Mali zvucnik je, naravno, mono ali sam probao da okacim sluske od N70 i pazi kad je stereo! :D :D :D
Sto se tice trajanja baterije, veruj mi da screensaver zna da joj skrati zivot. No, to je i normalno. Sa fabriskim screensaverom imas upaljenu samo jednu tanku liniju na kojoj lupom moras gledati koliko je sati... toliko je sitno da me je nerviralo i radije sam otkljucao tastaturu i pogledao na ukljucenom ekranu, nego da tjoretam u onih nekoliko pixela. Ovaj screensaver od handy Clock-a je sjajan, pokazuje ti kompletan kalendar i VEEEELIKI digitalni sat u gornjem delu ekrana. E, pa sa ovim ovakvim screensaverom je ukljuceno MNOGO pixela svo vreme dok radi telefon, tako da je sasvim razumljivo zasto i trosi vise baterije... No, neka je, uvek sa moze dopuniti, a funkcionalnost velikog sata ne moze nista da mi zameni :)

maraja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 16. Sep 2005. 16:34

Post od maraja »

@Miskoni
Stvarno ti se dopada? Ja imam n70, i bas me zanima kako si ti doziveo razliku? Treba da dobijem e50, pa razmisljam dal da zamenim tel? Ali ja ubijam od razgovora, za 10 meseci imanja telefona imam 420 sati razgovora, i plus mail, sms, mms... Sta kaze tvoj drugar, kakva mu je baterija? Meni on pomalo lici na onu staru 6310 nokiju, i cini mi se da je super za poslovni tel.
I reci mi molim te, da li kad se udje u galeriju, ima foldere sa slikama ili ulazi direktno u fotke, kao na n70?

thanks ;)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

maraja, ja sam ga doživeo upravo kao odličan poslovni telefon, a u pravu si za 6210/6310, mogao bi lako da nasledi njihovu slavu. Baterija drži 2-3 dana, međutim ako ti toliko razgovaraš sigurno će ti trajati kraće. Baterija je BL-5C isto kao i u N70. Koliko se sećam, galerija je drugačije organizovana, više kao albumi na N70, tu će ti Green dati precizniji odgovor. Kao što rekoh, dopao mi se dizajn i kvalitet izrade.

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

Post od ZzHn »

ej ljudi,zaboravio sam da pitam da li uz ovu nokiu dolazi kartica? mislim da ne ide s'obzirom da ima 70 mb svoje memorije...al ipak ako neko zna nesto nek se dere :))
.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

maraja, ako dosta razgovaras,baterija bas nece moci izdrzati onoliko koliko bi mozda htela,mada mislim da ces biti zadovoljnija u odnosu na N70.
Sto se galerije tice,ulazi se odma' u slike ako kliknes na "Images" (razni tipovi slikica se smestaju svi zajedno u jednom nizu) ,ali mozes sama da kreiras posebne foldere i da staljas sta ti hoces...
ZzHh, uz telefon ne dolazi kartica,ali postale su dosta jeftine,tako da bi bilo dobro uzeti jednu.Ja imam od 256Mb i meni je dovoljno...
Jager, ja isto koristim ponekad onaj Handy Clock saver za sat,mada nisam nesto primetio da "skida" bateriju...

:) :)

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ZzHn »

e, juce sam u mercatoru vidio e50,uzivo prvi put,znaci sad mi se jos vise svidja,izrada tesko da moze biti bolja-cvrsca..... :)) taj je bio sivim a zna li neko kakav je zlatni i da li ima jos neka boja?
.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Zlatni??? :blinky: Jos nigde nisam naisao na zlatnu verziju,gde si je video?Ja sam samo video tu sivu varijantu sa crnim ili belim okvirom oko telefona...Moj je s belim :wink:

nokiafan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 29. Okt 2006. 11:48

Post od nokiafan »

Sto se tice e50 mogu reci da sam prezadovoljan.Koristim ga oko 2 dana.Imam problem kod prebacivanja teme iz pc-a na tel.Posle nekoliko sekundi nakon pocetka "preparing instalation" izbacuje mi "file corrupted".Molim nekog za savet!

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ZzHn »

ma vidio sam na gsm areni,ima video o tom fonu pogledaj... fino izgleda...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

nokiafan, jesi li siguran da si skinuo prave teme ... za taj model ..... trebalo bi da budu u sisx formatu, koliko mi se cini...

pozdrav...

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ZzHn »

ej ljudi,jel zna neko koliko kostaju stereo slusalice za e50 i koja je oznaka?

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Za sve koji sumnjaju u instalaciju tema: pokusajte traziti teme za N73,radice 100% na E50! Provereno! Teme i aplikacije bi trebalo da budu u .sisx formatu,ali meni odlicno rade neki programi takodje za 3rd edition pisani u .sis formatu.U cemu je fora,ne znam...
nokiafan, 100% nisi skinuo kompatibilnu temu,ali...ako ti nekad telefon izbaci poruku tipa: Application not Compatible With Phone,ipak probaj da instaliras,moguce je da vrlo lako proradi bez problema ;) ;)

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Jager »

Green napisao:...ako ti nekad telefon izbaci poruku tipa: Application not Compatible With Phone,ipak probaj da instaliras,moguce je da vrlo lako proradi bez problema ;) ;)
Ooo, meni se to desavalo i na E60, pogotovo sa temama.... Ali posle instalacije pazi kad RADI! :)

bjanka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Dec 2006. 10:12

Post od bjanka »

ovako,imam skoro mesec dana ovaj telefon i utisci su sledeci:
-licno meni se jako svidja izgled,naravno to je subjektivno misljenje
-baterija traje koliko i na ostalim nokiama,a screensaver joj jako skracuje vek trajanja,na moju ogromnu zalost,ako neko slucajno zna resenje za ovaj problem neka mi kaze
-svidja mi se lampica koja obavestava o propustenim pozivima,mailovima,sms... :D
-mala slova jesu mana i to mi smeta,ali naravno ne toliko da bih promenila telefon (ko me poznaje nece mi verovati,posto se jako lako odlucujem na zamenu :wink: )
...toliko.....ako se setim jos necega dopisacu....

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Resenja za screensaver nema,jer je to ustvari kao mala aplikacija i ukoliko je aktivna,trosi bateriju,sto je sasvim normalna pojava.Ako ti smeta,iskljuci tu opciju,jedino to malo pomaze. :wink:
Mala slova jesu mana,ali ja sam se recimo vec navikao odavno i naravno da zbog toga ni u snu ne pomisljam na zamenu :wink: 8) Ja bih ti savetovao zamenu tek kad Nokia izbaci nesto slicno E50 sa vecim fontovima :wink:

ogix
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 19. Dec 2006. 19:24

Post od ogix »

Mogu li korisnici Nokie E50 reci kakav je kvalitet muzike na njemu?
Kakav je zvuk sa zvucnika?
Da li se pomocu nekog programa moze poboljsati kvalitet muzike na njemu?
Da li ima nekih softwerskih problema?

Odgovori