samo to oko kljuca pored igri, ne znam kako tacno da objasnim.. ako prebacujete igru preko racunara na mob i ako prebacite u recimo folder "drugo" (kako se vec kod koga zove) onda pored igre nece biti kljuc a nece se moc ni pokrenut jer je to instalacioni fajl (jednino ne kontam sto se tuda ne moze instalirat) a ako igru ili program prebacite u folder recimo "igre" ili "aplikacije" tada se igra automacki instalira i mozete je igrat al ne i kopirat jel to samo ikona igre a ostali sistemski fajlovi su na drugom mjestu tako da imate tada instaliranu igru al ne i instalacioni fajl (mislim da je to jasno kao i na racunaru, ne mozes s racunara kopirat instaliran program) pa je zato postavljen kljuc (po meni za to glupa oznaka al.. koja bi onda bila)
to oko zastite slika, i ostalog, vec ima tema oko kojeg se dosta raspravljalo, ima na hiljadu programa za te opcije al ako zelite na se telefonima da na fajl postavite sifru i kad hocete da je pogledate da samo ukucate sifru i vidite sliku, bez ulaska u program.. na to zaboravite
zumiranje pri velikim rezolucijama jeste moguce al ne i sa svakim softwerom
mjenjanje fonta je moguce kao i mjenjanje menija kao flesh teme al jos uvjek se nema gdje skinut
takav "theme creator"
k750 postoje li trikovi ...???
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
FLASH TEME
Vraga! K750/W800 ne podržavaju FLASH TEME! Džaba ti takav "Themes Creator". Flash teme idu na W550/W810... A promena ikonica, fonta i slične stvari mogu da se odrade na K750/W800, al to podrazumeva malo ozbiljnije zahvate po sistemskoj memoriji telefona... 

- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
ma i za flash teme i za promjenu fonta treba FarManager a sad, ko hoce kopat i cackat po svom fonu, to je njegovo mada se i preko njega moze dosta toga al sam cito na jednom stranom forumu, kad se skine taj far manager treba se skinut par nekih sistemskih fajlova a za te flash theme, kazu neki da w serije se telefona imaju u sebi neki flash fajl koi otvara theme onakve kakve jesu dok te iste teme kad se prebace na recimo k750 otvori ih sa obicnim menijem.. dali je sad stvarno do tog flash fajla.. ne znam
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
napalm death, da bedak bude veci sva fora oko FAR M. i fora za prebacivanje flash tema je za samo par modela k750,w800...ne podrzava w810 i ostale sto po meni nema logiku
imaju predivne teme na nekom sajtu i samo mogu da ih gledam na monitoru a u telefonu zaboravi
pozelim da imam w800

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- napalm death
- Mobil manijak
da.. sto je i meni nelogicno, sa w550 nemoze na w810 i sa w810 nemoze na w550 i samo jos nesto.. nemoj se zaljecat jel ima par "fake" thema.. mislim, thema koje slice na flash teme al ustvari nisu.. prvi put kad sam ih izbriso pa onda ponovo skino sa neta i ubacijo na mob bile obicne theme pa sam konto da nije do mob al ustvari bile neke lazne kopije samo nako po bojama a glavni meni osto isti.. mada je to zasad oko flash tema jos nerazjasnjeno il je neko skrt po tom pitanju.. nekako, naj logicnije mi je da mob koji podrzavaju te theme imaju svoj neki flash fajl koi otvara temu kako otvara, mada se na tom zakljucku ne govori da je kod svakog modela drugciji flash fajl pa mi je i to opet malo mutno.. mislim cemu sva ta komplikacija 

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
napalm death, slazem se...sto ne naprave za sve fonove..ako su napravili za fonove koji NE podrzavaju ali su im ugurali te flash teme na silu zasto je tolika nauka napraviti za fonove koje fabricki podrzavaju iste a nema ih nigde da se nadju 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- napalm death
- Mobil manijak
ma vjeruj mi jednom sam se pravo zado i kopo danima po netu u vezi toga i na svakom forumu i stranici sam nailazio na jedno.. a to je da nista vise ne znaju od nas oko toga, cisto povrsno, flash thema i to je sve i neki flash fajl, a kako i ko to pravi, zasto svi SE telefoni nemaju, to ne zna niko
jedinio spominju da te teme trose vise bateriju, sto je logicno, ko kad su izgledi menija neke GIF slike al eto.. nista novo
jedinio spominju da te teme trose vise bateriju, sto je logicno, ko kad su izgledi menija neke GIF slike al eto.. nista novo