interesuje me koji je pin 2 za mrezu 063?da li je na svim kartcama isti?
koliko se secam treba da bude 0000 ili 1234 ili tako nesto....hvala unapred svima
Lobachewsky, nisam to znao meni je na 063 koju sam uzeo 2000 bio ispisan na onoj plastici koja dolazi uz sim i bilo je nesto tipa 2267 ili sl. a na ovoj 062 mi je 0000 !?
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Koji je problem da pozovete 9863 ili 789 (u zavisnosti na kojoj mrezi ste) ???
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
mikilegenda napisao:onda sam ja najverovatnije nepismen pise lepu PIN2 Unblock Code
Nisi nepismen , samo mora da pravis razliku izmedju PIN2 i PIN2 Unblock Code PIN Unblock Code je isto sto i PIN unblocking key, odnosno PUK. PUK je jedinstven za svaki broj. PUK mora da se unese onda kada si tri puta za redom uneo pogresan PIN kod. Ako pogresis i u unosenju PUKa, kartica biva unistena. U tvom slucaju, tebi treba PUK2. Tvoj PUK2 (kao i PUK) mozes saznati, tako sto ces da pitas korisnicki servis.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.