Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ne znam da li je tako i kod 6233 ali kod ostalih nokia to ide tako sto u profilu koji koristis za ton zvona (Incoming call alert) izaberes umesto ascending, ringing!
PozZ
Koren, Uradio sam ja to, al kad je tel na max onda zwoni tise i posle 3,4 sec. se pojacha na max....
a kad stawim zwono na 4 onda je ok onda zwoni istom jacinom tona!?
Hm, a jesi li probao sa nekom drugom melodijom, mozda je to do te odredjene? Ili sta mi jos jedino pada na pamet je da je nokia ubacila zastitu tj preventivu da ako ti zazvoni a tebi je telefon blizu uva, da ne bude odmah na max, jer bi to ostetilo sluh. E sad, do sada su bila samo pismena upozorenja, ali mozda su odlucili da i na taj nacin zastite korisnike... Kapiras sta zelim da kazem? To mi jedino pada na pamet!
I ja imam 6233 i moram da ti kazem da je TO TAKO! Nemozes da promenis..... slabo se cuje na 4 nivou, a kada stavis na 5, onda par sekundi zvoni kao na 4 pa se zatim pojaca..... ne moze da se promeni.
Mozda i hoce,idi procitaj"lepljivi"tred Official Nokia Software Updater pa vidi kako da ga odradis i dobijes Srpski pritom ALI... to je moguce samo ako ima novije verzije firmware-a!!
Pozdrav
Ma jok bre !!! Ne diraj telefon , potpuno je ispravan. Ja sam veran Nokiji jos od modela 5110 i vrlo dobro se secam da su svi oni imali tu foru kada izaberes Max. zvono (5) , on prvo par sekundi zvoni kao da je na 4 , pa tek onda pojaca. Proveri kod nekoga ko jos uvek ima 3210 , 3310... i videces da je to normalno.
By the way , ja imam trenutno 6230i i ista je stvar i kod ovoga , tako da ti je fon Ok.
pA ja i nesumnjam da je pokwaren ili tako nesto... samo sam hteo da probam dali je to moguce da zwoni kako treba na najjace ili ne... kod mene u kuci imamo 3 nokie 6233 i kod swakog je isti problem...
hwala u swakom slicaju...
a sad je pocelo da mi se desawa, kad pojacawam zwono u profilu i sad melodija swira i sad ona swira non stop, i stawim SAVE na profil... ali melodija i dalje swira i non stop swira i moram da ugasim tel ili se po nekad sam resetuje??? shta je to sad??
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.