Kupovina Imate JAM ili S110 Qtek

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Kupovina Imate JAM ili S110 Qtek

Post od Bull Terrier »

Ne , necu jos da menjam moj P910 ali samo zelim da znam da li je sigurna kupovina ovih tel. preko oglasa i na sta treba da obratim paznju prilikom kupovine .

P.S. Nesto mi se svidja oblik ovog telefona pa mi ovih dana privlaci paznju .

HVALA
  • _________________
    pomerio gameforce

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Licno misljenje: bolji je p910i, pogotovo ako je primarna funkcija telefoniranje. Mada, qtek ima duplo brzi procesor...
A na sta treba obratiti paznju je najbitnija stvar na ovakvim aparatima - TouchScreen, jer ako je to osteceno, cak i ako radi, lako ti se moze pokvariti nakon kupivine. Ostalo su standardne stvari tipa baterija, ogrebotine itd.
Ne znam za kupovinu preko oglasa, nisam imao iskustva sa ovakvim aparatima na taj nacin, ali naci ce se neko ovde ko jeste.
Poz.
...shit happens... keep d smile!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

BULL TERRIER, trebas obratiti paznju na SVE....pogotovo ako je uredjaj koriscen...HW je lako sacuvati ali prava zbrka lezi u samom uredjaju tj. kako znati dali dobro funkcionise i nije ostecen tj dali je neka anomalija razlog prodaje...znaci samo trebas na netu naci nekoliko benchtestova koje ces pustiti u samom uredjaju preko mem kartice i pustiti na licu mesta te testove da provere uredjaj od 3d renderinga,zvuka,cpu'a,ram'a...ma svega 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ok evo ti pomoć što se qteka tiče za jama ne znam
dakle kutija, knjige kablovi sluške sve treba da ima jer se taj mob tako isporučuje
dalje obično se ne skidaju sa mreže čak ja nisam video niti čuo za neki koji je bio na mreži
dalje imei broj treba da bude isti na kutiji i telefonu
baci oko na izgrebanost samog telefona i izguljenosti oklopa možeš lako videti ako je padao.
ekran mora da bude dobar i lepo očuvan jer on može da donese mnogo problema ako je išpartan
i to je ukratko skoro sve za polovni dati model
naravno moraćeš se ispružiti što se para tiče ali... :oops: :oops:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori