K800 sve pohvale

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
capitano
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 18. Avg 2006. 16:16

Post od capitano »

@capitano: skini My Phone Explorer za prebacivanje podataka (snacicesh se lako sa njim) a za konvertovanje clipova mozesh ImToo 3gp converter, mp4-converter, M3... itd... (potrazi malo forum i guglaj malo, naci cesh).

Mozesh da konvetujesh u 3gp i mp4 format (sto se tice videa), muziku bacash u mp3.[/quote]

Zahvaljujem... :)

EnricoAdams
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04

Post od EnricoAdams »

Да покушам да мало ревитализујем ову тему...

@Dario

Шта би са оним дуго очекиваним тестом К750 vs K800 из прве руке?

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@enricoadams: e, iskucao sam pola A4 stranice i nije mi hteo da mi submituje jer mi nije radio net (grmelo je) pa sam gasio komp i sada me mrzi da pishem ponovo. Uglanvom, jako sam zauzet, nisam nashao vremena da odem do njega jer smo u suprotnoj smeni a preko vikenda ja od jutra do sutra citam ebookove i nemam vremena ni da odem do WC-a (samo kada bash moram :D ).

Mozda ce biti za ovaj vikend, evo chatujem sa drugom via MSN.

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Dario, ovih dana sam malo cimao k800 jer mi je drug uzeo isti i mogu reci da je vrh....
:roll:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

E i ja sam imao prilike da se igram bas pre neki dan...ono sto je mene fasciniralo je kvalitet ekrana kod K800.Lik je stavio neke slikice automobila sa kompa,neverovatno kako se lepo vide na ekranu telefona :o Fotke slikane telefonom nisam jos gledao...

Odgovori