@capitano: skini My Phone Explorer za prebacivanje podataka (snacicesh se lako sa njim) a za konvertovanje clipova mozesh ImToo 3gp converter, mp4-converter, M3... itd... (potrazi malo forum i guglaj malo, naci cesh).
Mozesh da konvetujesh u 3gp i mp4 format (sto se tice videa), muziku bacash u mp3.[/quote]
@enricoadams: e, iskucao sam pola A4 stranice i nije mi hteo da mi submituje jer mi nije radio net (grmelo je) pa sam gasio komp i sada me mrzi da pishem ponovo. Uglanvom, jako sam zauzet, nisam nashao vremena da odem do njega jer smo u suprotnoj smeni a preko vikenda ja od jutra do sutra citam ebookove i nemam vremena ni da odem do WC-a (samo kada bash moram ).
Mozda ce biti za ovaj vikend, evo chatujem sa drugom via MSN.
POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
E i ja sam imao prilike da se igram bas pre neki dan...ono sto je mene fasciniralo je kvalitet ekrana kod K800.Lik je stavio neke slikice automobila sa kompa,neverovatno kako se lepo vide na ekranu telefona Fotke slikane telefonom nisam jos gledao...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.