koji jeftin telefon preporucujete?
koji jeftin telefon preporucujete?
Treba mi telefon koji bih samo koristio za pozive i poruke.Gledao sam, ima puno modela koji odgovaraju za to i cena se krece 50-60 eu!Pozeljno je da ima samo sto vise mesta u imeniku za unos brojeva!Koji preporucujete?
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
brd, Uh tesko me pamcenje sluzi ali ima opciju na sajtu da pronadjes neki fon u tomcenovnom randu sa tvojim zeljama sta treba sadrzati fon i proveri tamo sigurno ima neki fon koji zadovoljava tvoje potrebe,a ja ti mogu preporuciti neki polovan fon npr t630 odlicna baterija prijem signala bluetooth infra red i 510 kontakta u fonu....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
za 40e definitivno proverana stv ar 1100 ima dosta mem za imenik nema kolor ekran nema ništa ali može da se napiše poruka i da se primi poziv a i baterija traje 8 dana
za iste pare ima neki iz druge serije koji može sve ovo osim što ima još dve boje u ekranu i 10e skuplji. mislim da su kontakti na oba oko 1000 komada
za iste pare ima neki iz druge serije koji može sve ovo osim što ima još dve boje u ekranu i 10e skuplji. mislim da su kontakti na oba oko 1000 komada
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
@brd: posto ti telefon treba za razgovor/sms, samim tim se podrazumeva da mnogo pricash ili kucash poruke pa bi mogao da razmislih o kupovini neki od jeftinijih telefona uz post paid paket, evo pogledaj ovde:
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3157
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3157
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
vec imam post paid broj telenora i to zelim da zadrzim.inace vec imam n6630 i ovo bi mi bio drugi telefon, jer imam mogucnost da uzmem 064 karticu koja je u grupi 300+.razmisljao sam o lg c1100 ili c1150 i samsungu c130, ali neznam sta da odlucim.ovi lg modeli mi se svidjaju zato sto su na preklop, ali nesto sam skeptican prema lg modelima, zato sto je jedan moj prijatel imao lg telefon i jako se lose pokazao!
Pa onda ti je josh bolje, samo treba da pitash da li mozesh da uzmesh te telefone uz post paid paket i da ti ostane isti broj, jer onda bukvalno uzmesh telefon za 1k din. samo uz "garanciju" da cesh da koristish njihov paket dve godine (a ako ga vec koristish odavno i ako ti odgovara, onda verujem da nema problema).brd napisao:vec imam post paid broj telenora i to zelim da zadrzim