6600 vs k700i
6600 vs k700i
Kao sto je ocito premisljam se izmedju ova dva telefona, jer su im cene skoro iste ali svaki ima neki svoj kvalitet. k700i je manji, u startu ima vise memorije ali ne znam da li mu se moze dodati MMC, ima radio itd. 6600 sa druge strane je kako cujem brza, ima symbian tako da moze da radi skoro sve itd. I da, imam losa iskustva pri povezivanju nokia sa kompom dok sam sa SE to uvek lagano radio. Molim one koji se bolje razumeju od mene u ovo da mi pomognu oko izbora. Unapred hvala!
Kao vlasnik k700i i simbian telefona, doduse ne 6600, moram prvo da ti kazem da su to potpuno 2 razlicita telefona! Lepo si rekao da je 6600 simbian tel, a simbian telefoni su ti mali kompjuteri jer imas bukvalno milion programa! Ako ti treba tel za to, onda def. 6600, a ako ti treba tel za "obicne" funkcije, tipa slikanje, radio, razgovor, koriscenje kalendara, mp3( staje max 10ak pesama u standardnom kvalitetu, a ako smanjis moze vise) i slicno onda uzmi k700i! samo da napomenem da k700i ima 3d igrice koje stvarno izgledaju super, ne znam koliko ti je to bitno!! Sto se tice memorije k700i ima oko 41 mb i ne mozes prosiriti memoriju MMC-om! Povezivanje k700i na komp prolazi bez problema i sve funkcionise super! Ako te zanima jos nesto o k700i tu sam! Pozz 

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
OK dobio sam par korisnih informacija, na tome vam hvala ali zanimaju me jos neke sitnice. Sto se tice mp3, da li se na ovim telefonima moze namestiti mp3 kao zvono? Predpostavljam da na 6600 to sigurno moze samo je pitanje da li treba poseban program, ali ne znam kako stvari stoje sa k700 po tom pitanju? Uopste koliko 6600 ima opcija bez dodatnih programa i da li postoje neke vrste programa za k700i? Hvala jos jednom na pomoci i brzom odgovoru.
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
Moze mp3 za zvono na oba telefona. Mada na 6600 ti treba dodatni program, a i 6600 ima ocajan zvuk, koji je i mnogo tih. Ako ti treba fon za muziku izmedju ova dva bolji je k700i, mada nema mnogo memorije.
Eh, da, mnogi odustaju od kupovine 6600 i jos nekih Nokia Symbian upravo zbog toga snimanja klipova od 9 - 15 sec...
Ali sve to moze da se napravi pomocu mnogih programa... Cak mozes i Adobe Acrobat Reader i neke programe sto citaju MS Office dokumente ja mislim da stavis.
Mada bolje bi ti bilo da sacekas da pane cijena jos malo 7610-ci pa da nju uzmes ako se odlucis za Symbian fon... 

Eh, da, mnogi odustaju od kupovine 6600 i jos nekih Nokia Symbian upravo zbog toga snimanja klipova od 9 - 15 sec...

ma ljudi jel vi pratite trendove cena? nece 7610 skoro da padne na sadasnju cenu 6600. jel vidite da 3650 i 3660 jos drze jako visoku cenu. mozda ce u inostranstvu pojava novih modela i uticati na drasticniji pad cene, ali ovde kod nas su prodavci shvatili da svi vole smartphone pa im drze visoke cene. kupuj brate 6600. neces zazaliti. znam da ja nisam. telefon je strasno dobar
Ako kanis pobediti ne smes izgubiti!
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak