Kolika je jacina zvuka na n73?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
zokita
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 10. Nov 2006. 22:09

Kolika je jacina zvuka na n73?

Post od zokita »

Zanima me kolika je tacno jacina zvuka na n73 u poredjenju sa recimo motorolom v550 ili sony ericssonu w800.NA sajtu www.mobile.com pise da je on 90cc,dali je to tacno ikiolko se zapravo jako cuje n73.S obzirom na stereo zvucnike trebalo bi da se cuje jako i cisto.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

E sad bas preterujete sa pitanjima!! :uhuh: Kao prvo,zvuk se NE MERI u kubicima,tako mozes meriti zapreminu motora ali zvuka samo u db (decibelima)!!
Kao drugo,zasto ste svi zapeli sa jacinom zvuka,jer da si procitao tredove o N73 (kao sto NISIa jedan od tredova ima desetak strana UTISAKApojedinih vlasnika) video bi da je zvuk nesto jaci nego na N80,stereo zvucnici omogucavaju"kvalitetno"slusanje muzike... znaci i gluv bi ga cuo kad zvoni a i za slusanje mjuze preko zvucnika je dobar (samo onoliko koliko maleni zvucnjaci dozvoljavaju)!!
I ubuduce,posto si nov pa da ti progledamo kroz prste sada :wink: pogledaj da li vec postoji tema o telefonu koji te zanima,pa ako je nema ili imas problem koji ne spada u te teme (a to ova nije) onda slobodno otvaraj svaki dan nove teme!! :)
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

zokita, umesto onih silnih uzvičnika u naslovu stavio sam ti jedan znak pitanja - tako je pravilnije ...... na ostalo ti je Lomnica_city, već skrenuo pažnju...

pozdrav...

zokita
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zokita »

zasto onda na sjtovima pise 90cc??U cemu je problem zasto je zabranjeno pitati,trebao bi da kupim telefon i da se ne zeznem,trazim dobar zvuk na telefonu,lomnica_city tvoj odggovor je uopsten ja sam tacno postavio pitanje da mi neko uporedi jacinu zvuka dali si ti cuo zvuk na se w800 ili motorola v550? pozdrav

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

To sto na nekim sajtovima pise 90cc,to moze biti ili neznanje ili greska u kucanju,jacina zvucnika se obelezava u db!!Zar ocekujes neki konkretnije odgovor od mog!?!?!? :roll:
OK,cekaj i nadaj se konkretnijem odgovoru od"cuje se jace od N80...",siguran sam da dobar deo usera sedi na aparatima za merenje zvuka i ima sve te nove i"zvucne"telefone da ti ih uporedi i da"konkretan odgovor"!!
Pozdrav 8)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

"The N73 is an attractively small package, at less than 90cc and with dimensions of 110 x 49 x 19 mm it is one of the smallest S60 phones ever"
"N73.....The total weight of the device is only 116g (4.1oz) and takes up about 90cc of volume, which is quite compact."

Zapremina? :D
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa u opisu fona i stoji uvek koliku zapreminu zauzima...a to što neko bukvalno prevodi volume kao jačinu zvuka...e tu nema pomoći... :D :roll: ...Znači...ono sto u citatu koji je naveo gameforce, piše...tj. 90cc of volume, naravno, označava zapreminu koju, fizički, ima i zauzima N73 kao predmet... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Ha-ha, bravo gameforce, dužinaxširinaxdebljina = "cc", i meni je ličilo nekako na to, samo
mi bila suviše mala "kubikaža" za n73, izgleda "kubikažnije"
da, zapremina :)
pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

zokita
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zokita »

ja sam pitao jedno prosto pitanje!!!DAli je neko uporedjivao zvuk sa nekim telefonom i dali se jako cuje?Sta je tu problem?Naveo sam motorolu v550,sony ericsson w800i,N91 kazu da se jako cuje...
Netrazim ja auto pa da me zanima kubikaza,oni na sajtovima bilo kojem pisu cc,ne bitno nezanimaju tehnicke karakteristike neko jacina zvuka u praksi kratko i jasno bez debate.

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Evo ja sam ga cuo uzivo.Cuje se jako.Mozda i jace od 3250.Tacnije bruje mi usi.Ali zvuk nije toliko kvalitetan kao na E1000 ako si je cuo.Ja uz njen zvuk uzivam koliko je jasan i lep tj opustim se pred spavanje dok bih da imam n73 ipak koristio sluske.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

zvučnici su neverovatno glasni , ja koji sam uvek stavljao jačinu zvuka na maximum sad podesim na 70% jačine a i tad je preglasno :wink:

Izmenila Ninolina:: Razlog: zabranjeno je boldovati ceo tekst , posebno ako za to nema razloga

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

@zokita AMA... Ti covece I JESI dobio konretan odgovor,da je zvuk jak,da je jaci nego na N80,da je dovoljno glasan za koliko-toliko kvalitetno slusanje muzike preko onih malih zvucnjaka i opet ti nije jasno i pravis nas na budale koji uopste ne razumeju sta ih pitas!? :roll: I da li se pise odvojeno!
Pozdrav 8)

Izmenio:gameforce:razlog:nema protrebe citirati ceo post!
Tema ide pod "LOCK" da ne bi bilo dalje rasprave.

Zaključana tema