Pozdrav

E pa super! Nek te lepo sluzi, nadam se da si zadovoljan, konacno si promenio taj 7610 (jel tako bese?)...!nbnebojsa napisao:popste, sta da ti kazem uzeo sam ga u telenoru za 200e i stvarno je extra.............

Menjao sam mu, jer bez menjanja, update nije hteo da radi... Koji, ne znam tacno, pogledaj tamo na onoj temi za firmware-e , cini mi se deveta strana, pa tu pise... Samo pazi da ti product code bude indentican, jer moze haos da nastane... Sve je lepo opisano i jednostavno, posao 20 min, tako da nema da brineskocapro napisao:...popste...reci mi jesi li mu menjao product code preko NSS da dobijes Srpski jezik ili si samo vrsio apdejt preko NUSa i koje sada imas jezike na fonu.....

........ p.s. Ako si menjao product code ,koji si kucao
...pozzzz....

,ali mozda se popravi samo od sebe kad se sat bude menjao
 ,ali mozda se popravi samo od sebe kad se sat bude menjao   Zatim kada se fotografise u zatvorenoj prostoriji,sa vestackim osvetljenjem(primer:halogen sijalice su taj izvor osvetljenja.  ) ,sliku kao da premaze nekom zutom nijansom,ali mozda mi se to samo cini,ne znam
  Zatim kada se fotografise u zatvorenoj prostoriji,sa vestackim osvetljenjem(primer:halogen sijalice su taj izvor osvetljenja.  ) ,sliku kao da premaze nekom zutom nijansom,ali mozda mi se to samo cini,ne znam  Aplikaciju Search,koja se nalazila u glavnom meniju ,to je ona zemaljska kugla sa lupom,tako izgleda ikonica to mi je flesovanjem nestalo ,mada ne znam zasto
 Aplikaciju Search,koja se nalazila u glavnom meniju ,to je ona zemaljska kugla sa lupom,tako izgleda ikonica to mi je flesovanjem nestalo ,mada ne znam zasto  Ako neko zna jel moze da mi kaze kako ponovo da instaliram ovu ikonicu Searcn..............
    Ako neko zna jel moze da mi kaze kako ponovo da instaliram ovu ikonicu Searcn..............  p.s. ....popste..... jesi li ti dobio ovu ikonicu Search sa ovom novom vezijom softvera.....   U sustini zadovoljan sam  ali ne mogu da kazem da je sad nesto ekstra
   p.s. ....popste..... jesi li ti dobio ovu ikonicu Search sa ovom novom vezijom softvera.....   U sustini zadovoljan sam  ali ne mogu da kazem da je sad nesto ekstra  .. ..pozzzz....
      .. ..pozzzz....