Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
					Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
	Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Lomnica_city
 - Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
 - :: Alcatel Idol Ultra
 - :: Nokia N82

- Miškoni
 - Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
 - :: Samsung S7
 - :: Huawei Y6

Cegevara, ni update preko NSU-a (a ni klasičan fleš) ne otključavaju telefon. Pogledaj temu
viewtopic.php?t=7848

viewtopic.php?t=7848
● PRAVILA FORUMA ●
						- Ninolina
 - Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
 - :: Galaxy Note 9 White
 - :: Galaxy Watch Active2

gylypter, pa nisu uvek poboljšanja vidljiva na prvi pogled...uglavnom sve i izgleda isto, ali je telefon sa novijim firmware-om stabilniji, ima manje bugova i brži je u radu i kretanju kroz meni i programe... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						E taman se usrecio sto ne moram da se zezam sa flesovanjem kad ono! 

Imam problem sa mojom 6630....Promenio sam product name (probao sam 0518140 kao i 0518165)...
Problem je sledeci:udjem u NSU, zakacim telefon na USB...prvi korak ok, drugi korak ok, i onda u trecem koraku prepozna mi telefon I onda dok traje “setting up the update” PC suit mi prijavi iz cista mira (kabel je sve vreme prikljucen) da mi je telefon diskonektovan, a NSU sto je logicno “no software updates availble for your phone” I kad izadjem iz NSU-a, PC suit mi prijavi da je telefon opet konektovan…A ja usb nisam ni pipnuo…
Ima li neko pojma sta se desava…I da mozda nije do mog kompa….Posto sam trenutno zaglavio sa nekom III na 600MHz, 256mb..A za NSU pise da trazi 1GHz
poz

Imam problem sa mojom 6630....Promenio sam product name (probao sam 0518140 kao i 0518165)...
Problem je sledeci:udjem u NSU, zakacim telefon na USB...prvi korak ok, drugi korak ok, i onda u trecem koraku prepozna mi telefon I onda dok traje “setting up the update” PC suit mi prijavi iz cista mira (kabel je sve vreme prikljucen) da mi je telefon diskonektovan, a NSU sto je logicno “no software updates availble for your phone” I kad izadjem iz NSU-a, PC suit mi prijavi da je telefon opet konektovan…A ja usb nisam ni pipnuo…
Ima li neko pojma sta se desava…I da mozda nije do mog kompa….Posto sam trenutno zaglavio sa nekom III na 600MHz, 256mb..A za NSU pise da trazi 1GHz
poz
- Lomnica_city
 - Expert

- Lomnica_city
 - Expert

- Miškoni
 - Administrator

migi, drajveri postoje i u okviru NSU-a, instaliraju se po potrebi, u zavisnosti da li ih već imaš ili ne. A brzina kompa ne bi trebalo da bude problem jer ja radim flešovanje pomoću Phoenix-a na PIII@500 sa 256MB rama i USB1.1, ali opet, ko zna, možda je ta tvoja mašina kilava. Verovatno ti se nešto zbrljalo u Windows-u, probaj da uninstaliraš drajver za kabl, pa ga instaliraj ponovo, skini poslednju verziju sa Nokia sajta (ako je već nemaš). Dakle, nemoj da gaziš drajver već ga potpuno izbriši pa ga instaliraj ponovo.

Poslednja izmena od Miškoni u Čet, 16. Nov 2006. 02:19, izmenjeno 1 put ukupno.

● PRAVILA FORUMA ●
						- ixtis
 - Entuzijasta

- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
 - :: Galaxy J5

1-NSU instalira svoje drajvere pri updateu!migi napisao:...jesu li to drajveri koji su u sklopu pc suita....Ili dodatni?
2-PCSuit moze, a i ne mora da bude ukljucen (nema veze)! Ako je ukljucen, NORMALNO je da ti pri updateu izbacuje da ti mob nije povezan!
Ovako je bilo i kod mene pri updateu N72, i sve je proslo super. Proveri ti jos jednom da li sve radis kako treba! Pozdrav.
jeli ko updajetovao n70 na najnoviji sw i jeli primjetio neke promjene tj. poboljsanja u radu mobitela???ja imam na n70 verziju 3.0546.2.3 kontam da i ja updajetujem na tu najnoviju verziju pa neznam dali mi se isplati posto imam dial-up konekciju (ali nije mi mrsko cekati 
 )!interesuje me poboljsanja i promjene na mob.  ako se nista ne promjeni i ne poboljsa onda nema ni potrebe da stavljam novi sw barem ja tako mislim!

- Miškoni
 - Administrator

aldenh, moj savet ti je da ubaciš novi firmver, ispravljena je gomila sitnica, nešto se primeti, nešto ne, ali vredi svakako. Jedino što će ti ceo proces "malo" potrajati zbog spore konekcije, računaj bar 2-3 sata ako ti je protok oko 4KB.
kocapro, NSU zahteva da se skine nova verzija ukoliko postoji, ne možeš ni da kreneš sa update-om dok to ne uradiš, tako da Migi sigurno već ima poslednju verziju.

kocapro, NSU zahteva da se skine nova verzija ukoliko postoji, ne možeš ni da kreneš sa update-om dok to ne uradiš, tako da Migi sigurno već ima poslednju verziju.
● PRAVILA FORUMA ●
						- Miškoni
 - Administrator

aldenh, neće, prvo se skinu fajlovi na komp pa tek onda kreće fleš, dakle budi bez brige. 

● PRAVILA FORUMA ●
						kakva je ta najnovija verzija za n70 šljaka li kako treba 
 meni se čini da je ovdje neko instalirao pa je primjetio neki bug ali nemogu da se sjetim o čemu se radilo?
čak sam negdje na nekom forumu citao da se nekima ono "zujanje" tastaure zbog osvjetljena updajetom firmware smanjilo ili čak skorz prestalo!!!mada ja u to ne vjerujem ali preostaje da updajetujem i da se nadam dobrim promjenama!

čak sam negdje na nekom forumu citao da se nekima ono "zujanje" tastaure zbog osvjetljena updajetom firmware smanjilo ili čak skorz prestalo!!!mada ja u to ne vjerujem ali preostaje da updajetujem i da se nadam dobrim promjenama!