Džinovski izbor

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Džinovski izbor

Post od gajic_ivan »

Skoknite malo do Telenorovog sajta! Će se iznenadite ;)
A evo i linka

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

gajic_ivan, o ovome se raspravlja odavno u temi Telenor kupio Mobi63 :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

da, ali nije lose imati posebno temu sa pravim nazivom jer se ta tema otegla i rasirila... ja se bas zacudih sto nema posebne teme...

My 0.02 $: Dobro je da je krenulo sa ponudom "ozbiljnijih" telefona ali mislim da tje se mnogi navutji i uzeti telefon a tek kasnije skapirati kako uslovi i nisu bas sjajni... ovo je super ponuda za one koji vetj koriste jake tarifne pakete... za ostatak korisnika je, po meni, prilicno nepovoljno i da spadam u tu grupu pre bih dao nesto vise para i uzeo tel bez ugovora nego se vezivao na 2 godine... Ocekujem uskoro nesto povoljnije uslove ( citaj za ng praznike)... i kao sto rekoh ranije, ne treba se zaletati... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

U pravu je akki,mada je ovo tek prvi korak ka uspesnijem poslovanju Telenora i privlacenju novih korisnika,jer jedino tako se moze zadrzati korisnik na neki malo duzi period(makar bilo i 2 godine).Ta praksa je vec dugo u svetu,zasto se ne bi uvela konacno i kod nas.Kome se ne isplati,taj i nece na ugovor,ali ponuda telefona ce biti bogatija i bogatija kako vreme prolazi i kako Telenor polako uvodi novu poslovnu politiku na srpsko trziste.
Fora i jeste u tome da se potrosac navuce na dobar telefon... :wink:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Bio sam do Telenora neshto u prolazu i telefone ce da dobiju tek od 28,29 novembra...Ponude nisu sjajne i shto kaze akki,bolje da dam neshto vishe para i da uzmem fon bez ugovora nego da se vezujem ovako na 2 god...Nadam se da ce uskoro biti bolji uslovi... :wink:

EnricoAdams
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04

Post od EnricoAdams »

Нервира ме мало што се најбољи телефони где има неког значајног добитка у цени (нпр К800 и N73) продају искључиво уз Pro400 пакет, а релативно мало нас троши 1400 кинте месечно на претплату

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Nije sjajno, ali je početak. Sad će valjda mt:s da ponudi nešto "pipljivije" :wink:
Video sam da je o ovome počela rasprava pod "Telenor kupio Mobi63" al odužište tu temu pa rek'o da je malo rasteretim 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ali skontajte koliko je dobro onima koji vec koriste odavno npr. Pro400, uzmi ladno n73 za ~200evra. Ako im bash ne treba, mogu da ga daju nekome u porodici ili cak da ga prodaju po oglasima za 350evra (ili koliko vec, ne pratim cene tih telefona a i mrzi me da pogledam) i eto "zarade" od ~150evra sto je oko 8 i kusur meseca mesecne pretplate (plus ono sto trose dodatno), pa sada vi vidite.

Meni su ovi paketi stvarno super, ladno za 250evra uzmesh k510 (strava telefon) i miran si dve godine (uz taj paket imas i da pricash i da saljesh sms do mile volje), samo sto se dodatno placa ~1din (ili koliko vec) uspostavljanje veze, ali to nije nista strasno.

Meni je krivo sto nemaju k750 u ponudi, inace odmah bih ga uzeo, k610 mi se ne uzima pa sada cekam Telekomov odgovor na ovo, mozda mi se dopadne nesto od njih :wink: :).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

K750 je telefon koji je već mator (skoro 2 godine star). Da li misliš da će proizvođač gurati na tržište ono što je staro 2 godine i time gušiti nešto u šta je uložio gomile novca na razvoj? K610 je upravo to - naslednik K750.

Uvek ćeš u ovim ponudama imati samo nove telefone (kada se pojave, pa sve dok budu dobro išli) i nikada nemoj očekivati da operator može da traži 1000 ili 5000 ili 10000 telefona koji su prestali da se proizvode. 100 komada može da se napabirči, i to je način na koji mogu da posluju sadašnje prodavnice, ali Telenor/Telekom sigurno ne ...
Samsung Omnia HD 8GB

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Ma dajte ljudi,hteli ste telefone i evov ih,uslovi su kao sto rece akki, a N73 ko uzima i nije mnogo 1400din,ne ide da lik ima N73 i trosi 200din mesecno,neka uzme 2610 i vozi

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Skup telefon i kolicina potrosenog kredita nisu u korelaciji, nemojte to tek tako da povezujete. Ako je neko kupio dobar telefon to ne znaci da mora (i ima potrebu uopste) da trosi preko 500 evra samo na kredit.
Druga stvar, jos uvek nema jeftinih telefona... a najveca potraznja je za takvim telefonima. Ali sigurno ce biti i toga...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ja čekam konačno da izadje n93 ili pak neki sličan njemu pa da nadjem žrtvu koja hoće da se prebaci na pro 400 pošto sam ja moj bonus već iskoristio
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

ispravka za Telenor-ov sajt:

Daje se i Nokia 6131 (14615din/185e u radnji)

+ Pro200 = 9000din
+ Pro400 = 8000din

Lepa ponuda

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ma bre sta lepa ponuda!!!!!!!!!!!
Taj telefon je nov oko 180e a oni ga nude za 8000 ili 9000 +pdv :angry: :x :x :x :x :x
Bre to je za cave :angry: :x
Jos moras dve godine da budes vezan za njih plus pro200 ili 400, ako vec se obavezujes da koristis te pakete cena takvog telefona bi trebalo da bude simbolicna najvise 500 din
and justice for all...

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

taj telefon kosta 180 eura ali dekodiran i prosvercovan. kad ce ljudi da shvate ovde da su ti jeftini telefoni ukradeni, ili barem nelegalno doneseni??

ali se sa druge strane slazem, da ako se neko obaveze da ce placati pretplatu za pro 200, a pogotovo za pro400, treba taj, ili bilo koji telefon da dobije po simbolicnoj ceni!
  • _______________
    izmenio b_udder::

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

To ti pricam nema sanse da platim 100 i preko eura za telefon i plus 2 godine da budem pro200 ili 400 :x
Pre cu da kupim dekodiran ili kraden telefon ali sam mogu da biram kad cu da raskinem ugovor.
and justice for all...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@Jorgovan: znam, nisam ja ni ocekivao da bude k750. Da budem iskren, ocekujem w810 :wink: .

@all: btw, el moze da se ubaci kartica od MTS-a tim telefonima ili su kodirani samo za telenor?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Zakljucani su na maticnu mrezu :(
Druga stvar- Kupovina telefona uz Pro 400 isplati se samo onima koji su vec planirali da koriste skuplje pakete, a telefon dobiju jeftinije kao nagradu za vernost (izbor skupljeg paketa).
Ali postoji druga fora: pro400 * 24 meseca (420 evra) + N73 (200 evra) = pro90 * 24 meseca (230 evra)+ N73 iz radnje (350 evra). Cena ispada priblizna kada se gleda na period od dve godine, a dobijas nekoliko puta vise besplatnih minuta i poruka, tako da se dosta isplati ovaj izbor ako se nalazimo u slicnoj situaciji.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

Za vas ne znam ljudi, ali mene jos uvek finansiraju roditelji, nisam ni gimnaziju jos zavrsio, nisam burzuj....... :uhuh: Tako da je za mene da pljunem 400e za telefon nemoguca misija.....

Ali 200e pa da svakog meseca izdvojim 1400 din....To bi vec nekako i mogao da izvedem...I to je jedini nacin na koji bi vecina nas u Srbiji moglo da priusti sebi stvarno dobar telefon...Ovo mu dodje nesto kao kredit sa ucescem od 50ak% sa minimalnom kamatom...

Ova ponuda nije krasna, ali mi ipak zivimo u Srbiji............Uvek je bolje ista nego nista...

poz 8)

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Jeste uvek bolje ista nego nista :) i ja stvarno podrzavam sve telenorove akcije i mislim da je ovo stvarno ok ponuda za Srbiju iako se ovaj mob u nemackoj o2 mrezi daje za 50e,ako se ne varam,mada sam nesto razmisljo na duze staze,a to je sta ce biti kada dodje treci operater :ohmy: .E tu je problem telekom ima ucesce oko 60% telenor 40% mada procenti nisu ni bitni,glavno je da mobilkom mora da uzme svoj deo kolaca od telekoma i telenora,a kako to da uradi,e to ce uraditi njegovim paketima koji ce biti sigurno povoljniji i dobrim i povoljnim drugim uslugama,jer zasto bi neko prelazio na mobilkom ako je vec korisnik 063/064 mreze ako mobilkom nema nista novo i jeftinije da ponudi. I tako dodje mobilkom i poudi stvarno evropske pakete,jeftinije sa puno nekih opcija,a ti si 24 meseca vezan za pro 400 i ne mozes da raskines ugovor,da ne dolazi treci operater ovo bi bila za Srbiju izvaredna ponuda kao sto trenutno i jeste,ovako je po meni rizik.Iako je za mene i pro 400 mesecno mali(mislim potrosim mnogo,mnogo vise minuta,poruka stvarno ne negde do 150 mesecno),ja sam ipak da se saceka taj mobilkom,a kad i on ponudi sta ima da ponudi i kada su sve karte na stolu onda cemo videti sta je ustvari povoljno,a sta nije :P
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Odgovori