Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS6,7,8.0 i 8.1 (S60v2)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Da li postoji neka igrica (pozeljno bi bilo nesto tipa MICRO POOL) da moze da se igra preko bluetootha sa drugim korisnikom symbian telefona..?! :)

I koji prog. mi preporucujete za vrsenje screenshot-a u samom telefonu.. :)

TNX...

p.s - Gde mogu da nadjem screensaver-e za n70? Tipa matrix, aquarium itd.. Trazim na google ali uzalud.. Sve sto nadjem je za PDA uredjaje.. :uhuh:

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

XXXXXX
vidi ovo je jedan nazovi profi forum gde ima svasta registruj se i cepaj!Pozdrav kroko 035 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

EsCoBaR, za igranje preko bt-a je dobra "Mini Blaster" ..... slična je kao Dina Blaster ili Atomic Bomberman :)

pozdrav...

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Skinuo sam igricu.. loodnica! :) :D

Imam jedan novi problme sa programom smart birthday 1.03.. Naime kada podesim da mi zvoni na taj dan u toliko sati ne desava se nista.. Prvo sam mislio da je zato sto mi stoji na sillent profil medjutim ni na general nece.. :(

U cemu je prob...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

EsCoBaR, najverovatnije je da je loše krekovana ili nije u potpunosti kompatibilna sa tvojim fonom...dešavaju se iste stvari i sa drugim programima koji bi trebali da ostanu aktivni u pozadini da bi uradili ono što im je zadato...Ili probaj neku drugu verziju ovog programa ili isprobaj neki drugi Birthday manager... :wink: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Hmm jedva sam nasao tu verziju.. tesko da cu da nadjem na nekom drugom mestu.. Jel pokusavao neko (ili zna neku drugu ver.) sa n70 nok.?! :unsure:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

EsCoBaR, ima još programa za praćenje Birthdate-a...Happy.Birthday v1.02.... VBirthday v1.0... :) ...probaj njih... :wink: ... a za Smart Birthday 1.03.. mislila sam da pokušaš sa starijom verzijom, recimo, 1.02...nekad su starije verzije bolje od novijih... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Obe ver. sam probao i ni jedna nema alarm opciju! :( Znaci ne mogu da verujem..

Moram ipak da jurim smart birtday kako znam i umem.. :( :uhuh:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Za korisnike 3rd edition Symbiana koji zele slican rodjendanski programcic ima odlican Best Birthday. Pronalazi automatski rodjendane u kontaktima (ako ste ih uneli) i postavlja ih na ekran.Imate opciju upisivanja novih rodjendana nezavisno od kontakata,automatski prikazuje horoskopski znak,godine starosti i broj dana do sledeceg datuma.

Best Crypto je odlican program za enkripciju poverljivih fajlova (slike,klipovi,muzika...).Ako stavite nesto iz galerije pod sifru,fajl se premesta u direktorijum samog programa,tako da niko ne moze da skonta da imate nesto sto ne biste dali drugima da vide,cak i ako udju u sam Crypto.Ima ugradjen i mini pretrazivac fajlova za lakse nalazenje.

Programi su testirani na Nokia E50 i 100% rade! Ima i masa drugih programa,ko kaze da nema... ;) Samo treba traziti i traziti... :D Koga ozbiljno zanimaju korisni programi i saveti za iste,nek se jave slobodno na PP... 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

da li je neko probao Gmail program? .... mnogo zgodna stvar - brže se pristupa Gmail-u nego iz browsera i sve je pregledno i dobro organizovano, čak se i vezane poruke prikazuju u tabovima ... program je težak stotinjak kB i može se besplatno skinuti preko wap-a sa gmail.com/app

pozdrav...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Ewo i jednog starijeg programa koji super radi sa svim S60 fonovima...

Flander SymbianFileExplorer v1.00

Slika

"Ovo je "must have" aplikacija u svakom Symbian aparatu...
Jednostavno, do sada najbolja S60/S80 aplikacija za pregled celokupnog sadržaja telefona i mmc kartice na PC-u uz vezu sa bluetooth-om. I to bez ikakvog dodatnog PC programa već samo sa tzv. server .sis aplikacijom instaliranom u samom telefonu!

Instalira se .sis aplikacija u telefon, pokrene (piše na displeju telefona "1 Server Started") i onda se lepo na PC-u pokrene My Bluetooth Places i klikne na ikonicu svog telefona, i sve je tu kao i na slici gore.

Slika

Znači, nema više potrebe ići u telefonske foldere, koristiti FExplorer radi slanja slika sa telefona na PC ili obratno i pokretati par menija za takvu radnju, već se sve lepo odradjuje na gore pomenuti način kao da su particije telefona sastavni deo samog PC-a.
Do sada najbrži mogući pregled i rad sa telefonskih direktorijuma na PC-u, iako je aplikacija stara više od godinu dana!
Prosto, jednostavno, lako i nadasve vrlo brzo. Sve preporuke!" Citat

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Ninolina, koliko vidim ima i mogućnost pristupa c: particiji?! :blinky: ..... odlično! 8)

pozdrav...

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43

Post od NoBodyAsAleksa »

Imam jedan Problem sa Advance Device Lock!
Kada udjem u program imam sa leve strane locks a sa desne Code jel moze neko sada da mi objasni kako da na primer zastitim galery?Zato sto ja odem u code tamo pise ovako:
Enter old Code ja ovde ostavim prazno zato sto prvi put pokrecem program
Enter A new code ovde stavim npr 11
Confrim new code i ovde 11
Onda se premestim u locks i sta tamo treba da radim?
AT Power On stavim na off
Auto lock off
Protect applications on i odem na select i tamo imam auto lock interval, about,quit i Protect applications ja na primer stavim na galery izadjem iz programa i mogu opusteno da udjem u Galery?
Jel Moze neko da mi objasni kako ta zaftitim Galery?
P.S. imam 6630
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

NoBodyAsAleksa, svojevremeno je Dexter pokušavao da nađe program za 6630 kojim može pouzdano da zaključa galeriju i uglavnom nisu radili kako treba...

pozdrav...

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

E ovako program radi perfektno na 6630, imas uputstvo na njihovom zvanicnom sajtu , pa pogledaj(prilikom prvog koriscenja stavljas kod 0000 ) :
*Important notice: For the default unlock code please refer to the user manual.

Detailed User Manuals are available here.

It is 0000

Pozdrav

bota
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 10. Mar 2006. 21:02

Post od bota »

da li postoji neki programcic koji ti stavlja to do listu u ugao ekrana ili tako nesto u standbyu a da pri tom nije best desk i ne koristis klasicno utem kalendara.necu da me podseti u jedno vreme vec da stoji tu taj dan.nadam se da ste me razumeli hvala! :wacko:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

bota, postoji aplikacija mNote i možeš da postaviš s njim do 8 redova podsetnik, ali je ograničen na broj karaktera koji može da stane...Znači tekst će stajati na ekranu i pozadina mu može biti transparentna tako da se vide samo slova ... Pokušaj da je nađeš, iili se javi... :roll: :wink: :)

bota
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 10. Mar 2006. 21:02

Post od bota »

e Hvala Ninolina ono je bas to sto mi je trebalo i ima strava podesavanja sad necu zaboraviti kevi cigare u prodavnici :lol:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

bota, super što ti odgovara...i ja ga koristim već dugo... :wink: :roll: :D

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

E u frci sam nekoj pa nemam vremena da googlam, a treba mi Nseries mp3 player ili kako se vec zove.....Da stavim na moj 6630...Ako nije problem da mi ostavite na pp link za doticni player i za mNote...

unapred fala :oops:

poz 8)

Odgovori