Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
aldenh, najbolja je predzadnja verzija firmvera tj. V 5.0616.2.0.3 ... Stabilna je i, koliko se sećam, nije imala bugova, a brza je...Najnovija verzija tj. V 5.0638.3.0.1 ima taj bug da ne daje mogućnost restarta fona iz dodatnih aplikacija u fonu kao što je FExplorer, Appman, Fontremover... niti bilo koje druge aplikacije koja zahteva restart, osim, jedino, Smart Settings-a i to verzije 1.14 (u okviru nje je jedino moguće izvršiti restart fona)...To i ne mora nekome da bude problem, ali ko je navikao na to može gadno da iznervira...Ostalo sve super radi... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Imam jedan mali problem.Posle instalacije nss,nsu i povezivanja fona na kabal,windows mi ne instalira nikakve drajvere,mislim nista se ne menja.E sad,kad,ignorisuci to,promenim kod (nisam siguran da li ga zaista promeni ili me ispali) i pokusam da zatvorim nss,on mi izbaci poruku "update in progres"
i posle par minuta se zatvori.Updater mi naravno pokazuje da nema poslednje verzije.U pitanju je 6630 sa tima,a koliko znam postoji najnovija verzija 6.03.40.Ideje? 

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
migi,a ja ipak mislim sada da ti to samo PC Suite izbacuje poruku da nije konektovan,a to je normalno kada ja aktivan NSU,a zasto ti ne daje update... ko ce ga znati,mozda jos nisu postavili 6.03.40 na NSU,mozda nisi promenio product code u odgovarajuci (ako si probao 0518140,sada probaj 0518165) pa zato nece,a ne obaziri se na poruke koje izbacuje PC Suite!!
Pozdrav
Pozdrav

Ma nemam pojma! Ok za PC Suite nije do njega jer sam jos kad je izasao skinuo Nokia_PC_Suite_681_rel_13_eng_us_web i on bi trebao da sadrzi najnovije drajvere, takodje sam danas naknadno obrisao cable driver i instalirao nokia_connectivity_cable_driver_rel_6_81_1_eng....
No....Rezultat je isti....Sto svodi sve na NSS......Sumnjam da mi on uopste ne promeni product code.....
".......sa leve strane NSS-a (pisace „Writing data… done!“,) a telefon je....."
a meni pise "Write new values done" pretpostavljam da je to samo greska u qcanju, al ko zna!!!!
I da napomenem da sam probao sve product code-ove istaknute u ovoj temi....Opet nista
No....Rezultat je isti....Sto svodi sve na NSS......Sumnjam da mi on uopste ne promeni product code.....
".......sa leve strane NSS-a (pisace „Writing data… done!“,) a telefon je....."
a meni pise "Write new values done" pretpostavljam da je to samo greska u qcanju, al ko zna!!!!
I da napomenem da sam probao sve product code-ove istaknute u ovoj temi....Opet nista
- Lomnica_city
- Expert
Da,nisam bas potrefio potpun citat jer sam menjao kod jedan dan a tutorial sam pisao posle dan-dva (eksperimentisao sam,nije bio potpun tutorial,odnosno koristio je krekovan softver pa sam ja napravio novi tutorial) a tako nesto treba da pise,samo ne znam zasto nece da ti update-uje!?
Najverovatnije jos nije postavljen v6.03.40,potvrdice ti valjda jos neko ko proba da update-uje sa v6.03.08 na v6.03.40?
Pozdrav
Najverovatnije jos nije postavljen v6.03.40,potvrdice ti valjda jos neko ko proba da update-uje sa v6.03.08 na v6.03.40?
Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
A ZASTO skidas bilo sta drugo kad sam ja lepo postavio linkove ka svemu,ne znam zasto bi neko skidao nesto drugo!?!?
Ako uspe,dobro je,ako ne uspe,tu je uvek Phoenix,naci cu ti i EURO paket firmware-a negde pa ces tako i promeniti product code za ubuduce i dobiti Srpski i izgubiti TIM gluposti,ako ne uspes preko NSS-a i NSU-a!?
Pozdrav

Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
kako da nenbnebojsa napisao:jeste extra ali si sad i zveknuo garanciju mobis electronica ukoliko dodje do veceg kvara

da bi ljudi gubili garancije od njihovih zastupnika

kakvih se gluposti ovde načitah

- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
OpMan logo manager , na njemu radi restartNinolina napisao:aldenh, najbolja je predzadnja verzija firmvera tj. V 5.0616.2.0.3 ... Stabilna je i, koliko se sećam, nije imala bugova, a brza je...Najnovija verzija tj. V 5.0638.3.0.1 ima taj bug da ne daje mogućnost restarta fona iz dodatnih aplikacija u fonu kao što je FExplorer, Appman, Fontremover... niti bilo koje druge aplikacije koja zahteva restart, osim, jedino, Smart Settings-a i to verzije 1.14 (u okviru nje je jedino moguće izvršiti restart fona)...To i ne mora nekome da bude problem, ali ko je navikao na to može gadno da iznervira...Ostalo sve super radi...

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Da, zoreli, tačno, evo sad sam upravo probao i stvarno radi. Nisam ranije jer iz nekih drugih aplikacija nije radio restart pa sam mislio da neće ni iz Logo Manager-a. Interesantno... 

● PRAVILA FORUMA ●