a shto je losh ekran na p910???neshto nisam primetio...gledao sam par filmova na njemu u trenutcima dosade i gomilu spotova i nishta mu nije falilo,bash naprotiv,fizichki je sasvim dovoljno velik da moze sve normalno da se vidi,a u sluchaju kalendara,poruka i beleshki veoma pregledan.tachno je,upotreba olovchice ponekad smori,ali shta da se radi.mislim da je telefon multimedijalno sasvim dovoljno potkovan,mp3 mu je jako dobar,reprodukcija video isto,jedino ga kamera kolje,i to je chinjenica.e,sad podrazumeva se da su jako razlichiti aparati i da je pitanje shta choveku konkretno treba.ja p910 vidim kao aparat za izuzetno senilne poslovne korisnike kojima trebaju podsetnici o svemu i svachemu,mogucnost elementarne obrade office fajlova u malo ugodnijem okruzenju (veci ekran,qwerty i olovchica),ali se i multimedijalno jako dobro snalazi.s druge strane, n73 je jako dobar multimedijalni telefon,ali za gore navedene poslovne svrhe je malo manje ugodan (chik da vidim nekog da sredjuje excel od 10x80 bez olovke i qwerty a da se ne smori),ali mu je pre svega kvalitet nekako losh.tachno je,i na p910 se brzo izlize boja sa plastike,ali je samo kucishte pouzdano i jako cvrsto,i meni se nakon skoro godinu dana upotreba nista ne klima,qwerty radi perfekt,nema nigde nichega polomljenog,olabavljenog.....dok za razliku od njega novi n73 shkripi u shaci chim ga malo stegnesh.meni je to recimo vazno i igra mi bitnu ulogu,jer mi stvari ponekad ispadaju.p910 mi je ispao iz dzepa sa motora,dodushe na parkingu i pri brzini od oko 20 km/h ali mu osim male ogrebotine na donjem levom coshku nije bilo nishta.imam utisak da se sa n73 to ne bi dogodilo.....
bez obzira na izradu i fizichke karakteristike,ako nekom treba multimedijalni 3g telefon(valjda ce i to sad da dodje u Srbiju konachno),toplo preporuchujem n73,ali u futroli i uz pazljivu upotrebu.a ako ocesh bash da se zezachish c OS i da se igrash biznismena sa olovchicom i lozish kako je tvoj fon ustvari i pda i obratno,e onda zna se shta je provereno,i najbolje,barem dok se ne srede bagovi na p990
eto,to je bilo "ukratko" od mene, a sad odoh da "radim"
kad bi samo znali nashta ja bacam radno vreme,shefovi bi me ubili