Zamena P910 za N73

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

hmmmm taj bag sa temom mi se nije nikad deshavao,zanimljivo!meni se deshava konstantan bag da kad instaliram hady day 2005 on se gasi sam od sebe maltene svaki put kad otvorim flip,pa sam poshizeo i skinuo ga i sad koristim onaj jadni SE desktop.ali shto se tiche pouzdanosti,nikad nije vrisnuo pri dolazecem pozivu ili se resetovao ili neznam sta......cigla bre!radi ko zmaj,mozeseksere s njim da ukucavash u zid..... :lol:

poenta je u tome da ako kamera i normalnost (poshto p910 ,jelte nije bash naj normalniji telefon) nisu presudni,bolje je zadrzati SE, a ako te bash vuche multimedijalna fenserica,onda samo izvoli,i opet cesh biti zadovoljan,s obzirom da ne i n73 prepun funkcija.ako Telenor ili ko vec zaista do pocetka 2007 puste 3g po nekim razumnim tarifama,onda bi zaista vredelo imati taj fon,cisto ono zezancija,video pozivi i to...

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

Dobro si se izrazio MULTIMEDIJALNA Fenserica !!!!
:D
Upravo to me privlaci , dobar tel , a lep ko slika (i slika na samom tel) !! :)
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

BULL TERRIER napisao:ma smucilo mi se ovo pipkanje po ekranu , fazon , u basu sam i treba da nesto podesim i dok izvadim ovo cudo , pa onda olovku ............ljudi me gledaju kao da sam vanzemaljac !!
Sto rece Nikola u Andjelima I : "Mislim da je ovo poslednje presudno"
BULL TERRIER,Dobro si se izrazio MULTIMEDIJALNA Fenserica

To je onda reseno covece,uzimaj N73 i da te sluzi ...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

BULL TERRIER, pipkanje ekrana je loodilo, ubacis lepo sprsko prepoznavanje rukopisa u fon i samo zvrljas po njemu.....jedina razlika je sto posle telefon ne mozes da zguzvas kao parce papira :D
Ne znam za tebe ali meni je nedostajao p910 a u medjuvremenu sam imao 7710 i 9300, ali SE p910 nista ne moze da zameni, ova motorola je donekle to uspela, samo sto je ogromna i teska...nisam n i znao da taj model ima kod nas dok nisam video lika koji je seta....jako lako i povoljno smo se pogodili :wink: kao da je bio srecan sto se resio fona :? kod mene je 8 dana i jos uvek nisam nasao neku gresku, kvar, tako nesto....fon je bas ok, baterija je malo slabija mislim da ne moze da izdrzi preko dan ipo, ali ja ga stalno cackam, tako da je oprosteno :D
Zadrzi p910, vratices mu se kad tad....a ako ti je kamera bas, bas neophodna onda menjaj i uzivaj u slikama 8)
5130+Koss the plug....

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Bull Terrier »

Pa za koga me vi smatrate , nisam ja Donald Trump da skupljam fonove !!!! :lol: :lol:
Njega cu prodati , a jos srecniji bih bio da ga negde u nekoj prodzi zamenim za N73 i gotovo !
Oglasi...........eh ti oglasi , prevare na sve strane !

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma nema sanse to da izvedes,tvoj P910 ces u najboljem slucaju,i to ako je perfektan i full,prodati maksimalno DO 200 eura,a em sto neces naci polovnu N73,em sto i ako nadjes moraces da doplatis jedno... 100 eura!!
Ja mislim da se ne isplati menjati ih tako,jer ipak treba da dodas dosta para (vrlo lako i preko 100 eura) i dobices... sta?Bolju kameru,manji ekran i tastaturu,noviji Symbian,to je otprilike to,po meni ne vredi 100+ eura razlike (ili 150+ ako ne nadjes polovnu N73 pa pojuris novu)!!
Pozdrav 8)

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Bull Terrier »

Poslao sam mail jednoj prodzi i oni su zainteresovani !!!!! :D
javljam.......
  • _______________
    Izmenio akki, zabranjeno dopunjavanje do 100 karaktera.

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

zamolio me je ortak da mu vidim ovo...znaci ima n70 staru mesec dana,hoce da je menja...gde moze da je menja?i koliko kesa max da ponudi?...meni n70 keva 8) 8)

aj javite pa da ga zovem

zaboravih zasta hoce da je menja :lol: :lol: :lol: :lol: ....za n73,meni taj tel totalno ne kvalitetan,spolja naravno...

pozdrav

Spojio:gameforce:Koristi opciju IZMENI,ne postuj dva posta uzastopno!
Blackberry 9700

Odgovori