gajic_ivan, Podesio sam ja to swe i na rinring mi stoji ali nije zwuk iste jacine... mislim nezwoni i dalje jednim tonom nego ga posle par sekundi pojaca na max!
i to me nogo nerwira...
a kad stawim na ring volume kad stawim na 4 onda je ok zwoni istom jacinom!
pozdraw
NOKIA 6233 - moji utisci...
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Namestao sam Yahoo! Mail na 6233 i nikako ne mogu da se konektujem.... jel zna neko kako da podesim? Mada palp mi je na pamet, (Jer je u pitanju Yahoo Mail Plus, a to su samo korisnici Yahoo-a koji plate) da zato nemogu da se konektujem jer ja nisam Plus korisnik..... a sada ne mogu ni da obrisem to podesavanje.... stoji mi i dalje kao opcija u E-Mails.... jel zna neko kako da se to resi? Kako da ga maknem???/

Dok sam imao 6680, bez ikakvih problema sam uspeo da namestim bilo kakva email podešavanja i sve je šljakalo kako treba - dakle nije u pitanju mobilni provajder, već glupav&zakomplikovan softver telefona !

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Schkomi, Malisha
najveca mana 6233 a to cete tek videti je da ce vam posle dva meseca tel izgledati kao da je star dve godine,naravno ako ga ne drzite u nekoj torbici.....naime,pozadi,deo preko kamere ce se izguliti a sjajni deo koji ide oko telefona ce se izgrebati jos ranije...PROVERENA informacija
N70 i 6233 ne gledajuci softver,sto se tice kvaliteta ne mogu da se porede,to svako vidi cim uzme i jedan i drugi u ruke....inace 6233 je zaista cool tel ali koga iritiraju gore navedene stvari nek razmislja o nekoj drugoj nokii,pored n70 moj savet je 6230i...
najveca mana 6233 a to cete tek videti je da ce vam posle dva meseca tel izgledati kao da je star dve godine,naravno ako ga ne drzite u nekoj torbici.....naime,pozadi,deo preko kamere ce se izguliti a sjajni deo koji ide oko telefona ce se izgrebati jos ranije...PROVERENA informacija
N70 i 6233 ne gledajuci softver,sto se tice kvaliteta ne mogu da se porede,to svako vidi cim uzme i jedan i drugi u ruke....inace 6233 je zaista cool tel ali koga iritiraju gore navedene stvari nek razmislja o nekoj drugoj nokii,pored n70 moj savet je 6230i...
Blackberry 9700