Nove specifikacije telefona na sajtu MobilniSvet.com

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Samo bih dodao da IPBov forum nije sporiji, chak shta vishe.
Npr. forum Klana RUR je IPBov, ima gomila slika (u potpisu) itd. a o5 se otvara istom brzinom kao i ovaj 'neopteretjeni', pa chak i malo brze... :wink:
Ali, lichno meni je svejedno. 8)
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Bilo bi dobro kad bi bili i neki PDA uredjaji na sajtu, jer i to su ipak mobilni uredjaji, koji ce vjerovatno za koju god da budu ujedno i mobovi vecinom. :mrgreen: Ili bar neki PDA + fon uredjaji, kao Palm Treo 600 npr. :wink:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Tako gledano bi mogli da stavimo i laptopove i sl., mad mislim da bi ipak bilo najbolje da ostanemo u domenu mobilnih telefona bar zasad...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Znao sam da ce neko to da napise. :mrgreen: Ali PDA uredjaji su male velicine, kao telefoni, neki su vec spojeni sa telefonom, evo da opet navedem kao primjer Treo 600. A inace, Symbian telefoni se sve vise priblizavaju PDA uredjajima, mada to vec na neki nacin jesu.

jevrem
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Jun 2004. 00:49

Post od jevrem »

Pa priblizavaju se, ali za sada nisu jos kompletni PDA uredjaji... PalmOne se trudi da sve to upakuje u jednu spravu, (doduse povecu za shvatanje mobilnog telefona)....
Nokia E65 + Logitech BT Headset

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Pa nije svejedno da li se na palm ugradjuje telefon kao dodatak ili vec mobilni telefon ima karakteristike slichne palmu...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

mogle bi da se dodaju razni izuzetci kao kod 5140 kompas, merac jecine zvuka i termometar :lol: :lol: i da pretraga prihvata malo vece varijacije nego sad :lol: :lol:
samo predlazem.
Black Sabbath!!!

StaCuKadSamNarcis
Banned
Pridružio se: Uto, 20. Jan 2004. 19:03

Post od StaCuKadSamNarcis »

ne bi bilo lose da stavite nekakvu listu opcionih stvari za odredjeni fon, ili linkove ka takvim stvarima, kao sto sam na primer negde "navatao", da postoji mogucnost da se promeni "objektiv!!!" na 3660, tj. na kamerici te vrste. e sad koliko je to tacno???? ali mislim da shvatate poentu. i za svaki fon obavezno jedan vas PROVEREN link za aplikacije, java-u i sl. potrebne stvarcice, koje ne moraju da se kupe! :D
We live together, we die together!
Bad boys for life!

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Zvanicno na 3660 ne mozes da menjas nista, dakle ne treba postovati nezvanicne hack varijante jer onda moze samo problema da bude ako neko pokvari telefon jer ovde pise da moze...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ne da se menja, da se doda. :wink: Postoji dodatak (Add-on lens CC-49, zvaničan, made by Nokia) za 3650/60 koji ima dva rotirajuća objektiva, jedan za slikanje od 4 do 7.5cm i drugi od 7.5 do 30cm... Doduše, kod nas to nisam video.

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Ja sam to video, ali ne kod nas. Ima u Zagrebu i Budimpešti. Zaista radi, samo što slike ispadaju "okruglije" nego inače, ne preterano, ali dovoljno da se primeti. Telefon postaje prava cigletina sa tim nakačenim. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

A to... to sam video.. ja mislio da se menja socivo , postojece socivo ne da se dodaju objektivi :)
Ne bi bila losa ideja da se napravi na sajtu ono sta sve ima da se doda tipa bluetooth slusalica, brzi punjac, mmc karte i po kojim cenama i gde ima da se uzme.

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Da stvarno, bash bi bilo dobro napraviti neki spisak dodatnih stvari za fon, tipa slushalice mem. kartice, eksterni foro-aparati i sl. :wink: :) 8)
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Mozda je jako komplikovano i glomazno ali barem u vidu nekih Ispod stavki sta ima sa linkom ka strani na kojoj je recimo izlistano kao za model telefona za odredjeni dodatak gde ima od kog proizvodjaca i po kojoj ceni.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

evo upravo sam video jedan nemacki forum
www.dashandyforum.de
ima odlicne teme i odlicno je azuriran, mozda bi administratori mogli malo da se ugledaju na nemce :roll:

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

ja predlazem i stvarno bih to zeleo da se na specifikaciji stavi kada je proizveden neki telefon u slucaju da ne moze tacan datum moze barem mesec neki sajtovi stave u kom je proizveden kvartalu znate na sta mislim 1q 2q 3q 4q
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Kad je proizveden?! :roll: Ja sam samo video da na ostalim sajtovima pishe kad je izashao u prodaju i to je Q1,Q2 itd.... :chytry:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Mislim da ne bi trebalo da se previše ugleda na druge sajtove nego da ostano što autentičniji :)

1. A od dodataka, čak i kategorija za pretraživanje, ne bi bilo loše da stoji i mogućnost povezivanja sa GPS-om, ali i verujem sve rasprostranjenija ugradnja modula u skoroj budućnosti. Verujem da ljudi koji su zainteresovani za sav onaj silni software, će biti zainteresovani i za podatak o svojoj lokaciji i ostalim podacima koje ovi uređaji mogu da pruže, a nekome će možda biti i presudno pri kupovini. :D

2.Takođe i nadolazeći WiFi.

Možda je ovo još uvek budućnost, ali vredi razmisliti, jer nas možda očekuje poplava ovoga. 8)

P.S. Nevezano za pretragu, na stranu foruma ne bi bilo loše vratiti link za home, kao i neke od kategorija koje su bile do pre 10 dana na home. :chytry:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

za home?? Mislish na pochetnu stranu sajta? :? Pa postoji,to ti je ovaj veliki beli kvadrat u levom uglu u kome pishe mobilnisvet.com 8) A ako je za forum,kliknesh na Index koji se nalazi u donjem levom coshku... :wink:

P.S. 1800 post

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Evo i ja da predlozim nesto sto je bitno za music fanove:

1. Koji je jack za slusalice (3.5mm, 2.5mm itd)
2. Da li podrzava A2DP
3. Da li ima spoljni volume rocker
4. Koliko stanica podrzava FM radio
Motorola Moto G

Odgovori