SE p910, m600 ili w950 - koji za gledanje filmova?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

SE p910, m600 ili w950 - koji za gledanje filmova?

Post od Jones »

Dobar dan ljudi.Imam jako veliku dilemu.trenutno sam bez telefona a probao sam svasta(od SE k500,k800,w900)...malo mi je zao sto sam se rastao od w900 al me nervirala bela boja i vodafone...inace jedan od najboljih fonova koji sam imao,ustvari najbolji....
Nego da predjem na temu....moj izbor je pao na sledeca tri modela SE a to su:
1.P910
2.M600
3.W950
Pitanje je,i pitam sve sa iskustvom gledanja filmova na nekom od ovih aparata,gde su najzivlje boje,bez zakucavnja,da moze da podrzi dobar bittrate,da mu je baterija solidna...neki dan dva uz maltretiranje posto putujem na faks svaki dan po sat i po pa imam dosta vremena....znaci 3 sata na dan multimedije...
E nekad davno sam posedovao PSP (play station portable) koji je majka za video mp3 internet i igranje...koji bi mu mogao prici posto mi igrice nisu vazne vec samo video i mp3...a da psp ima 4,3inch TFT od 16,9miliona boja...a kosta 200e dosta manje nego ovi telefoni i mislim da ih ubija u svemu ali nije telefon...a nesto mi se ne nosi neki siemens ili J SE od 50e....
Ljudi ocekujem misljenja savete iskustva i nadasve pomoc posto nisam video ni jedan uzivo sem w950 koji otkida...ali i cena od 530e u ns mu otkida takodje
Unapred hvala
  • _______________________________
    premestio i promenio naslov b_udder::

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

za m600 trenutno nemas memorije ali bice do nove 2007.p910 je star i velik,w950 mama za sve/perfekcija ali zato je i cena takva,cini mi se da ako imas para za w950,bolje uzmi p990/lord svih telefona,nokije mogu da mu se klanjaju
nokia c7

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Hvala,ali kesa bas nemam toliko....do nove bi trebao imati 370e pa ce mu valjda pasti cena ili ce biti neki polovan...e da p990 je stvarno vrh
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

M600i ja ciljam ovih dana, jedini problem je ta memorija, ali ajde. Nego fon ima super tastaturu, probao sam je, cini mi se da se mozes navici za koji sat. Bitna stvar (bar meni) je podrska za A2DP (ako ne znas potrazi rech na sajtu, ima tema oko toga), jer ce u skorijoj buducnosti stereo bluetooth biti jako popularan i vrlo standardan.

Anw p990 je bolji, i skuplji :wink:
...shit happens... keep d smile!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

m600 bi bilo ili pak još bolje w950 dok 910 ima malo slabiju rezoluciju tako da to mu dodje to
neka bude 950
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

koliko znam ekrani su identichni na 600 i 950, a prednost je naravo u 4GB.... mozes full avi da stavis...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

w950 bez razmisljanja ako ti kamera ne igra neku ulogu...za mp3 i video je majka :wink:
8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Znaci w950...pa i kontao sam da je nesto tako najbolje...cuo sam da mu mp3 otkida tj slusao sam kod druga...iste sluske kao i kod ostalih ali se daleko bolje cuje....konvertovali smo film sinoc i konacno mi je pustio da ga odgledam...au ljudi....jos kad nakacis sluske na njega....a jos ne uzimam u obzir da je smartphone koji nikad nisam imao...sigurno mi nece dosaditi...ne kamera mi uopste nije vazna...hvala bogu bar mi to vise nije kriterijum...mislim ja slabo fotografisem...mrzi me....E sad imamo dva slicna fona....m600 i w950....jedan je 270e a drugi 480e....sta dobijam bolje za tih 210e...jer kontam da ko uzme w950 nece ga dalje prodavati tj ne mogu ga naci polovnog....opet kazem max budzet ce mi biti 370....trebalo bi naci jos 110e...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

osnovne razlike su u tastaturi, i memoriji. ako uzmes m600i trebace ti bar 50-60eura (zavisi GDE kupis) za karticu od 1gb. Vidim da je preko oko 55$. Ona cena na ITsvetu je previsoka, nije realna.

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Znaci stekati za w950...mozda mu jos malo i padne cena....samo da padne ispod 400e...mada opet kad cujes tu cifru.....auuuuuuu....mnogo je to jos uvek kad pomislim....

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

ja bih pre uzeo m600 sa 1 gb,puno je jw950 jos,ako padne na 420e moze da bude ali ovako bi uzeo p990 jer je fon bolji od w950,odnosno najbolji se fon do sada napravljen
nokia c7

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Jel zna neko kvalitet mp3 na m600...licno meni lepse izgleda m600 od w950 al me malo odbijaju m2 kartice....za sad su jos uvek preskupe....512mb je 60e pa navise....ali u pravu si za to da je w950 preskup....i jos sam nacuo da mu se lako kvari tastatura jer ima neku podlogu silikonsku a ne standardne tastere....ipak ne bi da opteretim mnogo TS...
e da kakvo je stanje sa programima i aplikacijama za novi UIQ

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ne kvari se tastatura nego se "troši"... ali samo posle dužeg perioda intenzivne upotrebe... ali baš intenzivne... mp3 na m600 je ok, ali je mnogo bolji na w950... 512MB se može naći kod nas za 50 eura... a w950 nije preskup, vredi svaku paru... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

eto ti preporuke iz prve ruke od Akkija koji ga je koristio i zna o cemu se radi...ja bi w950 bez razmisljanja ali odakle jos 110 jura?! :disgust:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Znaci ipak w950...Pa kontao sam da je mnogo bolji mp3 na w950...citao sam da je najbolji mp3 plejer uopste....da se cak moze porediti sa ipod-om...e sad nikad nisam cuo ipod....ali ako je nesto preskupo onda je to ipod :D ...znaci stednja sarmo stednja.... :shock:
E sad ako bi Akki bio dobar pa da mi da malo saveta i misljenja u vezi baterije na w950,onda kakva zastita i da li uopste treba za ekran....e da nacuo sam od druga da se touch screen moze zakucati pri niskim temperaturama,obicno zimi tako na -10-15...jel to istina...E da...dal se sluske dobro konektuju na fast port...tj da ne ispadnu a da ih stavim u dzep...bitno mi je da se dobro fiksiraju....moj stari w900 nisam mogao nositi u dzepu zbog toga...i najmanji trzaj ili pomeranje u dzepu i isljuce se sa fast port-a...po meni je on mnogo glup nacin za prikljucivanje sluski...bolje neki 2.5 ili 3.5 mm...ovo ga cini glomaznim...
E da najvaznije da li je ostao megabass....malo stvari znam o mobu jer mi ga je drug dao na kratko....cisto da mi zagolica mastu....lako je njemu kad mu cale ima platu 1000e...valjda ce biti para do nove godine za ovo luce....Iako je p990 slicne cene ja mislim da je za ono sto meni treba a to su mp3 i video w950 pravi izbor :D

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

Postoji mnogo fonova koji mogu da se porede sa ipodom,w serija moze,n91,nisam siguran za benq-siemens ali nije ipod toliko superioran,iriver ima bolji zvuk,to svi znaju,i da ima ipod bolji zvuk,nasim usima je dobar i na w810.
  • _______________
    Izmenio akki, nepotreban citat. Ne treba citirati post iznad, pogotovo ne u potpunosti.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Koristi ga Akki još uvek i ne planiram da ga menjam... dok ne izadje model sa kamerom, mada ako ne bude u ljubičastoj ostajem na w950... doduše trenutno sam se menjao sa drugarom za w850, čisto da probam slider ali to je već off... :)

Megabass je ukinut samo na K seriji... W serija ima... Ako ti je neophodna kamera ili wifi uzmi P990 ako ne onda nema svrhe... w950 je tako sexy i cool da je to nehumano... ova ljubičasta je ludilo totalno... ma video si sam kad si uzeo od drugara... :)
Što se tiče ostalih pitanja: Baterija, kao i kod svih modela zavisi koliko ga koristiš... Meni traje dan, ali ga mučim maximalno... drugaru 2 dana normalne upotrebe... to je neki optimum... Sluške se dobro konektuju, nisam imao problema... Za ekran, zaštitu mi je poslao drugar iz Londona, pitaću ga šta je pa ti javljam... neki kažu da je neophodna neki ne, moje mišljenje je da nije ali drugar je insistirao da mi pošalje pa stavih, ne škodi a koristi... A da se zakuca na -15 moguće... mada ne idem u Sibir pa me to ne tangira... :D

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Hvala ti puno...bar sam se odlucio koji fon definitivno....Kamera me definitivno ne interesuje...pozeljno je da je nema....e sad wi-fi ne bi bio los jer imam AP kuci...ne smem ni da zamislim surf preko w950 :wacko:
Ma nek traje i jedan dan baterija...pa kad ga niko nema zamisli samo face ljudi kad te vide sa njim...ko da setas Natashu B. :lol:
A za -15...znas ako bude ladno ove zime....Da ne moram da ga grejem i odmrzavam kao soferku na Yugu... :cry:
Za sluske ne smem ni da pitam....Jel da da otkidaju
Hvala Akki

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Nema na čemu... Traje 1 dan meni, ali to nije upotreba kakvu ima velika večina korisnika... :)

Sluške su super... još ako mu staviš neke bolje... mada pitanje je koliko je to potrebno... :roll:

A imaju još 2 moja drugara i video sam kod jednog lika... + moj to je 4 samo da ja znam... mada ne verujem da ih ima više od 20ak u Srbiji... :)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

I ja sam imao slican problem, verovatno cu i ja uzeti w950...
@Akki, kakva je ta zastita za ekran, da li koristi, da li se moze ovde kupiti???
iPhone + CX300

Odgovori