Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS6,7,8.0 i 8.1 (S60v2)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
speed
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 30. Maj 2006. 09:25

Post od speed »

Po meni lep mp3 player :D Lonely Cat <a href="archive/games">Games</a> LCGJukebox.v1.01.S60.SymbianOS :D , sa bogatim nizom funkcija. Koga zanima neka se javi na pp za link ili da mu poshaljem. P.S. Odgovaram cim stignem, ne tako brzo. Pozz i evo par slika
Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Speed! Brzina je odlika velikih!
Pametan covek ne govori sve sto misli, ali misli sve sto govori!

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

speed vidim da imas instaliranu "muvee" aplikaciju,pa me zanima mozes li snimiti svoje radove iz te aplikacije?Ja koju god verziju da skinem nema opcije za snimanje!!!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

speed, nije loš plejer, ali nije ni bolji od PowerMP3 ..... malo je lakši za kreiranje plejliste, ali je zato ružniji :wink: :D ..... inače nervira me što dok ga pokrenem krene da "svira" gde sam stao...
.... poslednji je, mislim, 1.10...

pozdrav...

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

b_udder,

koliko ti power mp3 poboljsa zvuk?jel zvuk bude jaci ili je fora sto imas mnogo vise podesavanja tj ekvilajzer pa je zvuk kvalitetniji?

pozdrav...
Blackberry 9700

speed
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 30. Maj 2006. 09:25

Post od speed »

Pinocio narawno da mogu. Ali ja tu aplikaciju imam fabricki u fonu, mislim ostaje mi i posle formata. Snima u 3gpp formatu. Poz.........
Speed! Brzina je odlika velikih!
Pametan covek ne govori sve sto misli, ali misli sve sto govori!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Vrh, dok sam koristio Nokia sluške, primetio sam da je zvuk iz PowerMP3-a bolji nego iz Real Player-a (galerija) ..... nisam uporedio kako je sa "pravim" sluškama, ali ekvilajzeri imeju da budu korisna opcija, pogotovo da se pojačaju basovi ..... samo nije to baš tako savršeno na 6630, tj. nekada zna da krči kada se uključi opcija ekvilajzera :wink:

pozdrav...

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

b_udder napisao: .... poslednji je, mislim, 1.10...
Poslednji je 1.11 , evo i linka zvanicnog sajta

pozdrav

Dotore
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 12:03
:: Samsung Galaxy S III
:: Samsung Omnia i900

Post od Dotore »

Help !!! Imam problem sa Power mp3. Nikako nece da mi otvori folder My music. samo prikazuje u opciji za otvaranje folder digital i simple. :cry:
Samsung Galaxy S III

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Dotore, a gde ti se nalazi taj folder "My music", u okviru Sounds foldera ili van njega? Prebaci ga u Sounds i probaj ponovo. Ako ne pomogne, potpuno izbriši PowerMP3 i instaliraj ga ponovo.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

My music se nalazi u root-u E: tj. kartice ..... PowerMP3 ima tu glupost da može da "vidi" samo folder Sounds i njegove podfoldere...

pozdrav...

Xeox
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Nov 2006. 19:18

Post od Xeox »

Programa za symbian ima mali milion, a i svako ima drugachiji ukus,tako da je prilicno glupo raspravljati o tome...
Posebno o ''must have''...
Mada FExplorer uopste i nije losha stvarcica...
N70 konacno!!!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Zapravo NISI u pravu!!Kao prvo programa ima oko par hiljada po nekim procenama,dobar deo njih su kopije drugih,manji deo su freeware (a sto je dzabe,retko je bas nesto kvalitetno,cast izuzecima) pa je zato bas ovakav tred i potreban,jer ako ima vise (desetina) programa za jednu namenu,ne bi bilo lose da neko takvoj osobi preporuci par najboljih i najkompletnijih aplikacija (pogotovo ako tek ulazi u svet Symbian-a) pa onda ta osoba moze da odabere koji mu odgovara!!
Na primer,da neko kupi N70 i ima samo N-series media player,sigurno bi voleo/la da zna da sa PowerMP3 player-om moze da dobije i ekvilajzer i promenljiv izgled aplikacije i jednostavno vise i bolje da uziva u muzici sa jednom ovakvom aplikacijom nego sa default N-series player-om pa i vecinom slicnih aplikacija!
Isto vazi i za FExplorer koji,iako je besplatan,nosi mnogo dobrih opcija (pogotovo v1.16 Beta) koje olaksavaju zivot,lako se koristi,veoma vazno sto je besplatan pa ne rizikujete koriscenjem krekova i ZATO su takvi programi jednostavno"must have"i tu nema cile mile,moj ukus ili tvoj!!
Ako bi sad mogli da se vratimo na temu,bez ovakvih komentara koji nemaju neke koristi za citaoce ovog treda koje zanimaju aplikacije i izbor najboljih i najkompletnijih za"to i to"a ne ovakvo razglabanje!
Pozdrav 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Proveo sam oko 2 sata citajuci sve sto je ovde napisano, i sada imam i ja da iznesem neka svoja zapazanja i da dodam pojedine komentare na neke ovde napisane stvari, ali imam i pitanja, pa da krenemo:
Ne zamerite mi sto ne mogu da se setim, ali neko je zapoceo raspravu o griffonu, slazem se da je odlican, samo na 9.1 NE RADI. Skinuo sam griffon v 0.0.8, ali not supported :x
Nadalje, neko je spomenuo da je agile besplatan. Zasto na sajtu pise unlimited 7 day trial a nakon toga se javite da platite? Ako neko ima crack, molio bih da posalje:)
Oko baterije je bilo dosta diskutovanja, pa je spominjan FExplorer, a neko je spomenuo NSysInfo, koji je savrsen program za 9.1, a isto tako i Y-Browser za koji mislim da je kompletniji od mnogo pominjanog FExplorera (koji uzgred budi receno na 9.1 NE RADI)
Nadam se da ovo ne povlaci ban za sobom, ogroman broj programa imate na ruskim sajtovima
Eto toliko, nadam se da nisam smorio, a da sam nekome bio od pomoci.
  • ___________________________________
    izmenio b_udder:: piraterija nije dozvoljena

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

miodrage, u ovoj temi se govori o .sis aplikacijama ..... napravljena je posebna tema o Symbian 9 aplikacijama OVDE ....

to za Agile M. je bila moja greška, jer sam mislio da je besplatan...... i da, ovde nije dozvoljena piraterija tako da sam morao da ti obrišem sajtove...

pozdrav...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

B_udder, pa nije valjda piraterija kad samo das link do sajta na kome se legalno mogu skinuti programi, ali bez cracka, vecina ih nije crackovana. Video sam i za poseban thread na ovom forumu, i tamo sam pisao, ali ovde sam ovo postovao zbog toga sto je ovde ipak bila zesca i zucnija rasprava, a takodje, trazim dobre programcice za svoj fon.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

miodrage, sam si rekao "većina", znači jedan deo jeste i to je sasvim dovoljno. Mogu da dođu u obzir samo 100% legalni sajtovi koji nude besplatan (nekrekovan) softver i sajtovi samih proizvođača.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

... to oko piraterije , ok , uredu ... sve legalno sa platama od 200 evra , :P hahahaha
pa krekovane programe skidamo sa engleskih i nemačkih sajtova :lol: :lol: :lol:

e jesmo mi :disgust:

sorry na off , al morao ;)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Webgate.Advanced.Device.Locks.v1.00.S60.SymbianOS

aplikacija kojom možete zaključati bukvalno sve po želji na vašem telefonu... ekstra ! :D
16 godina na forumu MOBILNISVET

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Evo jedne aplikacije koja obecava Tekidea Class Mute v1.00
Slika

Class Mute Application is specially designed to mute (Silent) mobile phone Ringers at each Class time and back to normal mode automatically based on the Class time Table durations.

Malo mi je trebalo da skapiram da prilikom pravljenja rasporeda, jezik na telefonu mora da bude engleski :).

p.s.
Webgate.Advanced.Device.Locks.v1.00.S60.SymbianOS je vec spominjan na kraju 9 i na pocetku 10 strane

Pozdrav
6630

Glider
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 12:18

Post od Glider »

Pozdrav SVIMA!!!
Mene interesuje sledece:
u casopisu "sat plus" u oglasima neki tip nudi GPS program za mobilne telefone sa mapom Srbije glasovnim funkcijama pa cak i ulicama pa me interesuje dali neko zna nesto vise o tome i koliki je to program i naravno kako se zove!?!?

Odgovori