Nokia 6310i - da li je moguće ?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia 6310i - da li je moguće ?
Da li je moguće da je Nokia 6310i jedina Nokia koja prilikom dolaznog poziva prikazuje i ime i broj pozivaca u slučaju da ste za tu osobu
ubacili više telefona pod jednim poljem u imeniku ? Da il neko zna za neki drugi model Nokie koji to može ?
ubacili više telefona pod jednim poljem u imeniku ? Da il neko zna za neki drugi model Nokie koji to može ?
Siguran sam da niste u pravu.Probajte da ubacite vise brojeva pod jednim imenom(dovoljno je 2 ),nek Vas taj neko pozove,pa cete videti.Naime vi možete kasnije u listi poziva da vidite sa kog Vas je broja zvao ali u samom trenutku poziva pisaće vam samo ime i aplikacija fiksnog,mobilnog ili kancelarije.
Po defaultu na Symbianima ti piše, ali samo sekundu ili 2. Slažem se da možda baš i nije dovoljno i spretno odrađeno (to je vreme potrebno da telefon prepozna da li dotičnog ima u imeniku, tako da ovo nije namerno nego slučajno ispisivanje broja).
Predpostavljam da postoji neki program koji rešava ovaj problem. Ukoliko postoji, mislim da znate ko bi to mogao da zna.

Predpostavljam da postoji neki program koji rešava ovaj problem. Ukoliko postoji, mislim da znate ko bi to mogao da zna.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Kod mene na n-gage-u nije hteo da prikaze ime ako imam 2 osobe sa istim imenom, najcesce je to bio kucni broj posto svaki put kad vadim karticu on pita da li da iskopira nova imena i kad se zeznem i kazem "yes" on napravi duplikate i onda se cudom nacudim kao nepoznat broj me zove

5130+Koss the plug....
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ljudi, jos je na mom starom 3300 koji nema S od Symbiana bio razlicit broj oznacivan ikonicom. Sada na E61 pise i ime i broj, i sve vreme su na ekranu. A ako ubacite Best FS Caller, uz sliku imate ime, broj sa kojeg zove, i kojoj grupi pripada (ako je stavljen u grupu u telefonu)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
imam 6310i i ne nameravam da ga prodam jer je to fon koji me nikada do sada nije izneverio . kada mi pokazuje low batery od ujutro komotno znam da jos ceo taj dan mogu sa njim da pricam .
u ono vreme je bio jedan od najpouzdanijih i ne bi ga dzabe zbog funkcija odavno nazvali pravi "japi" fon . burazer mi ( pre neki mesec )kaze da u Engleskoj u poslovnom svetu i dalje vazi za jedan od telefona koji poslovni ljudi najradije kupuju bez obzira na sve nove modele . 

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
Da, baš pre neki dan na sajmu nameštaja, videh lika "bizmismena" u lister odelcetu, i sve što uz to ide (verovatno i fancy Mercedes), i na stolu mu stoje 8800 i 6310. Video baja negde da je to u tom svetu in. Izbvinjavam se za off, i ljudima koji imaju ove telefone, ali ja to nikada ne bih nosio. 

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
[mali offtopic] Moj kolega s' posla ima ovaj telefon vec skoro 4 godine i svakog dana ga koristi po sat-dva za razgovor. Proteklih nedelja ga je bilo "uhvatilo" nesto da promeni telefon i covek tragao, tragao... raspitivao se, i na kraju je samo narucio novu masku za njega kod ovlascenog uvoznika 
Ne verujem da ijedan od novijih telefona poseduje tu kombinaciju stabilnosti (i hardverske i softverske) i trajanja baterije (puni ga jednom nedeljno). [/mali offtopic]

Ne verujem da ijedan od novijih telefona poseduje tu kombinaciju stabilnosti (i hardverske i softverske) i trajanja baterije (puni ga jednom nedeljno). [/mali offtopic]