Nokia 6310i - da li je moguće ?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
dusan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 07:41

Nokia 6310i - da li je moguće ?

Post od dusan »

Da li je moguće da je Nokia 6310i jedina Nokia koja prilikom dolaznog poziva prikazuje i ime i broj pozivaca u slučaju da ste za tu osobu
ubacili više telefona pod jednim poljem u imeniku ? Da il neko zna za neki drugi model Nokie koji to može ?

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Nije samo ta nokia,mozda je to prva nokia koja to radi,ali svaka nokia sa operativnim sistemom symbian to moze pocev od 3650,6600.....,e ne znam da li to rade i ove nokie serije 40. :| :? :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Sve (koje imaju multi imenik)
:)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

dusan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 07:41

Post od dusan »

Siguran sam da niste u pravu.Probajte da ubacite vise brojeva pod jednim imenom(dovoljno je 2 ),nek Vas taj neko pozove,pa cete videti.Naime vi možete kasnije u listi poziva da vidite sa kog Vas je broja zvao ali u samom trenutku poziva pisaće vam samo ime i aplikacija fiksnog,mobilnog ili kancelarije.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Po defaultu na Symbianima ti piše, ali samo sekundu ili 2. Slažem se da možda baš i nije dovoljno i spretno odrađeno (to je vreme potrebno da telefon prepozna da li dotičnog ima u imeniku, tako da ovo nije namerno nego slučajno ispisivanje broja).

Predpostavljam da postoji neki program koji rešava ovaj problem. Ukoliko postoji, mislim da znate ko bi to mogao da zna.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Kod n6230i ne prikazuje se ceo broj, ali se vidi ikonica sa kog broja se zove. Odnosno ona kucica, mobilni, posao, ili vec nesto drugo u zavisnosti kako je broj sacuvan...

PozZ

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Kod mene na n-gage-u nije hteo da prikaze ime ako imam 2 osobe sa istim imenom, najcesce je to bio kucni broj posto svaki put kad vadim karticu on pita da li da iskopira nova imena i kad se zeznem i kazem "yes" on napravi duplikate i onda se cudom nacudim kao nepoznat broj me zove :D :lol:
5130+Koss the plug....

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ljudi, jos je na mom starom 3300 koji nema S od Symbiana bio razlicit broj oznacivan ikonicom. Sada na E61 pise i ime i broj, i sve vreme su na ekranu. A ako ubacite Best FS Caller, uz sliku imate ime, broj sa kojeg zove, i kojoj grupi pripada (ako je stavljen u grupu u telefonu)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

Moja Nokia 6233 prikazuje i ime i broj pozivaoca.... :roll: :roll: :wink:

Baš sam sad završio razgovor i obratio pažnju.. 8)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

imam 6310i i ne nameravam da ga prodam jer je to fon koji me nikada do sada nije izneverio . kada mi pokazuje low batery od ujutro komotno znam da jos ceo taj dan mogu sa njim da pricam . 8) u ono vreme je bio jedan od najpouzdanijih i ne bi ga dzabe zbog funkcija odavno nazvali pravi "japi" fon . burazer mi ( pre neki mesec )kaze da u Engleskoj u poslovnom svetu i dalje vazi za jedan od telefona koji poslovni ljudi najradije kupuju bez obzira na sve nove modele . :D
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Da, baš pre neki dan na sajmu nameštaja, videh lika "bizmismena" u lister odelcetu, i sve što uz to ide (verovatno i fancy Mercedes), i na stolu mu stoje 8800 i 6310. Video baja negde da je to u tom svetu in. Izbvinjavam se za off, i ljudima koji imaju ove telefone, ali ja to nikada ne bih nosio. :uhuh:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

gargamel4, e ti ciko,pa to ti je telefon koji mozes obrnuti,moj cale je na njemu imao oko 1500 sati razgovora,toj cifri ni jedan danasnji ili bolje receno savremeni fon ne moze da prismrdi! Kod njega niko ne gleda dizajn,nego funkcionalnost! a baterija 15-16 dana?
D500&E71

petra
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 30. Nov 2006. 10:06

Post od petra »

[mali offtopic] Moj kolega s' posla ima ovaj telefon vec skoro 4 godine i svakog dana ga koristi po sat-dva za razgovor. Proteklih nedelja ga je bilo "uhvatilo" nesto da promeni telefon i covek tragao, tragao... raspitivao se, i na kraju je samo narucio novu masku za njega kod ovlascenog uvoznika :)
Ne verujem da ijedan od novijih telefona poseduje tu kombinaciju stabilnosti (i hardverske i softverske) i trajanja baterije (puni ga jednom nedeljno). [/mali offtopic]

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

Da, ja sam imao 6310i... pa sam je dao bratu.... On je još uvek koristi i baterija joj posle 4 godine besomučnog arčenja i dalje traje 7 dana..

Milion puta je ispadao, poliven je pivom, sokom, pun je mrvica od cigara kao i peska sa plaže.... ALi, i dalje radi besprekorno!

8) 8)

Odgovori