filmovi na k800
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
llulle kada ubacis neki fulm za konvertovanje u gornjem levom prozorcicu(files to convert) ti se pojavi isti i ti ga onda selektujes, i u jezicku video imas iznad dugmeta help sa desne strane pri sredini da cekiras add subtitle, pa onda kliknes na dugme browse i tu odaberes destinaciju gde ti se nalazi subtitle,i to je to.opcija size (koja se verovatno odnosi na velicinu subtitla) ne radi ni meni tako da za to nemam pomoc bar dok ne nadjemo neki crack ili nesto slicno,mada je i ovako podnosljivo
fain2daniel poslao sam ti fajlove i upustvo na mail
pozzdrav[/b]
fain2daniel poslao sam ti fajlove i upustvo na mail
pozzdrav[/b]
hvala dmihalj ali mene interesuje da li postoji program u kom mogu ja sam da prevedem film i da to sacuvam kao sub. ili srt file,skinuo sam neki ali on opet trazi text u tim formatima pa onda moze da se manipulise,hocu da sam prevedem neku epizodu,znaci da ja kucam text i da onda to rasporedim po frejmovima,verovatno je tesko ali planiram da prevodim epizode nekih serija(20 minuta),ako neko zna neka mi posalje na pp,na googlu nisam nista slicno nasao
nokia c7
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Jeste da je off-topic ali ja za prevodjenje filmova koristim program za pustanje divX-a ALLPlayer, preko njega je lako podesiti kad da se pojavljuju titlovi, doduse ne po frejmovima vec po satima, minutima, sekundama...
Mislim da je na adresi www
Izmenio:gameforce:zabranjeno postavljanje linkova prema warez i torrent sajtovima
Mislim da je na adresi www
Izmenio:gameforce:zabranjeno postavljanje linkova prema warez i torrent sajtovima
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Iz dugotrajnog iskustva mogu samo da preporucim SmartMovie COnverter za pretvaranje video fajlova u one odgovarajuce velicine za vecinu telefona, sada koji codec imas na mobu i koji player, to takodje mozes da stimas u Converteru, rezoluvciju, broj frameova po sekundi video i audio codece... ma sve...
Konverzija ide 2x a na mojoj N6600 i SmartMovie player prosto nosi. M3 nisam probao, ali dalje od ovoga (smartMovie) ti sigurno ne treba, a probao sam mnoge konvertore jos dok sam se bavio ripanjem serija (SoutPark i sl.) tako da je ovaj jedan od boljih i jednostavnijih.
Ono sto je bitno je da proucis rezoluciju displaya i u specifikacijama pogledas sta se preporucuje za playback: konkretno kod Nokia6600 kaze
177*144 pixel
Video bitrate do 200kbps
audio do 40 kbps (mono)
30 fps
itd...
mislim da kod k750 ove vrijednosti nisu puno razlicite pa mozes da pokusas sa necim slicnim, s ti mda pazis koji codec mobitel podrzava (odnosno koji je instaliran, ukoliko je rijec o Symbianu ili tel. sa dr. oper.sistemima)
Nadam se da te nisam zbunio
Konverzija ide 2x a na mojoj N6600 i SmartMovie player prosto nosi. M3 nisam probao, ali dalje od ovoga (smartMovie) ti sigurno ne treba, a probao sam mnoge konvertore jos dok sam se bavio ripanjem serija (SoutPark i sl.) tako da je ovaj jedan od boljih i jednostavnijih.
Ono sto je bitno je da proucis rezoluciju displaya i u specifikacijama pogledas sta se preporucuje za playback: konkretno kod Nokia6600 kaze
177*144 pixel
Video bitrate do 200kbps
audio do 40 kbps (mono)
30 fps
itd...
mislim da kod k750 ove vrijednosti nisu puno razlicite pa mozes da pokusas sa necim slicnim, s ti mda pazis koji codec mobitel podrzava (odnosno koji je instaliran, ukoliko je rijec o Symbianu ili tel. sa dr. oper.sistemima)
Nadam se da te nisam zbunio
Možda je off-topic.. Moje iskustvo kod konvertovanja u MP4 za K750 (W800/W810 i srodne modele):
Optimalni parametri
VIDEO:
Codec: MPEG4
Video size: 176 x 144 (qcif)
Bit rate: 224 kbps
Frame rate: 18 fps
AUDIO:
Codec: MPEG4AAC
Bit rate: 48 kbps
Sample rate: 22050 Hz
Channels: 1 (mono)
Inače koristim Xilisoft 3GP Video Convertor (nema veze što se zove 3GP, podržava i MP4!)
Optimalni parametri
VIDEO:
AUDIO:
Inače koristim Xilisoft 3GP Video Convertor (nema veze što se zove 3GP, podržava i MP4!)
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
....boze kakav smor....rixxon napisao:Možda je off-topic.. Moje iskustvo kod konvertovanja u MP4 za K750 (W800/W810 i srodne modele):
Optimalni parametri
VIDEO:
AUDIO:

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
ZzHn, 3GP ja nisam nikako uspeo da podesim da mi se lepo vidi bez kockica nebitno koliko smanji file
probaj na fabricka podesavanja i vidi dali tako hoce!
dmihalj, ja sam stavio na movie quality Very high quality (risky) ali mi i dalje izbacuje kockice...doduse ne bas kao ranije nego ih i dalje ima samo sto je video file veci za nekih 30-40mb
o cemu se radi tj kako da podesim da mi se vidi savrseno ako je to moguce na ovom M3'u?? tnx 

dmihalj, ja sam stavio na movie quality Very high quality (risky) ali mi i dalje izbacuje kockice...doduse ne bas kao ranije nego ih i dalje ima samo sto je video file veci za nekih 30-40mb

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
da, fain2daniel, ali ja nisam htio u 3gp,vec u mp4 formatu da pustam,hoce on da pusti neke (spotove,itd...) zeza sa filmovima, takodje ima kockica i zvuk zeza...pa nisam bas odusevljen,mislim da to moze bolje... zato i pitam.... jer putujem cesto,pa super dodje da ubijem par sati na neki film....imam 512,tako da memorija nebi trebala da pravi problem.... mislim da su u pitanju neki kodeci,ali posto nemam iskustva sa ovim programima nisam siguran... nije valjda da ne moze bez kockica film da se pusti...
.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
fain2daniel, znas kako kada ga gledas u originalnoj rezoluciji nema sanse da ti izbacuje pri onoj konfiguraciji,e sad kad ga prebacis u fullscreen on razvuce malko tu sliku pa je neizbezno da se jave te male "kockice"(ali stvarno su retke pojave i primecuju se jedino ako se bas zagledas kad ima puno detalja-elemenata(ipak je ovo samo telefon) ali ipak su retke),trenutno mi je na fonu Zivot Dejvida Gejla ripovan na mislim 185 ili 180kbps zvuk na mislim 112kbps,zauzima oko 280mb,inace je to bio divx ripovan sa dvd-a i stvarno je odlican kvalitet kockica mislim i da nema koliko sam mogao da vidim na pocetku,malo je(ali sasvim malo) losija slika u fullscreen-y ali to je neizbezno iz razloga koji sam ti naveo.Opet mozda ti je i los snimak tog filma pa ti zbog toga javlja kockice,ali kazem ti kod mene su stvarno to bas bas retke pojave,i kad se jave tesko se primecuju obicno po texturama se primeti npr. na drvenoj ploci od stola...BoYaN, ostavi mi mail pa cu ti poslati sve sto ti je potrebno
pozz
pozz
Da pomognem i ostalima, ako se javi problem...BoYaN napisao:I need help...
Skinuo sam m3 i net framework 2.0 i sada mi treba taj nero acc codec
Skini ovaj fajl:
http://www.nero.com/nerodigital/eng/down-ndaudio.php
U .zip arhivi imaš NeroDigitalAudio folder,
a u njemu win32 folder.
Kopiraj 4 fajla iz tog foldera u M3 'Bin' folder
C:\Program Files\M3\Bin
To je to!

5530XM