Kako da mi zvoni Mp3 pesma

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Nislija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 02:03

Kako da mi zvoni Mp3 pesma

Post od Nislija »

Imam nokiu 6600 i interesuje me kako da stavim da miz voni mp3 pesma
ako neko zna neka mi pomogne molim vas
Pozdrav

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Ne može, jedino da je prebaciš u WAV ili AMR format. Potraži na Googlu, samo ukucaj mp3 to WAV. I da dopunim do 100 znakova. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

NokiJa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 17. Okt 2004. 20:27

Post od NokiJa »

pa da mp3 ne moze, al ne moras da se j..bes sa convertorima, kad pc suit ima svoj automatski convertor. Samo ga ukljucis i prekopiras mp3 fajl i on postane wav, i onda ga stavis kao zvonce

jevrem
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Jun 2004. 00:49

Post od jevrem »

Ima i varijanta sa Nokia Multimedia converterom koji sljaka odlicno i prebacuje mp3 u amr... (ovaj format je sasvim prihvatljiv za zvono, vrlo malo prostora zauzima, a pustaju ga skoro svi telefoni, cak i neke slabije nokije npr. probao sam sa 3200)
Pomenuti program je velicine 17mb i moze sa skinuti iskljucivo sa forum nokia gde se za koriscenje morate i registrovati (za dz!)...
Pored pomenute audio konverzije program vrsi i kompresiju video fajlova u 3gp format...
Nokia E65 + Logitech BT Headset

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Nesto ne volim PC Suite kao konverter, a ovaj Nokia MM Con. nisam probao. Mozes i jednostavno da snimis preko diktafona nesto. Mada taj zvuk je dosta los, bolje da stavis polifonu melodiju... :roll:

Nislija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 02:03

Post od Nislija »

Probacu Nokia Multimedia pa cu vamreci da li je sve ok dali mogu da postavim mp3 za zvonce
:)
hvala vam
pozz

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Najbolje sljaka kad prebacis u awb format, to je nokijin fabricki true tone format, slican mp3 samo je zvuk grublji i glasniji, mozes u njega probaciti putem nokia multimedia convertera. Cela pesma izadje oko 600kb a cuje se odlicno.

Odgovori