Džinovski izbor

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

loeates napisao:,ja sam ipak da se saceka taj mobilkom,a kad i on ponudi sta ima da ponudi i kada su sve karte na stolu onda cemo videti sta je ustvari povoljno,a sta nije :P
slazem se u potpunosti, i mts i telenor se trude da sad vezu za sebe sto vise korisnika, i to na dve godine. svi zaboravljaju da austrijanci moraju da ponude nesto bolje od njih, jer krecu od nule...
sreca moja pa mi ugovor sa mts istice taman u julu 2007 :) moci cu da biram... :D

samo partizan
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Maj 2006. 20:08

Post od samo partizan »

Posto vec imam karticu na racun,ali je 064 i koristim paket BEL200(placam mesecno racun 2000 dinara)tako da mi nece nista skoditi da kupim N73 preko Telenora,ovu 064 karticu cu samo prebaciti na normalu (dopunu) i ostaviti je sa strane.Samo neznam dali ima jos zaliha.E da posto ocu da prodam Nokiu 6230i koliko bi sad trenutno dobio za nju kupio sam je novu u aprilu ove godine.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

samo partizan, bojim se da nećeš moći sa post paida da pređeš na pre paid...to koliko znam ne može ni na jednoj mreži, bar kod nas... :unsure:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

U pravu je Ninolina ... nemaš mogućnost prebacivanja na prepaid. Ako nisi potpisivao nikakvu ugovornu obavezu, onda možeš da ga prebaciš na neki najjeftiniji paket (BelSMS?) par meseci dok ga još budeš koristio, a onda možda i da ga ugasiš.

Realno, nikako ti se ne isplati da uzmeš aparat, veliki paket, a da onda taj paket ne koristiš, tako da pretpostavljam da će ti onda Telenor biti "preffered" način komunikacije.
Samsung Omnia HD 8GB

samo partizan
Banned

Post od samo partizan »

Tu 064 karticu sam prebacio pre 4 meseci na taj racun,nije u pitanju kupovina telefona nego cisto prebacivanje.Tako da nebi trebalo biti rpoblema oko toga.Nisam rekao da necu koristiti 063 karticu vec samo kad istrosim tih 80 minuta ili koliko vec ima cisto da malo ukljucim 064 karticu.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Jedno pitanje:

Da li je moguce posle uzeti neki drugi fon isto preko telenora, ako ti je ugovor jos uvek aktivan(nije istekao)?
Primer:
Izadje n87 sledece godine, i telenor ga ima u ponudi, ali meni jos traje ugovor sa n73, da li ja mogu da uzmem n87?(lupio sam n87,moze da bude i n86,5 :D )

I jos jedno pitanje 8) :

Imaju li ovi telefoni iz telenorove ponude telenor nalepnice po sebi?
iPhone + CX300

apu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 00:07

Post od apu »

tii izgleda bash ne chitash shta tti se pishe??!! NE MOZESH pretji sa post paid-a na pre paid zadrzavajutji isti broj (bez obzira da li si uzeo novi broj post paid ili si svoj stari pre paid prebacio) NEMA POVRATKA
veseli p0z
@pu

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Tako je, nema povratka :P Jednom postpaid, uvek postpaid :smutny:
E sad, sto se Mobilkoma tice, iskustvo u ostalim zemljama gde postoji treci operater pokazuje da taj treci operater nije uspeo da pribavi vise od 10-15% trzista. Mobilkom bi trebalo da da skoro besplatne pozive pa da svi masovno predju kod njih. Radi se o prirodnoj inerciji ljudi da ostanu vezani za kuce sa kojima dobro saradjuju. Konkretno, zasto bih ja menjao svoj broj, zbog novog operatera? Sta oni imaju da mi ponude pa da ja odlepim za time?
20-30 para jeftiniji impuls ili poruke mi nisu dovoljna motivacija da predjem kod nekoga, pa ni nesto jeftiniji GPRS. 3G po ceni sadasnjeg GPRS-a mi je vrlo primamljiv, kao i neki servisi tipa Blackberry, Visto Seven Mail, PTT, IM... E za takve stvari...
Ali to je od nas jos jako daleko
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

samo partizan
Banned

Post od samo partizan »

Danas sam kupio N73,nemogu odma da ge probam jer trebam da sacekam dan kako bi mi se aktivirala kartica.Dali posto je fon dekodiran dali cu imati sve opcije na njemu jer ako ga bude desifrovao da moz da prima svaku karticu izgubicu garanciju od 1 odinu dana.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pazi ovako. fon koji sam dobio bio je u kutiji zapečaćen itd...radnik ga je otvorio na licu mesta i to je to. probao sam 064 karticu i radi
063 drugu radi
065 nisam imao tako da ne mogu da tvrdim.takvo je moje iskustvo
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

samo partizan, to je verovatno zato sto si uzeo novi 63 broj, kod prve aktivacije moras da sacekas dan! Inace telefon nije kodiran i bez problema mozes da koristis 64 karticu u njemu. Ja sam uzeo n73 preko Telenora, ubacio sam 64 karticu i zvao bez problema...

PozZ

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Jel' postoji neki znak po kome se vidi da je to Telenorov telefon, a da nije znak na kutiji?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

Lobachewsky, apsolutno nikakav, ni u softveru ni na hardveru!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Lobachewsky napisao:Jel' postoji neki znak po kome se vidi da je to Telenorov telefon, a da nije znak na kutiji?
dobija se nalepnica koja može da se nalepi na fon sa telenorovim logom.
eto to npr
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

hm, ja nisam dobio tu nalepnicu. :? Neki su dobijali i telenorove trake za nosenje oko vrata, dok sam ja tu istu morao da im trazim! :D Tako da je verovatno to ubacivano gde su se setili...
PozZ

Odgovori