Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Re: diktafon

Post od popste »

oli napisao:je l ima neka varijanta za diktafon da se promijeni ogranicenje od minute :? pa sta sad moram da unosim bexveze karaktere e tome se nisam nadala a prvi put sam na forumu i imam dilemu izmedju jeftinije varijante se w810i i skuplje nokia n 73 pa mi je to ogranicenje nesto zasmetalo
Ima... Potrazi po netu, ima programa koji to rade... Na neograniceno.. Tako da to nije neki prob... Inace to glupo ogranicenje postoji na svim s60 telefonima

EDIT: Tek sam sada video da je vec odgovoreno na pitanje..

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

dojlimiN70 približniji 7650 :ohmy:
iako softvera nema pojedini servisi ga imaju :ohmy:
... blago rečeno , neslažem se sa tobom :uhuh:

Izmenio:gameforce:nema potrebe citirati ceo post,naročito tako dugačak!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Evo jedno pitanje vezano za n73:
Sta se dobija, a sta gubi ubacivanjem ME softvera?
I jos jedno pitanje:
Da li N73me verzija moze da se nadje igde u Srbiji, kolika je cena( ne samo u Srbiji, moze i u Evropi) i sta je bolje, a sta losije na ME verziji?

Jeste da su ovo drugo pitanje ustvari tri pitanja, ali nema veze... 8)

Pozdrav 8)
iPhone + CX300

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

ME je potpuno isti telefon.. Znaci skorz skorz isto.. Razlike su ne znatne, i to samo u software-u, tj, music playeru koji ima loudnes i stereo widening (ako se tako pise) opciju.. Ti mozes da ubacis ME software u obican n73, bez ikakavih problema, treba samo da ukucas odredjeni product code.. Koliko ja znam jos ga nema u prodaji

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Alien, pa zasto bi davao vise para za n73ME koji ima crnu maskicu i ME sw,masku mozes naci samo treba traziti i sacekati malo da se pojavi,a ME sw lako ubacis,ali nista novo neces dobiti.Ja sam u svoj 6630 ubacio ME sw i dobio sam samo onaj player koji je na n90(n70) i nista vise cak nisam dobio neku posebnu temu.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

n70 je stvarno vrh telefon ali n73 je pravi naslednik i odlican je (mislim da boljeg nema) mana po meni je i dzojstik kod mene je vec pao na dole ali radi maltene isto, ja sam u kragujevcu u servisu (nezavisnom) apdejtovao tel i ubacio srpski i sada je me. i extra je. jesam malo preterao sa uporedjivanjem, ali je n73 petoduplo bolji od n70. odakle ovom servisu softver ne znam na oficijalnom sajtu ga nema,verovatno sa nekog nezavisnog linka. pozdrav
A N D R O I D

Dzoni pFc
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 28. Nov 2006. 16:07

Post od Dzoni pFc »

Da li se slazete da Nokija N73,ima nelogicnu prazninu izmedju ekrana i tastature,sve ostalo je The Best.

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan

Post od dojlimi »

pa da mogli su tu da stave npr. nokia logo, umesto u gornjrm levom uglu,ali sta je tu je
:shock: :shock:
ljudi zna li neko kako da promenim logo operatera na n73. pokusao sam one fore sa ranijih symbian-a, ali to izgleda ovde malo drukcije. y-browser neda da se pristupi sistemskim datotekama. da li postoji neko drugo resenje???
da li gospodjica/gospodja nina pavlovic ili neko drugi zna da li ima da se kupi black maskica?

Izmenio:gameforce:Koristi opciju IZMENI.Ne postuj dva posta uzastopno!
A N D R O I D

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

e da stvarno u mogli bar malo da prosire dimenzije tastature al kako kazedojlimi, sta je tu je..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

dojlimi, promena operater logoa nije moguca mozda i nece biti tako da od toga nista.A sto se tice black maske sigurno ima negde,ja sutra idem da jurim gumiranu crnu maskicu za 6630 pa cu se raspitati i pogledati da li ima i za n73 i n70 :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

dojlimi napisao: ali je n73 petoduplo bolji od n70.
:ohmy: :blinky: :o :shock: :uhuh: :uhuh:
Pa licno se ne slazem bas sa ovom cinjenicom ali nema veze.
Ali pre svega zelim da skrenem paznju na izrazavanje, naime kaze se PETOSTRUKO. Broj pa sufix -struko: dvostruko, trostruko... Mnogi kazu duplo, ili ne daj Boze troduplo ali ovaj izraz sam prvi put cuo/video :) Mislim, govorite srpski da vas ceo svet razume :lol:
Znam da je ovo way off-topic, ali morao sam
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Ma izaci ce vec neki program za to ako ga jos nema.Pa ja takav program imam u javi a da nema za symbian...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Malone, bice tesko jer je nokia uradila dobru zabranu i zastitu od cackanja sistemskih fajlova,ja prvi put cujem da ima taj program u javi,ajd okaci pa daj nekom ko ima k750i ili tako neki java fon da isproba

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan

Post od dojlimi »

pricate da je n70 bolja od n73, kako golf 4 moze biti isti ili cak i bolji od golfa 5? nelogicno!? n73 je trenutno najprakticniji smartphone na trzistu (izgled,dimenzije,ekran,kamera,funkcionalnost...)!!! :wink: milan91 javi za maskicu
A N D R O I D

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

kako sam ja shvatio ovde se pricha da je n73 bolji ali da nije petostruko,sedmostruko bolji....nego da je bolji ali ne previshe......

dojlimi il ja nisam video ili ovde niko nije pomenuo da je n70 bolji od n73!

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

:lol: Nisu ludi ovi iz nokie da naprave preterano dobar telefon ovo je dugorocan posao :roll:
Mozda kupim N73 ali ima vremena neka se pokaze u pravom svetlu pri eksploataciji, a do tada moja N70 je zakon :roll: 8)
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

kroko035, pa dok ti sacekas da se on pokaze pri explaotaciji bace novih n73 (uslovno kazem) tako da je 73ojka za ovo vreme the best i onaj ko je sebi moze priustiti mislim da netreba da ima prepreke ka njemu..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

dojlimi, e samo da kazem da nisam video crnu masku za n73,ici cu ovih dana jos nesto da trazim ako nadjem javljam ti na pp.Pozzz :wink:

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

milan91 napisao:Malone, bice tesko jer je nokia uradila dobru zabranu i zastitu od cackanja sistemskih fajlova,ja prvi put cujem da ima taj program u javi,ajd okaci pa daj nekom ko ima k750i ili tako neki java fon da isproba
pa mozesh i ti da ga isprobash na svom telefonu,symbian telefoni podrzavaju javu :lol:

bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Post od bojke1 »

Da li ima neki mp3 player da se skine sa neta za n73 ali da radi bolje od fabrickog koji je u telefonu.
Ja sam skinuo mp3 player xsound 1.0 sa neta i on radi ali je zvuk slabiji od mp3 playera fabrickog mada ni sa njim nisam nesto zadovoljan po pitanju basa.
Pre ovog telefona imao sam sony s700i i mp3 player je bolje radio po pitanju basa u njemu.
Ne znam da li su mozda u pitanju sluske ili je nesto drugo u pitanju.
Xsound sam malo cackao ali nigde u opcijama ne mogu da mu nadjem ekvilajzer i da probam malo da mu dodam bas.
Jos jedno pitanje da li postoji neki program da se instalira u vezi alarma koji bi dozvolio da se podesi alarm za celu nedelju a ne samo za jedan dan?
Mislim da je ovo velika mana n73,pa cak i nokia 3410 ima tu mogucnost.
Pozdrav!!!!!!!!

Odgovori