Motorola MPx200

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
Odgovori
Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

aha do j... lik bi da instalira win2005 na v3x?
Super ako neko provali kako to ide da istaliram i ja jedan na ngage :lol:
Boze kakvih likova ima
Kralj
5130+Koss the plug....

dejangex
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 00:28
Kontakt:

Post od dejangex »

Jel neko zna neki java emu koji radi kako treba? Ja sam probao neka 3 komada i nisu bash radioli kako treba.

RazbojNick
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 17:29
Kontakt:

Post od RazbojNick »

Reci prvo koje si probao emulatore i koji je WM u pitanju. Nisam probao licno, ali prica se da Jblend Java radi na WM5.

dejangex
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od dejangex »

Probao sam Mitac MIDP i Delta MIDP i josh neki, ne znam mu ime. Mislim da sam jedino na delti pokrenuo neke igre ali nije prihvatao input sa brojeva ali sa jojstika jeste.

dejangex
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od dejangex »

El neko uspeo da pokrene onaj IBM-ov VM za javu u kombinaciji sa javaman-om? Nabavio sam JBlend ali izgleda da samo radi sa WM5. Ima leka, microsoft je izbacio compact .NET Framework za smartphone 8). Pitam se kad ce izbaciti compact .NET Framework za ngage..... :P
Poslednja izmena od dejangex u Čet, 08. Feb 2007. 09:35, izmenjeno 1 put ukupno.

dejangex
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od dejangex »

Ko josh igra igre na telefonu? Zato imah komp. Ja instaliram embedded Visual C++ za smartphone i pravim programe za moj fon u C++ :P

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

emiru napisao:Interesuje me da li ja mogu ovo instalirati na v3x i sta tacno dobijam? Da li se menjaju opcije telfona i performanse?
Naravno da mozes :)

Tacno dobijas telefon koji vise ne mozes da koristis :lol:

A menjaju mu se i opcije i preformanse, opcije su sada u crnoj boji a preformanse su 0mhz i 0 mb :D :P
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

xmarkom
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 15. Mar 2006. 18:50

Post od xmarkom »

Ko zeli da instalira java MIDP2.0 igre na MPX200?
Evo nekih resenja:

1. Sa ugradjenim IBM java emulatorom mozete instalirati samo igrice koje se nalaze na internetu. Kada vas pita za putanju kucajte http://www.blablabla.com/blablabla.jar (znaci obavezno do jar a ne jad fajla). Omogucava instlaciju dakle samo fajlova preko GPRSa. u ovom emulatoru radi 50% igara. One manje zahtevne do 80ak Kb i sa manjom rezolucijom rade ok. One vece preko 100kb u 176x200 recimo za vxxx motorole neke rade a neke ne (Agasitenis ne radi bas lepo, secka, fifa uopste ne radi kao i townsmen).

2. Ako instalirate Delta Java Emulator 2 bicete u mogucnosti da instalirate sve java igrice. Sve ce se pokrenuti bez problema ali je tu problem sa keymappingom jer rade samo one igre koje koriste iskljucivo joystick a brojevi ne rade!

3. Idealno resenje je Tao Intent Emulator tj HTC Java Emulator kucajte u google samo JAVA.exe ili HTCJavaEmulator.zip ili tako nesto. To je zvanicni emulator jave na HTCovim telefonima (SPV, Qtek, Imate,...). Sve igre rade a jedini problem je sto se instalira samo u WM2003 i WM2003se jer po defaultu instalacija ga vodi u Storage folder a ne u IPSM.

mmserbia et verat.net za info

dejangex
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Emulatori

Post od dejangex »

xmarkom napisao:Ko zeli da instalira java MIDP2.0 igre na MPX200?
Evo nekih resenja:

1. Sa ugradjenim IBM java emulatorom mozete instalirati samo igrice koje se nalaze na internetu. Kada vas pita za putanju kucajte http://www.blablabla.com/blablabla.jar (znaci obavezno do jar a ne jad fajla). Omogucava instlaciju dakle samo fajlova preko GPRSa. u ovom emulatoru radi 50% igara. One manje zahtevne do 80ak Kb i sa manjom rezolucijom rade ok. One vece preko 100kb u 176x200 recimo za vxxx motorole neke rade a neke ne (Agasitenis ne radi bas lepo, secka, fifa uopste ne radi kao i townsmen).
Ako mislish na onaj emu koji dolazi u paketu sa javamanom, igre se lako pokrecu bez instalacije. Dovoljno je napraviti folder "Temp" u IPSM folderu i u njega trpati jar i jad fajlove(ali ne u subfoldere). Javaman kad se pokrene imate u opcijama refresh i on ce ochitati sve igre koje se nalaze u temp-u. Pokrenete igru, on pozove IBM-ovu VM i igra krece.
xmarkom napisao: 2. Ako instalirate Delta Java Emulator 2 bicete u mogucnosti da instalirate sve java igrice. Sve ce se pokrenuti bez problema ali je tu problem sa keymappingom jer rade samo one igre koje koriste iskljucivo joystick a brojevi ne rade!
Ziva istina.

Ovaj treci cu isprobati pa cu vam dati feedback. Da li bi mi ga mogao poslati? Dao sam ti moj e-mail u privatnoj poruci.

strucnjak
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 27. Mar 2005. 09:47

Post od strucnjak »

Ja imam problem i sa 2005, znaci pozovem nekoga i prvi put on mi uvek prekine vezu.Zasto, da li neko zna?
Expert sam JAAAAAAAAAAAAAAAA

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Zesci expert :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moras zvati gexa da ti popravi mpx200 definitivno
5130+Koss the plug....

trimitrije
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Avg 2005. 19:56

Post od trimitrije »

mozeli mi ko reci kako da podesim mpx200 da mi radi kao modem na kompu ????

i ako moze neko da mi kaze extra seting koji treba da ukucam u podesavanjima?

demasine
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Jun 2006. 18:28

WinMobile 2003

Post od demasine »

DZONI45 napisao:@belgrade: Udjes u Messages\Text Messages - Menu\Folders - Sent Items. Ukljucujes opciju da ti pamti poslate poruke u "Sent Items"; kada udjes u Text Messages - Menu\Options - Sending, tu obelezis "Save copies of sent items" i to ti je to. :)

Zdravo svima!!!!Instalirao sam na MPX 200 WM 5,i moram reci da nisam bas odusevljen....ne znam,nije mi bas nesto posebno.....Želio bih se vratiti na WM 2003,ali nažalost nemam image...Molim vas ukoliko neko ima valjan image(ranije sam imao WM 2003 4.20.0 version i radio pravo dobro) da postavi neki link ili ftp...kako bilo ..

Lijep pozdrav!!!1

Ratkov Jatak
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 24. Okt 2006. 16:48

Post od Ratkov Jatak »

ljudi sta mislite da li vredi skidati ovaj WM5 za MPx200 i da pokusam da instaliram na MPx220 :oops:
MPx220 man

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

Ratkov Jatak napisao:ljudi sta mislite da li vredi skidati ovaj WM5 za MPx200 i da pokusam da instaliram na MPx220 :oops:
Ako ti stvarno mislis da WM ZA MPX200 MOZE DA SE INSTALIRA NA MPX220 ti probaj....

:lol: :D :) :P :oops: ;)

samurai_jack
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 04. Jul 2005. 00:05
Kontakt:

Post od samurai_jack »

Ratkov Jatak napisao:ljudi sta mislite da li vredi skidati ovaj WM5 za MPx200 i da pokusam da instaliram na MPx220 :oops:
Go4It!!!!

xcom
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 11. Feb 2006. 14:40

Post od xcom »

Imam mpx200 i wm2005. Sve radi dobro, ali Java nikako. Jar fajlovi se instaliraju bez problema, ali midlet menager posle toga ne vidi nista, kao da nista nije instalirano. Znam da moze da radi na wm2003 ali me zanima da li je neko uspeo da natera Java programe da rade na wm2005.

samurai_jack
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 04. Jul 2005. 00:05
Kontakt:

Post od samurai_jack »

xcom napisao:Imam mpx200 i wm2005. Sve radi dobro, ali Java nikako. Jar fajlovi se instaliraju bez problema, ali midlet menager posle toga ne vidi nista, kao da nista nije instalirano. Znam da moze da radi na wm2003 ali me zanima da li je neko uspeo da natera Java programe da rade na wm2005.
Sa kvalitetnim JVM-om tera java aplete kao lud. Imash par postova iznad neke predloge...

xcom
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 11. Feb 2006. 14:40

Post od xcom »

Ljudi, da li je neko uspeo da podesi Mondo na 064. Sve sam podesio, svi sajtovi rade i HTML i WAP, ali modo ne radi, prijavljuje da nisam korisnik mts-a, sto je besmisleno jer imam 064 karticu. Oni u tehnickoj podrsci pojma nemaju.

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

drugar skoro ubacio wm5 i razocarao se. dakle, mnogo sporiji, baterija 50% krace traje, jedino sto je graficki lepsi i sto mp3 moze da se postavi za zvono. tako barem on kaze,ja koristim symbian.
A N D R O I D

Odgovori