Super ako neko provali kako to ide da istaliram i ja jedan na ngage

Boze kakvih likova ima
Kralj
Naravno da mozesemiru napisao:Interesuje me da li ja mogu ovo instalirati na v3x i sta tacno dobijam? Da li se menjaju opcije telfona i performanse?
Ako mislish na onaj emu koji dolazi u paketu sa javamanom, igre se lako pokrecu bez instalacije. Dovoljno je napraviti folder "Temp" u IPSM folderu i u njega trpati jar i jad fajlove(ali ne u subfoldere). Javaman kad se pokrene imate u opcijama refresh i on ce ochitati sve igre koje se nalaze u temp-u. Pokrenete igru, on pozove IBM-ovu VM i igra krece.xmarkom napisao:Ko zeli da instalira java MIDP2.0 igre na MPX200?
Evo nekih resenja:
1. Sa ugradjenim IBM java emulatorom mozete instalirati samo igrice koje se nalaze na internetu. Kada vas pita za putanju kucajte http://www.blablabla.com/blablabla.jar (znaci obavezno do jar a ne jad fajla). Omogucava instlaciju dakle samo fajlova preko GPRSa. u ovom emulatoru radi 50% igara. One manje zahtevne do 80ak Kb i sa manjom rezolucijom rade ok. One vece preko 100kb u 176x200 recimo za vxxx motorole neke rade a neke ne (Agasitenis ne radi bas lepo, secka, fifa uopste ne radi kao i townsmen).
Ziva istina.xmarkom napisao: 2. Ako instalirate Delta Java Emulator 2 bicete u mogucnosti da instalirate sve java igrice. Sve ce se pokrenuti bez problema ali je tu problem sa keymappingom jer rade samo one igre koje koriste iskljucivo joystick a brojevi ne rade!
DZONI45 napisao:@belgrade: Udjes u Messages\Text Messages - Menu\Folders - Sent Items. Ukljucujes opciju da ti pamti poslate poruke u "Sent Items"; kada udjes u Text Messages - Menu\Options - Sending, tu obelezis "Save copies of sent items" i to ti je to.
Sa kvalitetnim JVM-om tera java aplete kao lud. Imash par postova iznad neke predloge...xcom napisao:Imam mpx200 i wm2005. Sve radi dobro, ali Java nikako. Jar fajlovi se instaliraju bez problema, ali midlet menager posle toga ne vidi nista, kao da nista nije instalirano. Znam da moze da radi na wm2003 ali me zanima da li je neko uspeo da natera Java programe da rade na wm2005.