Slike K750 vs W810

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Koji telefon je lepsi?

Glasanje se završava Sub, 03. Mar 2007. 19:04

W810
12
63%
K750
7
37%

Ukupno glasova: 19

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Slike K750 vs W810

Post od Dario »

Evo prvo neke koje sam izdvojio:

-W810:
SlikaSlika

-K750 vs W810:
SlikaSlikaSlika

-Razlika izmedju display-a od k750 i w810:
Slika

A ceo album ovde:
W810 vs K750 pictures

Prvo pogledajte sve slike pa tek onda presudite koji vam je telefon lepsi ;) .
POz 8)

Edit: P.S. otvorite lepo sve slike, na thumbnailu se jako mracno i ruzno vidi. Otvorite bar koju (od ovih koje sam izdvojio) da se uverite u ovo sto pricam :) .

Premestio:gameforce

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Naravno, glas za w810 jer neznam ni jedne stvai koju ima k750 a da nema w810, naravno, telefoni su slicni al ja mislim w810 je nesto savrseniji nastavak k750, ako se tako moze nazvat, jer W810 ima bolji displej, muzicki je telefon, i nema jojstica sto meni odgovara. mada ja opet nebi mjeso k i w seriju.
sto se tice kamere, potpuno su isti, mozda na nekim slikama je bolje uslikano sa k750 al uvjerite se sami:

Slika 1 W810 K750
Slika 2 W810 K750
Slika 3 W810 K750
Slika 4 W810 K750

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Ja sam pitao koji je telefon lepsi, a ne koji je bolji!

@gameforce: sam lepo stavio topic u "Sony Ericsson" a ti si ga premestio ovde i ljudi su pogresno shvatili temu. Ae sada ti (ili neki drugi mod) plz vratite temu u Sony Ericsson i obrisite ova dva posta.
Hvala na razumevanju.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ja ne znam za koji bih se odlucio da imam para mozda bih uzeo w810i,ali nekako su mi oba lepa.Ja bih oba ako moze :D
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Veoma teska odluka, ali za nijansu pobedjuje w810! Nekako su mi privlacniji oni zaobljeni tasteri :) Inace mi se oba telefona svidjaju...

PozZ

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

moj glas za w810! imam jedno pitance Dario, slika gde se vide ekrani oba fona(sa onim biciklistom),jesi li slikao jednim pa posle prebacivao na drugi,ako jesi samo jos reci sa kojim je slikano,posto je slika 500 puta jaca na w810?
zahvalan!
D500&E71

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

jbg. nisam citao da pise koji je lepsi, ja sam mislio koji je bolji i nije mi bilo jasno zasto to poredjenje :?
ma svaki je na svoj nacin al mi je nekako w810 previse oblast, trebao je imat malo ostrije linije
P.S. i taj displej na w810, nemoguce da je toliko jaci od k750, il je na k750 spao stepen osvjetljenja

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Kod mene za nijansu pobedjuje W810 iako mislim da ima malo plastican izgled,ali kombinacija crne i narandzaste mi je bas extra! 8)
napalm death,i meni je malo nemoguce da je bas tolika razlika,mozda je "Brightness" na K750 stavljen na min.! :unsure: :wink:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

@gameforce: sam lepo stavio topic u "Sony Ericsson" a ti si ga premestio ovde i ljudi su pogresno shvatili temu.
Možda si u pravu.Trebao sam u kafić ili proba jer ovo je čatovanje i razmena mišljenja šta se kome više dopada a to svakako nije za "Sony Ericsson".
Zbog glasanja "Koji telefon je lepsi?" stoji tu gde jeste.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@loki13: slikano je sa w810 i prebacena preko bt-a na k750. Nije slika 500puta jaca na w810, nego display :wink: .

@napalm death: ne, display-evi su takvi (i jedan i drugi telefon je podesen na 50% brightness tj. na minimalnu vrednost zbog mnogo duzeg trajanja baterije jer to osvetljenje i te lampice najvishe trose od svega bateriju). Evo w810 kod mog brata drzi baterija po 5 dana (verovali ili ne, ne razgovara mnogo ali dosta ga drnda i pishe dosta sms-a!), sto je mnogo bolje nego na k750 sto zbog boljeg softvera sto zbog tog senzora koji gasi osvetljenje tastature po danju (a kao sto sam rekao lampice najvishe troshe).
Inace i da stavim kod oba telefona brightness na 100% i dalje je ogromna razlika.

@mclaren: i tamo i tamo je na min :wink: .

P.S. pogledajte celu galeriju, otvorite lepo sve slike/snimite na hdd i onda ih lepo pogledajte, ovako nije isti "dozivljaj" :wink: . Slike nisu velike, sve su 800x600 (po 150kb-a).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Dario, izgled je daleko lepsi na zna se W810 kao i zivlje boje na istom...display se razlikuje nebo zemlja...imam i ja oba :D ali mislim da je kamera ista...po meni nema razlike...glas za W810 po pitanju kupovine tj dvoumljenja izmedju ova dva 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Bas me zanima koja su 3 korisnika glasala za k750 i da li su nosili naočare kada su gledali slike... :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Akki, glasali su oni koji imaju K750 pa zavidni :D :D
sala mala..
poz.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Sta je toliko cudno, meni je k750 lepota prava (ovo isto vazi i za w810). Po meni ova dva telefona su ubedljivo najlepsi telefoni ikada, stvarno svaka cast dizajnerima.

Kada bi me neko pitao koji je lepsi ne bih mogao da odlucim, jeste da w810 je od kvalitetnijeg materijala napravljen tj. ta plastika je nekako bolja, bolja tastatura itd... drugi je osecaj kada drzish jedan i drugi u ruci, tu k750 nema sta da trazi pored w810 ali kada je u pitanju ocenjivanje spoljasnog izgleda ja sam suzdrzan. I jedanog i drugog bih stavio na prvo mesto :wink:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Dario, masa ljudi se zali na tastaturi w810,imaju li te zalbe ikakvog osnova,meni tastatura na k750 je ok(da ne kazem osrednja),ali nista vise od toga
D500&E71

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

loki13, meni tast. deluje profi na w810 naspram k750 gde je malo teze kuckati sms jer su tipke maltene spojene :disgust:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@loki13: ne znam ja sta si ti cuo, ali mogu ti reci da tasteri na w810 (a mislim da su isti i na k510) za qcanje poruka su PERFEKCIJA. Stvarno najbolja tastatura koju sam ja ikada video u telefonu, plus sto nisu tasteri spojeni kao kod npr. nokia 6630 tako da "pasuje" za sve velicine prstiju (tj. sve uzraste).
Meni se svidza osecaj (tj. tasteri na k750) ali nisu nesto super za kucanje. Mislim OK su oni, ali kada uzmesh w810 u ruke (ili neki drugi telefon sa extra tastaturom) tek onda skontash koliko su loshi.

Tako da, ocena za tastaturu je cista desetka!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ma W810 definitvno ! :) To se vidi i po glasanju... 8)

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

W810 nisam kupio samo iz jednog razloga - izgled.Nerviraju me telefoni koji imaju napadne boje na sebi,tj. da je w810 bez narandzastih detalja,potpuno crn,sigurno bih ga uzeo.Ovako,ovaj telefon je napravljen za drugaciji profil korisnika,tj. mladju populaciju koja voli jarke boje,dok je k750 business klasa.Inace,ovo je misljenje i ljudi koji su radili test w810 na mobile-review.com.Ali,moram priznati da kada bih kupovao novi SE,da bi w810 bio moj drugi izbor,posle m600.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

pilgrim, meni ne smeta orange boja...cak me je odusevila orange-black kombinacija koja je po meni vrh...w950 uzmi kao primer :wink: mislim da su kod mene boje i izgled presudile u ovom slucaju mada ni hw nije los uopste 8)

Odgovori