valjda me sada nece brisati. ..
da li neko ima neki program za pustanje filmova ali da mogu da vrsim premotavanje filmova a ne ovako svaki put moram da gledam film odnosno video klip iz pocetka.
Nisam siguran za k750, ali na w800 kad udjes u walkman imas opciju video, i stvarno je dobar player... Naravno, ima i da se premota... Tako da ako i nema taj program, jednostavno ga flesuj na w800 i to je to...
Moze video klipovi da se premotavaju i na k750i. Napred je desno,a nazad levo pomeranje dzojstika (ako sam dobro shvatio pitanje).I to moras da pokrenes klip u media playeru,u galeriji nemoze da se premotava.Moze i da se usporava snimak pomeranjem dzojstika nadole! Pozdrav!
Kad pustiš iz Media Player-a može da se premotava - samo drži djojstik levo/desno. Naravno, ako je u pitanju dugometražni film, onda će ti otpasti palac dok premotaš do pola filma
dobri ljudi hvala vam. Mozda je malo zamorno ali je bolje u svakom slucaju nego onako da film uvek pustam iz pocetka.
Inace k750 imam nekih 20-tak dana i imam samo reci hvale. Mada prilikom kupovine obratite sta i gde kupujete. Ja sam moji platio 200 ali vredi svaku paru-evro.
Mozda sam malo skrenuo sa teme, ali morao sam negde jer su me non stop brisali.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.