- ____________________________________________________________________
izmenio b_udder:: zabranjeno je popunjavanje prostora do 100 karaktera tačkicama
Nokia N91 ili Sony Ericsson W950?
Nokia N91 ili Sony Ericsson W950?
Koji preporucujete? Ps:kamera mi nije toliko bitna
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Moj veoma subjektivni savet bi bio w950 jer mi se nokiina N9x serija uopste ne dopada, pogotovo fizicki! Takodje mi deluje i da je ergonomija na SE modelu mnogo bolja jer mi oni dugmici na nokii deluju sitno i nepristupacno. Nikad nisam drzao telefone u ruci, tako da je ovo samo na osnovu onoga sto vidim na slici. Iskreno nekako mi svi modeli iz W serije deluju bas kvalitetno, tako da mislim da se ni ovaj ne razlikuje.
PozZ
PozZ
Da sam na tvom mjestu radije bih uzeo NOKIU N91, meni licno je mnogo bolja i ljepsa od W950.

posjetite moj forum o mobilnim telefonima i racunarima!!!
http://mobitech.999.org
http://mobitech.999.org
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Jos jedan glas za w950.Po gotovo svemu je bolji od n91(kvalitet kucista,touch screen,baterija,mp3,display...Mrzi me da nabrajam vise...Mana w950 bi bila ono sto mu je i prednost - touch screen se mora bas paziti,inace bude svasta.Takodje sam procitao da se tastatura pohaba posle nekog vremena(tj. to je bila procena,da se to moze desiti posle 6-12 meseci,ako se intenzivno koristi,tj. ako se preskace unos olovcicom).
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
MA ljudi kakav N91...ok znam da ima ljubitelja nokije ali N91...znas sta je fazon,ona se reklamira pa je onda kao fensi...trebate uzeti telefon u ruke pa videti...uzasan display...neka jadna tastatura...
Samo napred i uzimajte w950 ko god da ima para

Samo napred i uzimajte w950 ko god da ima para

Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Ja bih se pre odlucio za w950i zato sto je prvenstveno to walkman telefon sa odlicnim ekranom i trajanjem baterije,nokijina zavrsna izrada telefon aje sugava sto je i zamerka eldara u testu za n91..moj glas za w950i
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
U ljudi jel toliko volite da bacate kes? Sta ce biti ako n91 rikne hard? Onda aj vidimo se i tako dalje...w950 ima isto 4gb ali flash memorije jeste skuplji 70e ali bolje se malo pristekati i uzeti pravu stvar...ipak telefon oko 500e je kapitalna investicija za svakoga i ne manja se nedeljno takav telefon...
5130+Koss the plug....