Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

U pitanju su sluske jer previse "rasipaju" zvuk... Kupis adapter i slusalice neke kvalitetnije (ne nokia) i odisevices se zvukom, koji ce biti kao na prvoklasnom mp3 playeru ;)

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 00:06

Post od kocapro »

... Kako da u galeriji napravim neki novi folder ili album i da u njega stavljam neke posebne slike koje ne moraju svi da vide :D .... Ovako kad mi neko uzme telefon da pogleda i udje u galeriju moze da mi vidi sve slike i to me strasno nervira :shock: Jel postoji neko resenje da se napravi jos neki folder ili je to nemoguce :smutny: ...pozzzz... 8)
Forever !!!

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 13:56

Post od Sale2322 »

popste napisao:U pitanju su sluske jer previse "rasipaju" zvuk... Kupis adapter i slusalice neke kvalitetnije (ne nokia) i odisevices se zvukom, koji ce biti kao na prvoklasnom mp3 playeru ;)

E ajde molim te reci mi gde tacno u Beogradu ima da se kupi taj adapter, jer mi mnogo treba.
Uskoro: P990i + 2 GB

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Nashao sam ga na batajnickom drumu u nekoj radnji mobilnih telefon gde ima Djak svoj veliki diskont (u istom su ulazu) Cena je 850 cini mi se, zaboravio sam...

Batajnicki drum 1a to ti je gde je i onaj BNBOSS veliki

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa mozesh da pravish albume ali to i dalje ostaje vidljivo...Nisam neshto preterano pokushavao,mozda moze da se sakrije preko nekog explorera ili tako neshto...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

kocapro, najbolje je da instaliraš neki program za pregledanje slika...Kao što su Photo Rite Viewer ili Resco Viewer...ima nekoliko prednosti s njima...pored toga što možeš da podeliš slike na albume i sam ulazak u galeriju je mnogooo brži...više nego duplo... :D :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

bojke1 svi symbian telefoni imaju taj propust sa alarmom ali resenje za to je neki zaseban program mislim da se zove power alarm. sto se tice mp3 playera probaj sa LCG jukebox s60 3rd mislim da trenutno boljeg nema. zna li neko kada stize kod nas crna n73 music?
A N D R O I D

bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Post od bojke1 »

Skinuo sam alarm manager i sto se tice alarma tu sad nema problema sve sljaka kako treba.
I skinuo sam mp3 lcg jubox i radi ok ali ipak mi je bolji zvuk bio na sony s700i sto se tice basa ali ni ovo nije lose samo moram naci cod za registraciju jer sad nece da mi radi pa ako znas gde to mogu naci posalji mi na pm.
Pozdrav!!!!!!!!

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

tel je super sve je do ja.a samo me interesuje desava li se nekome da kad slika na ekranu ne ostane slika nego samo zelenkasta pozadina,to mi se desavalo par puta....e da softver mi je stari a uzeo sam ga preko telenora pa ne mogu ja da ga spicim zbog garancije....gd se to radi ikoliko ostaje tel... :lol:
E71 je moj trenutni izbor:)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

U Mobisu,gde drugde ako je garancija njihova,samo odnesi i zahtevaj update,kazi da imas problema i gotovo,i naravno ne sme da kosta nista!!
Pozdrav 8)

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Update softvera je besplatan tokom trajanja garancije! :wink:

Vampir
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Dec 2006. 22:41

Post od Vampir »

U ovoj zemlji je sve moguce,tako da mogu i da naplate update :disgust:

wanted
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 05. Dec 2006. 21:15

Post od wanted »

Ljudi moze da se ugasi ona plava lampica na prednjoj strani fona ??? Jako me nervira. Inace fontele je extra.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

bojke1, ne bih da te razočaravam, dobar si telefon kupio, i ja bih na tvom mestu sigurno isto to uradio, ali ne misliš valjda da će ti telefon imati bolji zvuk od MP3 plejera? Dobar je, i može da prođe, ali akote zanima gradacija, tu ti je Nokia>SE>MP3 player>iPod>MiniDisc>CD payer>Audio komponente. Da, dobro si video, SE ima bolji zvuk od Nokie, ali svi zajedno imaju lošiji i od običnih plejera. Kao i sa kamerom. Dobra je. Ali nije bolja od fotoaparata.

Sa basom se možeš igrati, ali ne preterano. Do izvesne granice je sve bolje, da bi prelazilo u slušljivo pa do neslušljivog. Valjda će uskoro da izađu i ti PowerMP3, i FExp. za 9tku.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Verovao ili ne,zvuk na k750 mi je bolji nego na shit canyon mp3 player-u koji takodje imam!A razlika je jos veca na walkman fonovima vs. canyon.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

pilgrim, he, he, he, i ja imam isti taj ali se ne bih složio s tobom. Da li si ga probao sa originalnim slušalicama? Jer ako je tako, to je onda kao da pokušavaš da proceniš kvalitet Nokia zvuka sa originalnim sluškama. Probao sam: Canyon, iPod, Sony MiniDisc (zaboravio sam model), 6230, 6680, N70, K750i, i W810i. Od telefona najbolji od telefona je W810i, ali ipak nije bolji od Canyona. Sorry, ali nemam razloga da favorizujem bilo koji, ono što bih smatrao najboljim to bih i kupio, ali koliko god me ubeđivali da je iPod najbolji, ni tu nisam primetio razliku. Jedino mu je ekran i TochCicrle super fora, ali ne opravdavaju toliku cenu. MiniDisc je bio malo bolji i od Canyona i od iPoda. Pošto ćeš sad reći da pričam gluposti, moram da napomenem da su sluške Sennheiser MX 550. To objašnjava neke stvari ;)
A ako bismo onako laički postavili kao granicu kvaliteta 100%, Nokia zaslužuje 80-85% (onih 5 izvlači radio na 6230, iako je malo tih), SE - 88-90% (Wje za onih 2% bolji od K), Canyon, iPod - 95%, i MiniDisc sa 97%.

:)

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

U pravu si,tj. uporedjivao sam Canyon(jedan od prvih koji se pojavio na nasem trzistu) sa orig. sluskama, i k750 takodje sa orig. sluskama.Verujem da je drugacije kada se koriste iste,kvalitetne sluske na oba aparata.Inace,mislim da IRiver ima bolji zvuk od IPod-a.Sto se tice n73,izgleda da je solidan zvuk,ali da nisu jos ispravili problem sa slabim basom,koji postoji i kod n70,6680,6630...Da,ne bih da plasim vlasnike n73,ali informacija iz Mobis-a glasi: 7% prodatih n73 reklamirano je zbog mehanickog ostecenja maske,objasnjenje - prenapregnuta plastika oko ekrana :shock: .A niko je nema duze od par meseci...Be very,very, I mean VERY careful with your phone! :dry:

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Evo da javim da sam upravo fleshnuo telefon ponovo i ubacio Music Edition.. Znaci utisci su xtra :)
Jedino me nervira font posto je drugaciji, i ako neko zna samo kako da vratim stari?

E da.. mp3 player je mnogo bolji sad po meni, zvuk je MNOGO lepsi i jaci, opcija stereo widening je mnogo dobra... Jedino me jebe taj font koji ako ne zamenim, mozda cak i vratim stari FW

NoKiAs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Dec 2006. 18:17

Post od NoKiAs »

popste koju si sifru koristio od toga ti zavisi kakav je font jer sam ja stavio 0539343(to je sa kineskim jezikom) i font mi je bio skroz jadan pa sam onda nasao drugu sifru sa srpskim jezikom 0539291 i font je identican sa onim u obicnom softveru.Odusevljen sam sa tim plejerom sve je dobro cak mi se cini da je i glasniji i vizualizacije su suuper a moze i da menja podatke o pesmama sto nije moglo na obicnom softveru.

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Da da.. evo upravo sad planiram da ga flesujem, menjam product code, stavljam za balkans i videcemo... trebalo bi da valja :)

Odgovori