novi firmware v 5.80 za 6600

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

novi firmware v 5.80 za 6600

Post od nbnebojsa »

kao sto znate izasao je novi firmware v5.80 za 6600 :P ,jel ga neko koristi, koja su poboljsanja u odnosu na 5.27 :roll:

chale
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 20. Avg 2004. 16:44

Post od chale »

jos jedno pitanje u vezi sa ovim firmwareom. u kojim servisima ga ima? gde je najbolje otici i flashovati telefon?
Ako kanis pobediti ne smes izgubiti!

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

ima u novom sadu, inace ja sam tu flesovao moju nokiu na v5.27 i radi mi savrseno, nije valjda da niko ne koristi novi fw.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa zasto da nego ubacuje novi ako i stari radi da valja? :mrgreen: Ima li sto na tom starom da zapinje, ne moze bas tako savrseno da ti radi, mora da postoji neka greska valjda da bi izbacili novi? :mrgreen:

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Nebojsa,koje su prednosti firmware-a koji ti koristis?Da li znatno ubrzava rad na telefonu i da li postoje u prodaji nokije sa tim fw a ne da mora naknadno da se ubacuje?

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

ima dosta prednosti prva i najvaznija je da sve aplikacije(programi) rade savrseno na ovom fw, dok na starom nerade sve, nema nigde koliko ja znam sa novim fw nokia ali flesovanje nije nikakav problem i kosta oko 15e, ima na nekom sajtu sve o fw 5.27 koliko se ja secam poboljsano je nesto u vezi e-maila, mms kao i slanja slika i melodija preko bt, malo je ubrzan telefon ali nista posebno, sve u svemu treba flesovati tel., sto se tice novog o njemu neznam jos nista a i neraspitjem se nesto posebno posto uzimam 7610 :wink:

NokiJa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 17. Okt 2004. 20:27

Post od NokiJa »

pa 7610 i nije bas nesto:) mislim ne vidim zasto bi menjao 6600 za nju?
meni su dugmici premali, zapro bas su mi bili iritirajuci
mozda samo zbog camere?

nebitno, a de si fleshovao fon u NS?(ako to sme da se kaze, ako ne posaljes mi na private?)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

pa da hocu da ga uzmem zbog kamere a i manjih je dimenzija iskrivio mi se dzep od ove 6600 :mrgreen:, poslao sam ti gde ima u n.s. na pp :wink:

NokiJa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 17. Okt 2004. 20:27

Post od NokiJa »

hvala i ovako javno!
e sad kad mu ja odnesem fon na flashovanje jel moze on da mi sacuva sve sto imam na fon ( najvise mislim na instalirane aplikacije) il cu morati sve ispocetka da snimam?

chale
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 20. Avg 2004. 16:44

Post od chale »

pa mozes i sam da uradis backup na kompjuter ili na memorisjku karticu. flashovanje ima veze samo sa memorijom telefona
Ako kanis pobediti ne smes izgubiti!

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

chale ti je odgovorio instaliraj sve na karticu, a i bice ti jeftinije flesovanje ako nebude morao da cuva podatke, a naravno da moze da sacuva sve sto mu kazes :wink:

adidas108
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Okt 2004. 15:10

Post od adidas108 »

pre flashovanja obavezno backup!!!!!!!!!Vidi ovaj nebojsa sad pljucka po 6600...cccccc.....sram te bilo :x :lol:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

ne pljuckam moram da popravim potpis,popravio sam stvar ali sam morao da formatiram tel :cry: ,pogubio sam neke slike posto sam mislio da su na mmc :evil:,ali sad sve radi savrseno, sta ci kad niko nepomaze :x

Odgovori