neovo napisao:Evo slucaj mog druga:decku su ukrali telefon pre skoro 4 godine (startovali ga dvojica narkomana) i on sve to lepo prijavio policiji
bez ikakvog
garantnog lista ili neceg slicnog,
samo je ostavio podatke. da li neko od vas misli da mu je telefon vracen? >>>

<<< bio je vise puta u policiji i davao izjave i te gluposti,ali to nista ne vredi.
Skroz drugacija situacija u odnosu na onu o kojoj pricamo!Evo primera:
Decku pre nekoliko godina razbiju prozor na autu i uzmu mu neku Nokiu 2xxx koja je tada vredela solidno jer je bila dobar telefon za to vreme,onda on odnese kutiju u SUP (doneo je iz Austrije pa je bila u fulu) i za nekoliko dana mu
NADjU telefon postupkom koji sam vec objasnio,a samim tim i lopova koji je posle lezao par godina u zatvoru jer je ukrao jos neke stvari i od drugih ljudi!!
Tvoj primer je skroz drugaciji,jer decko
NIJE prijavio IMEI kod svog telefona,samo model,i u tom slucaju od
PRAVE potrage nema nista,zbog cega na scenu stupa samo onaj sistem kad se nadje kradeni telefon (kod ljudi iz organizovanih kriminalnih grupa,koji inace i tako zaradjuju pa im nalaze na desetine telefona odjednom kad ih navataju) i onda provere ko je prijavio kradju"tog i tog"modela nedavno (jer cim je nadjen znaci da je skoro ukraden i nisu stigli da ga preprodaju za tih nekoliko dana/nedelja) pa tako nadju vlasnika sto je tezak slucaj jer se retko tako nalaze telefoni!!
E sad jedan mali komentar oko te policije koja ce u 90% slucajeva da ukrade nadjen telefon...
LUPATE BRE KO MAKSIM PO DIVIZIJI!!!
Dal ste normalni da tako opajdavate one jadnike tamo?Imam skolskog drugara koji je pandur,imam i drugara koji je igrao samnom u istom klubu fudbal i jednog koji je sudija na utakmicama i jos dosta njih znam cisto onako i to su 95%
POSTENI LJUDI!!!!
Zato malo mucnite glavom i ne lupajte vise ovako jer nit je fer prema njima nit je to normalno,ejjjjjj ljudi,toliko korumpiranih ljudi u stanici,pa jos svako od njih ima po 10-ak mobilnih telefona koji su pronadjeni a nisu hteli da vrate jer im se svideo a sva dokumentacija o tome i prepiska sa operaterom oko pronalazenja su"volsebno nestali"... Pa to je bre za X files a ne za normalno shvatanje,iako je ovo Srbija,smanjite dozivljaj i lupanje malo!!
Pozdrav