Ocajne slike?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Wlada
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 01:16
Kontakt:

Post od Wlada »

N73 je malo skuplja, tako da ne! ma nema veze, uvek cu imati moj digitalac, a mp3 koliko sam cuo je extra

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 14:58

Post od dmihalj »

extra je mp3 + sluske koje dobijes stvarno su kvalitetne i izoluju te od spoljasnosti u potpunosti pozz

oli
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Nov 2006. 18:13

Post od oli »

zainteresovala me je tema. I ja se dvoumim, s obzirom na cijenu, izmedju w810i N73.prilicno mi je vazna fotografija..mozda ne kao Wladi. nesto ne razumijem :oops: znam za razliku u rezoluciji ova 2 fona ali kvalitet..?mislim.. kad bismo uslikali fotke u istoj rezoluciji (velicini) koje bi bile bolje?
i da li bi w810 slikao bolje fotke nocu?

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 14:58

Post od dmihalj »

"S obzirom na cijenu" uopste ne bi trebao da se dvoumis jer ova dva telefona stvarno tesko mozes da poredis,mislim besmosleno je to raditi naravno da je nokia n73 bolja u svakom pogledu od ekrana,kamerice... tako da zaista ovde nema se puno sta pricati(mislim razlika od preko 100e u ceni ti sve govori)

oli
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Nov 2006. 18:13

Post od oli »

Naravno,naravno. Nisam se dobro izrazila.Tih 100e me i dvoume :) ,a zanimalo me je ono sto sam pitala...Hvala dmihalj

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

oli, preporuka w810 jer pravi vrh fotke i za taj kesh nema bolje i ako te symb tj smartphone ne zanima ne vredi davati 100jura vise za 1mp vise :uhuh:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori