skeptichni chicha, dobro kazes... ja sam na pripaidu na 064 vec 5 godina, a imam i 063 karticu od Juna ove godine, znam da je potspaid isplativiji ali ne mogu ja da razmisljam o racunima i o kraju meseca i da sam sebe kontrolisem koliko i koga zovem. Moji utisci su da najvise krede skida kad sa 064 zovete 063 i obrnuto.
Obe mreze imaju svoje dobre i svoje lose strane, pre je bilo jako izrazeno zbog pokrivenosti i prednosti 063/062 su bile ogromne, no pre neke 2 godine i to se stabilizovalo...
Dobra strana 064 je korisnicki servis koji se ne naplacuje, pa recimo dok sam se jos uhodavao u vode GPRS-a zvao sam ih za svaku mogucu glupost i cimao i raspitivao se za sve sitnice.
A na 063 mi je izvrsna ona opcija sa *63 gde mozete 5 minuta pricati u okviru 063 mreze za samo 20 dinara. A slozicete se 5 minuta je onako prilicno vremena da nekome objasnite sta zelite zar ne?
E sad mozda je mali off ali jeste li culi onaj audio zapis kad lik zove korisnicki servis i udje u opciju
za engleski jezik, e sad sve bi bilo u redu da operater hoce da prica s njim na srpskom, nego ga moli da prekine vezu i pozove ponovo i izabere opciju za srpski i oni se tako natezu hoce nece pricati i lik na kraju morao da ne bi prekidao vezu da izvergla pitanje na engleskom da bi na istom jeziku i dobio odgovor...znaci kad sam preslusao umro sam se od smeha

5130+Koss the plug....