ScreenShot Sony Ericsson W800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Dzoni pFc, Ne postoji nikakva aplikacija koja bi mogla nesto vise da poboljsa kameru(rezolucija videa fotografija i slicno) posotji program far menadzer pomocu koga se moze izmeniti kompresija fotografija da izgledaju bolje ali to moze da uspori telefon i rizicnoje ako ne znas da koristis...imas detaljno uputsvo na ovom forumu a preuzeto je sa www.esato.com...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
God damn it, ne postoji java aplikacija, i ne treba vam.
Potreban je softver na pc-u.
EXE fajl, znate ono za Windows!
I kabel i to je to.
Postoji program koji hvata screenove sa Motorole E398, ne treba nista da se instalira na fonu, samo kabelom da se poveže, a program na kompu radi ostalo.
http://www.e398mod.com/content/view/174/28/
Tako nešto postoji i za SE i ostale telefone sigurno.
Da,da, sigurno slika foto-aparatom...OMG...
Ne znam šta ste zapeli da aplikacija bude u javi?
Zar nije jednostavnije da ti odmah program na PC-u uhvati ekran, i da ga imaš na PC-u,a ne na telefonu,pa da sa njega prebacuješ u PC...
Potreban je softver na pc-u.
EXE fajl, znate ono za Windows!
I kabel i to je to.
Postoji program koji hvata screenove sa Motorole E398, ne treba nista da se instalira na fonu, samo kabelom da se poveže, a program na kompu radi ostalo.
http://www.e398mod.com/content/view/174/28/
Tako nešto postoji i za SE i ostale telefone sigurno.
Da,da, sigurno slika foto-aparatom...OMG...

Ne znam šta ste zapeli da aplikacija bude u javi?
Zar nije jednostavnije da ti odmah program na PC-u uhvati ekran, i da ga imaš na PC-u,a ne na telefonu,pa da sa njega prebacuješ u PC...
5530XM
Nego u čemu treba da bude program koji se izvršava na telefonu (koji nije symbian)? U Basicu? Fortranu? TurboPascalu?Rapid napisao: Ne znam šta ste zapeli da aplikacija bude u javi?
A ta varijanta sa EXE fajlom pod Windows-om... Zvuči zanimljivo, pod uslovom da se uopšte preko kabla može pristupiti displeju telefona "on-line". Al nešto ne verujem u to!
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
Ovim što si hteo da ispadneš pametan, ispao si sasvim suprotno.rixxon napisao: Nego u čemu treba da bude program koji se izvršava na telefonu (koji nije symbian)? U Basicu? Fortranu? TurboPascalu?
A ta varijanta sa EXE fajlom pod Windows-om... Zvuči zanimljivo, pod uslovom da se uopšte preko kabla može pristupiti displeju telefona "on-line". Al nešto ne verujem u to!
Varijanta sa kablom...Naravno da se preko njega radi, kako možeš da ne veruješ da može, kad sam okačio program koji to radi za E398!?
Tako nešto postoji i za SE 100%, al' nisam našao još...
A tvoja predpostavka da se displej slika foto-aparatom je najblaže rečeno smešna.
5530XM
Rapid: imam taj program za motorola telefone i znam kako radi. Nije problem napraviti takav program, ali za telefone koji to podržavaju. Znači taj .exe program samo šalje modemu telefona odgovarajuću AT komandu a telefon mu uzvraća tako sto mu šalje sadržaj displeja. Problem je u tome sto to ne podržava svaki telefon, a za SE pouzdano znam da ne podržava, jer imam odgovarajuću tehničku dokumentaciju (ograđujem se ako je SE u dokumentaciji namerno izostavio neke detalje).
A što se tiče Eldara, on dobije telefon čim izađe, dakle pre nego što se pojavi bilo kakva šira softverska podrška za njega, tako da mi je pretpostavka da on ima kabl, softver i sve što mu treba za SVAKI model koji obrađuje i to odmah čim se pojavi, još nerealnija od moje 'smešne' pretpostavke. Ako je Eldar imao takav program za SE pre 2 god. kako ga niko drugi nije pronašao do danas?
I na kraju krajeva, dobrim digitalcem se mogu (u makro modu) napraviti sasvim dobri screen-shoot ovi, pa ne vidim zašto bi Eldar sebi komplikovao život sa svim tim kablovima i programima.
I jos da dodam da sam pročitao mnoogo njegovih prikaza i da se na nekim fotografijama displeja jasno vidi refleksija, kao i neravnomernost pozadinskog osvetljenja, sto potvrđuje moju 'smešnu' pretpostavku.
A što se tiče Eldara, on dobije telefon čim izađe, dakle pre nego što se pojavi bilo kakva šira softverska podrška za njega, tako da mi je pretpostavka da on ima kabl, softver i sve što mu treba za SVAKI model koji obrađuje i to odmah čim se pojavi, još nerealnija od moje 'smešne' pretpostavke. Ako je Eldar imao takav program za SE pre 2 god. kako ga niko drugi nije pronašao do danas?
I na kraju krajeva, dobrim digitalcem se mogu (u makro modu) napraviti sasvim dobri screen-shoot ovi, pa ne vidim zašto bi Eldar sebi komplikovao život sa svim tim kablovima i programima.
I jos da dodam da sam pročitao mnoogo njegovih prikaza i da se na nekim fotografijama displeja jasno vidi refleksija, kao i neravnomernost pozadinskog osvetljenja, sto potvrđuje moju 'smešnu' pretpostavku.
Poslednja izmena od rixxon u Sub, 16. Dec 2006. 15:27, izmenjeno 1 put ukupno.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
To je sa W810i...a ti screnovi se slikaju digitalcem sigurno...to je kasnije digitalno obradjena fotografija....jer da je screenshot bilo bi losije rezolucije jer sam program bi hvatao sliku u rezoluciji ekrana kao i nakompu...da li sam u pravu..... 

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...