Mali oglasi na ovom sajtu

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Pa znam, potpuno si u pravu za to, i niko pametan to ne bi kupio, al opet svako ima pravo na svoju cenu.. jel tako? Isto je i sa kolima.. pre neki dan sam bio na autopijaci, i gledam passat 2005 godiste 25000e.. u prodavnici taj isti, sa istim motorom, nov 26200e.. Naravno da niko ko malo razmislja nece kupiti ovaj polovan za toliko para.. isto je i sa telefonima.. svakavih budala ima, i neki cak i dobro zaradjuju..al sta da se radi..
Kad malo razmislim i jeste ok ta tvoja ideja...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

ma ja se slazem saMasterokrata, mislim... koji sad fazon da neko stavi: prodajem k750 star 2 meseca za 500€ ..naravno da nece niko kupit al zamisli kad bi svi lupali takve oglase, pa prvai oglasi nebi dosli do izrazaja a neki oglasi kojima samo fali zarez ili veliko slove se uveliko brisu
posto nismo na pijaci i nema mesta za one koji se hoce za***at treba bristat nepotrebne oglase, al nije u redu da se neki ostavljaju tipa: star 0 dana, hos kupit, evo mob.. i slicne gluposti a oni koji su ok da se brisu i njima se neda mesta

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 18:45
:: ///

Post od neovo »

Konacno ljudi shvataju o cemu ja govorim (napalm death, ovo se ne odnosi na tebe jer si shvatio ovo odavno :wink: ). Naravno admini i moderatori se ne oglasavaju u ovoj temi i ne odgovaraju na moje pitanje. Kao sto pise na prethodnoj strani>>>CEKAM OBJASNJENJE.

Jao sto bi voleo da sam moderator samo u rubrici "Mali oglasi"! Pola oglasa sa muljatorima,preprodavcima i nakupcima bi otislo u istom trenu.
jel sapunjate macora?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

neovo, pošto sam se osetio prozvanim, samo da ti kažem da moderatori nemaju mogućnost menjanja/brisanja oglasa... :P

pozdrav...

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od neovo »

Jos jedno pitanje: zasto mi se vec duze vreme ne pojavljuje opcija "IZMENI" ???:x Hocu da izmenim pravopisne greske koje ne primetim dok kucam text,a opcije nema pa ispadnem nepismen i gloop.
jel sapunjate macora?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ispadnes nepismen i glup zato sto pises u afektu,jer je ocigledno da si ljut,pa ni ne citas to sto si napisao i ne proveravas ni upotrebljeni recnik ni pravopis,a u ovom delu foruma NIJE moguce editovati postove nakon sto se postuju!!
Pozdrav 8)

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od neovo »

b_udder, Lomnica_city, hvala na dodatnim informacijama. :wink:

p.s. sad sam dobro otkucao jer nisam ljut :P
jel sapunjate macora?

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

Molim sve koji imaju bilo kakav problem da se obrate na dole navedenu email adresu: mobilnisvet.com@gmail.com, i sve probleme ćemo rešiti na taj način.

Što se tiče oglasa, sve se briše po istom kriterijumu koji je definisan prilikom davanja oglasa. Dešava se da se neki oglas podvuče, ili pak da administrator nije brisao oglase više sati i slično.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

kalinicm, verovatno da nije brisao par sat :lol: i,od 16.00 h stoji koliko sam izbrojao 50 oglasa K700 jednih istih uzastopno ponavljanih,a i tom liku svaka cast kako je samo imao zivaca,50 oglasa od 16,00 stoje a sad je 22,00.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

b_udder, kalinicm, znaci samo administrator i niko vise nema opciju brisanja oglasa? Steta, trebali bi i moderatori, ajde ovaj pacenik s k700 i pomoz boze prodaje covek telefon jeste seljak sto je stavio 30000 oglasa ali kad vidim Vertu i text tipa "Nova godina.....Aco Pejovic" pa takve kretene treba ubiti zapaliti sumonovati i ponovo zapaliti :disgust:

Ja hocu nesto da predlozim, a bilo bi super kad bi me ucesnici foruma podrzali. Zabranite ili brisite ove oglase tipa star 0 dana i ovo mi je odvratno kad vidim preprodavce kad okaci svojih 10 aparata pod istim brojem mobilnog telefona, pa za prodavce i preprodavce postoje pravi oglasi koji se placaju pa nek tamo kace svoje oglase a ne ovde medju nama mobil manijacima koji zelimo solidan aparat od nekoga ko menja svoj telefon zato sto mu je dosadio, a ne zbog toga sto je povoljno otkupio pa ovde hoce skupo da proda. Mislim prica se na sajtu o zastiti prodavnica njihovih prava itd...a ovi oglasi bas deluju kontradiktorno tj ugrozavaju promet i polozaj istim ovim prodavnicama koje se ovde oglasavaju, jer oni otkucali vam fiskalni racun ili ne moraju na kraju meseca platiti neki porez ovoj drzavi, a sverceri sto su nadonosili Qtek-a i ostalih telefona iz Nemacke i Italije ravnaju se sa cenama prodavnica a garantovano ne placaju porez drzavi jer nemaju registovanu radnju nego "tasnu i masnu". Pa sta je ovde u pitanju? Jel smo mi ludi sto nemamo nikoga preko da nam donese telefone nego ih placamo ovde jako dobro?
I ovo sad znam da je off ali neko spomenu pasata i prebudzenu cenu, u vezi kola bas... radio sam u jednoj radionici gde su se sredjivala kola za auto-pijacu i nemate pojma kako se stancaju i zeleni kartoni i brojevi sasije, a posle neko od postenog sveta dodje i kupi taj auto a svercer da ne pominjem koliko zaradi.
Znaci ljudi ove 0 dana stare oglase sto pre to bolje brisite ne cinite nikakvu nepravdu samo ce se takvi nadici i nece se ovde oglasavati, za takve stvari imaju "halo" i druge oglase pa nek tuku poruke od 100 din i nek zovu tamo.
Inace da napomenem da sam 3-4 telefona zamenio preko ovog sajta i nikad, ali bas nikad mi se nije desilo da mi oglas bude obrisan ili da imam nekih problema, samo otkucam oglas po uputstvu i sve OK.
Nadam se da ce ova molba biti uslisena i hvala unapred :wink:
5130+Koss the plug....

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od neovo »

@admin- jel bi mogao ja nekako da postanem neki urednik ili tako nesto samo za te famozne "MALE OGLASE"?

smuci mi se kad vidim gore pomenute preprodavce nakupce i novu godinu sa acom pejovicem. to treba iskoreniti. normali oglasi(a medju njima i moji) se brisu a aco pejovic i nokia vertu i te nebuloze ostaju.
jel sapunjate macora?

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od neovo »

evo mene opet:
1. zanima me da li admin moze da blokira e-mali adresu na koju treba da stigne link za objavljivanje?
2. isto tako me zanima zasto se moj oglas brise a naveo sam starost i dodatnu opremu i grad u kojem zivim,a nisam naveo da je telefon nov,star 0 dana,da prodajem nove vw felne i da slavim novu godinu sa acom pejovicem i isto tako nisam navodio nikakve karakteristike telefona.
3. zasto se bas moji oglasi brisu? jel to mene neko uzeo na zub sto se toliko bunim i isterujem pravdu?

4.ja samo hocu da se stvari normalizuju i prodam telefon jer dobijam bolji,i da Vam napomenem da nisam preprodavac
5.da li mogu dobiti odgovor na prva 3 pitanja?
hvala
jel sapunjate macora?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

1.Moze,meni je jednom blokirao,doduse davno pa ne znam da li jos to radi ali tada jeste i to zato sto sam dva dana zaredom postavljao po oglas dnevno i treci dan nisam mogao nikako da dobijem mail na tu adresu!!
2. kao i 3,4 i 5 ce ti objasniti neko drugi kome je i upuceno! :)
Pozdrav 8)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

neovo, pazi oni imaju podatke na serveru na koju e-mail adresu ide oglas, znaci ako si ti postavljao one gluposti tipa "ovo su oglasi a ne nova godina i aco pejovic i felne" onda si s razlogom blokiran, posto kao sto oni likovi sto spamuju s tim oglasima lose se gleda i na ljude koji spamuju oglase time sto opominju ove s novim godinama i acom pejovicem.
Jel ti sad malo jasnije?
Znaci sve sto pisemo, saljemo, kucamo naovom sajtu ulazi u veliku bazu podataka. 8)
5130+Koss the plug....

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od neovo »

Lomnica_city, hvala na odgovoru.

Masterokrata, ne,ja nisam slao te gluposti,vec normalne oglase tipa prodajem ili menjam telefon (uglavnom zato sto me smori),a e-mail mi je blokiran vec nekih 2 meseca koliko mi se cini(u pocetku sam mislio da je to neki trip),a slao sam po tri oglasa dnevno pa mislim da je do toga.
jel sapunjate macora?

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

neovo, ja ti verujem. A sto saljes 3x dnevno oglas? Pa zar nije dovoljno svaki drugi dan? S tim da obrises onaj prethodni pre nego sto posaljes novi, jer ako tri puta na dan saljes oglas a prethodni ne obrises samo gusis oglase i otezavas pretragu. Nemaj brige onaj ko hoce da kupi telefon nemaj brige nace ga. Ja kad trazim telefon ni ne citam sve oglase vec samo preko CTRL+F otkucam oznaku modela koji me zanima i to je to.
A za blokadu mail-a obrati se direkt administratoru i zamoli da ti odblokiraju mail i obecaj da neces vise spamovati i sve ce biti OK.
Ako su neki ljudi zaboravili meni je bio nick banovan i na kraju kad sam se lepo obratio nadleznima na sajtu i vracen.
5130+Koss the plug....

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od neovo »

Masterokrata, oglase sam slao 3x dnevno jer se desi da u toku dana bude toliko drugih postavljenih oglasa da moj bude na dnu strane,inace hvala na savetu :wink:
jel sapunjate macora?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

neovo, kako to misliš, "blokiran e-mail"? :?

pozdrav...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

neovo, par tips'a ti ne bi skodilo...znaci kad postavis oglas za fon,auto bla,bla odes na http://www.radar.co.yu/ i tamo ces naci u linku Mali Oglasi puno sajtova koji se bave bas malim oglasima i sve ti je za dz inace pustis oglas na svakom sajtu i za nedelju dana prodat uredjaj ;) zasto bi se toliko patio ovde (ako ne radi po tebi opcija za oglase) ako se toliko zalis i po tvom nekom tripu neko te uzeo na zub sto ne nemoguce 8) opushteno
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od neovo »

b_udder, pa kontam da mi je blokiran jer na njega ne stize onaj link za aktivaciju oglasa,a i jos nekima se desilo isto to. pogledaj sta je napisao Lomnica_city.
fain2daniel, thanks for the tips :wink:
jel sapunjate macora?

Odgovori